Web
Analytics
TECUCI

Directorul Cristian Popovici infirmă depunerea demisiei


Cristian Popovici_tecuci.eu  În această săptămână au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora, în urma schimbării de la vârful municipalităţii, directorul Poliţiei Locale Tecuci, Cristian Popovici, şi-ar fi depus demisia. Pentru a verifica veridicitatea afirmaţiilor tecuci.eu a luat legătura cu şeful Poliţiei Locale care a infirmat cele amintite mai sus. Directorul Cristian Popovici a menţionat că este funcţionar public, ocupă acest post în urma unui concurs, şi nu intenţionează să demisioneze.


10 comments

 1. nu conteaza ce studii are (sau nu are), a fost numit politic si o stie tot orasul – sa-i multumeasca nevestisii pentru asta -, daca nu are onoare sa-si dea demisia va plca tot politic, pe usa din dos.

  1. Şi noi aşeptăm cu mare interes cum se fac numirile noilor unşi. Şi dacă or sa fie numite persoane noi, cum se va face aceasta. Şi în general tot procesul de “refresh” a angajatilor din administratia locală… Noi aşteptam să postăm gratuit anunţurile de angajare pentru funcţia din administraţia locală care necesită concurs conform legislaţiei în vigoare. Fară persoane care sunt rude, colegi de partid sau prieteni apropiaţi fără experienţă în domeniul respectiv.
   Sunt câtiva membri şi simpatizanti ai puterii actuale care doresc să ne convingă că, nici o numire nu va fi politică. Pentru că, cele făcute de PDL au fost imorale şi chiar ilegale. Iar USL-ul nu va repeta aceasta practică. Va ţinem la curent.

 2. Intreb locuitorii acestui mic oras? MAi oameni buni ce ar trebui facut cind: pac exact ca in agentul 007 o masina opreste coboara El …… zbag legitimatia sint 007 actele la Control. El 007 imbracat civil imi arata o legitimatie care nu imi folosea la nimic, ne mai vazind o legitimatie de Pol Comunitar, ne ia repede, ce aveti in acea geanta (Normal erau spray Flit Electoral) dat spre a fi distribuit. Am stat, nu am dat, cheama patrula vine tot nu am dat actele, in final dau actele imi ia datele si in final plecam. LA sediu USL binenteles. VA intreb eu oameni de bine Tecuceni? Daca nu iesea la putere USL asa e ca astia ne persecutau intocmai ca securisti? In ziua alegerii am stat ca observator la distanta in zona unei sectii de votare. Priveam atent din masina, stiu exact cine a fost, cind a fost cine a intrat cine a iesit, din acea sectie, pe seara cind sa plec pina la GAra sud sa iau o cafea, o masina opel astra Nr ******* dupa noi, eu observ, trag in parcare apoi plec in tromba si ma retrag la Sc de Votare, ma ajunge si imi zice stim tot de tine 2 ore mai ai si incepe calvarul tau si al celorlanti. Zimbesc si plec din urma alta masina Logan. Nu mai gonesec merg linistit, hotarit sa il plimb si pe asta, dintr-o data intorc si merg la el. Da nu te supara cine esti? Ce doresti? De ce ma urmaresti. Mi-a zis cine e din respect pt dinsul ca a vorbit frumos nu spun cine e ca sa legitimat. Credea omul ca Eu umblu sa dau mita Electorala Dragilor iar eu aveam 15 lei in Buzunar. Ii spun frumos ca e urit, ca nu am treaba cu nimeni, si doar am fost acolo pt a monitoriza de la distanta eventuala FRAUDA. Bineinteles mi s-a spus aceiasi varianta 2 ore mai aveti…… e multe de zis. Am ramas Tecuceni prieteni comuni prin intermediul altor prieteni comuni, nu credeti ca ce a facut Nicolas Sarkozy sa numit gest DEMOCRATIC. Sa terminat. Si multe de zis alti 2 marii Dl Butunoi si Dl Cazacu la fel au procedat mergind la intimidare. Nu stiu studiile Dl 007 dar sa nu uitam a persecuta pe cel de linga tine e usor dar nu e intodeauna democratic. Acum ca a iesit USL ce trebuie Executati si ei ?? Nu nu cred! Desi ei ar fi procedat la executia noastra.

  1. Da’ pe tigani cum i-au intimidat de s-au imbulzit sa va voteze? Sa nu spui ca i-ati convins cu doctrina USL. 😛
   Daca nu cumva ce stiu eu ca s-a intamplat este doctrina voastra?!! 😆

 3. Unii muncesc 25-30 de ani in MAI sau MAN sa ajunga sa poarte aceasta uniforma cu aceste grade de pe epoletii acestui domn… este SCANDALOS! SCANDALOS! SCANDALOS!…Sper ca noul primar sa faca dreptate,mai ales ca a fost militar si stie cum este cu evolutia in cariera militara.

 4. In mintea lui crede ca va ramane pe post…ha,ha,ha…pdl-acilor v-ati batut joc de tara si acum va agatati de sunca….rusine sa va fie! A-ti auzit de demisie de onoare d-le Popovici? Recent si-au dat-o toti capii pdl-aci din tara…

 5. da nu trebuie sa demisioneze, conform Codului Muncii se poate face o evaluare a angajatului din activitatea pe ultimele 3 luni si daca se constata ca au fost deficiente sau nerealizari se poate retrogada din functie…… il poate face agent de strada ….. e cam greu sa-l dea afara pur si simplu … in instanta poate castiga usor…… cel mai simplu ca sa nu-l dea afara… retrogradat din functie pentru diverse nereguli…varianta asta e cea mai simpla…. nimeni nu sa nascut pe scaun de sef si nici nu are mostenire de la parinti scaunul de sef…… a mai fost un sef ( FiKi ) si a ramas fara scaun ……..

 6. Prin logica lucrurilor, dacă nu eşti trepanat şi spălat pe creier, trebuie să cunoşti că posturile scoase la concurs la funcţionarii publici, au nişte criterii de înscriere la acel concurs, criterii prevăzute în legislaţia ţării. Respectiv studii, cumetrii şi alte cele. Aşa că citind doar o simplă lege din Monitorul oficial poţi afla ca simplu cetăţean, ce studii minime obligatorii, are un funcţionar public angajat într-un post public. E plină ţara de curioşi, care strigă de după gard.

  1. Poate ca intrebarea ar fi sunat mai bine asa… ce domeniu de activitate a studiat domul acesta in facultate? E logic ca studii superioare are, dar… oare poti sa pui pe cineva care a sdudiat agricultura de ex… sa faca munca unui jurist sau… medic… sau… mecanic?? Doar are omu studii superioare nu? Si apoi… era doar o intrebare… nu era mai simplu sa dati un raspuns tecuceanului de rand? Un ofiter de politie isi toceste coatele ani buni pe bancile scolii ca sa ajunga sa poarte aceasta uniforma… Domnul acesta cati ani de studii in acest domeniu are???? Ati pomenit de concurs si criterii… hai sa fim seriosi ca stim cu totii cum e treaba cu concursurile astea… nu demult a fost un scandal prin jandarmerie cand un sofer sau nu stiu ce era a ajuns rapid cu un grad superior… si omul acela a dat concursuri…

Comments are closed.