Web
Analytics
TECUCI

Astazi: miting electoral al USL, concert şi politică


miting-usl  Uniunea Social Liberală organizează sâmbătă, 21 iulie, la ora 18 un miting electoral în centrul oraşului. Sunt aşteptaţi miniştrii Victor Paul Dobre, Dan Nica, senatorul Gheorghe Saghian, preşedintele Consiliului Judeţean Nicolae Bacalbaşa, vicepreşedinţii CJ Tania Bogdan şi Cornel Hamza, preşedintele interimar al PNL Daniel Chiţoiu şi deputatul Ludovic Orban. „Scopul mitingului este de a îndemna lumea să iasă la referendum pentru demiterea preşedintelui. Este o acţiune politică pe care USL şi-a asumat-o şi pe care trebuie să o ducem până la capăt alături de cetăţenii României, ai municipiului Tecuci, nemulţumiţi de actuala stare de lucruri. Toţi am avut de suferit, salarii, pensii mai mici…”, a explicat primarul Daniel Ţuchel, preşedintele USL Tecuci. Circulaţia va fi restricţionată după ora 10 în zona centrală unde va fi amplasată o scenă (în faţa Casei de Cultură). De la ora 17 vor evolua corul de copii Angelli, ansamblul Cununiţa Ţepului, trupa Nemuritorii iar începând cu ora 19 Like Chocolate şi Mihai Trăistariu.


10 comments

 1. @ Gabi
  ,, separati” sau nu tot din taxele si impozitele platite de tecuceni sunt ; ne-a intrebat cineva daca suntem de acord sa fie utilizati in scop electoral?
  Mitingul a fost unul politic,costurile trebuiau platite din banii de partid sau din banii proprii iar primaria nu trebuia implicata

 2. cit de manipulat[p..xx..] poti fi ca sa crezi ca exista un cont special cu bani pentru concerte? Dar sa crezi ca daca nu ii cheltui trebuie sa-i restitui guvernului?

 3. am sa votez DA!dar sunt curios ce se va intampla ,dupa!as dori ca primarul sa scoata toate sandramalele lui pazvante si sa redea parcul tecucenilor!auzi eu plateam berea 5 lei iar el nu platea nimic catre primarie!nesimtit!lua de doua ori bani de la mine!

 4. Bai desteptilor banii pentru Concerte sun „Separati” (nu se pot folosii in alte scopuri, daca nu ii folosestii ei se restituie guvernului)…

 5. „auzi soro”, sa vina lumea la vot.ce guteri vin vor sa vina la putere

 6. Sta-le-ar mitingul in gat! Veneam dinspre Galati si a trebuit sa ocolesc, n-au catadixit sa semnalizeze ca au infundat drumul.

 7. Si mai am ceva, domnule Dobre, domnule Nica, domnule Saghian, domnule Orban cat de mult v-ati indragostit de Tecuci asa deodata (normal cu atatea proiecte europene care stau sa inceapa), dar unde erati in 2007 la inundatii – parca tot la guvernare…

 8. E bine ca mai avem bani si pentru astea.O trupa ca nemuritorii costa cam 2-3000 de euro ( cat abonamentele la telefon ale primariei pe care le – a sistat domnul primar).Mult mai mult decat factura pentru apa a lui Pazvante, pe care daca nu o plateste ,parcul moare. Si… la nivel national va dati seama cate milioane de euro…., cu care se puteau mari pensii si salarii.Dar, asa se intampla cand disperarea este mare.
  Si mai am un comentariu.Este prima data in cei cincizeci si ceva de ani pe care ii am ,cand vad un afis electoral pe usa principala a primariei ( iarasi contrar legii). De cata ignoranta fata de cetateni si de cat abuz de putere pot da dovada acesti uslasi nu uselisti.Si asta in doar o luna jumatate.Dar in patru ani…. Oare ce va fi…….

Comments are closed.