Web
Analytics
TECUCI

UN LEU PENTRU POPORUL MEU !


Constituţia Cetăţenilor, este gata pentru tipar!

Din motive financiare, apariţia acestei cărţi care va revoluţiona gândirea şi acţiunea în plan constituţional, economico-social şi politic a tuturor românilor a întârziat.

Deoarece Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor este compusă din persoane cu venituri modeste rugăm toţi cetăţenii care doresc să participe la revoluţia constituţională a României să contribuie, fiecare după posibilităţile sale, la finanţarea tehnoredactării, editării, tipăririi şi publicării acestui document programatic de reală şi imensă valoare pentru viitorul poporului român.

Comanda la mine

Dragi români, nu mai avem timp de pierdut !

Veniţi alături de Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor ! Alăturaţi-vă domnului Cojocaru Constantin în efortul ca textul Constituţiei Cetăţenilor să poată intra în casele, inimile şi minţile românilor !

DESTUL CU MINCIUNA ŞI ŞMECHERIILE ACTUALILOR POLITICIENI !
Constituţia Cetăţenilor vă ofera unica şansă ca ADEVĂRUL să fie la îndemâna tuturor românilor !

“UN LEU PENTRU POPORUL MEU !”


One comment

 1. CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR a fost deja tipărită şi prezentată de către domnul dr. Constantin Cojocaru în cadrul primului Congres al Mişcării pentru Constituţia Cetăţenilor desfăşurat la Bucureşti în ziua de 25 iulie .

  RESETAREA ECONOMICĂ, SOCIALĂ ŞI POLITICĂ A ROMÂNIEI
  ŞI NU NUMAI…

  În ultima perioadă, mediul blogărilor este invadat de mesaje care mai de care mai alarmante, interesante, ce-i drept, cu o oarecare “acoperire” în planul credibilităţii .
  Se vorbeşte cum că dolarul americanilor, odată ce a luat-o razna iar America însăşi a ajuns la o cifră superastronomică a datoriilor, ar trebui făcut ceva, pe ici, pe acolo, prin părţile esenţiale iar unii din puternicii economici ai lumii mileniului III ar pune de o schimbare la scară globală cică în plan financiar…
  Lumea nu uită nici de teoria medievală a lui Malthus, cea referitoare la reducerea populaţiei pe care planeta trebuie să o hrănească…prin războaiele care rezolvă problema…Au început şi românaşii noştri să mai scoată din banii de pe la bănci, să aibă la teşcherea, de cheltuială, până se vor fi deblocat ATM urile…dacă se vor mai debloca…mă refer, bineînţeles, la cei care aşteaptă ca resetarea financiară mondială să dea buzna prin vieţile noastre (ce-i drept, sunt atât de puţini încât băncile nici nu bagă de seamă…deocamdată…). Alţii, mai precauţi şi cu o dare de mână peste medie, îşi umplu cămările cu făină, ulei la sticle de 5 litri, niscvai conserve, zahăr, mai cumpără şi ceva combustibil pentru autoturisme şi pentru centralele proprii…Chiar am convins un amic să-şi construiască cel puţin o sobă pe lemne…
  Ce mai la deal şi mai la vale, lăsând gluma deoparte, lucrurile devin serioase pe zi ce trece şi pe măsura creşterii seriozităţii cu care , fiecare dintre noi ar trebui să trateze acest subiect, al SCHIMBĂRII LA FAŢĂ a vieţii de zi cu zi, atât pe plan mondial cât, mai ales, aici acasă la noi în România.
  Planeta se contractă sub apăsarea agresivă a nevoilor atâtor miliarde de oameni, resursele naturale sunt acaparate, ca niciodată, de un număr extraordinar de restrâns de indivizi care dictează, fără ştiinţa celor mai mulţi dintre noi, CUM, ÎN CE FEL şi mai ales CÂT ŞI CHIA UNDE SĂ TRĂIM.
  României şi românilor nu ne sunt străine nici unele din aceste stări de lucruri, dimpotrivă, am putea afirma că, LA NOI acest tablou este creionat cu tuşe ceva mai groase decât în alte părţi…
  Paradoxal, tot aici LA NOI, în aceste vremuri de răstrişte şi jale preconizate pentru un viitor apropiat, s-a născut de foarte curând, un proiect arhitectonic unic de o anvergură fără precedent.Vorbim despre Proiectul de ţară numit CONSTITUŢIA CETĂŢENILOR, un Proiect legislativ cetăţenesc unic, punerea în aplicare a căruia ar asigura românilor cărora le place a munci în mod cinstit,o viaţă aşa cum şi-o doresc şi o visează în contrapartidă cu viitorul nesigur zugrăvit în culori sumbre de actuala clasă politică.
  Arhitectura statală pe care o propune Constituţia Cetăţenilor este unică, revoluţionară în adevăratul sens al cuvântului.
  La un studiu atent , nu la o citire “pe diagonală” Constituţia Cetăţenilor se dovedeşte a fi singurul proiect de acest fel, viabil, fără costuri în vieţi omeneşti sau turbulenţe sociale majore.
  Inclusiv aşa-zisa „resetare financiară”, mondială despre care se tot aminteşte în blogosferă, generatoare de conflicte sociale şi economice la nivel planetar, ar putea fi evitată în mod indubitabil dacă Mai-Marii Planetei şi-ar oferi un bob zăbavă din timpul lor pentru a lectura conţinutul Constituţiei Cetăţenilor scris şi editat aici,
  LA NOI, în România, cu explicaţii detaliate de către domnul dr. econ. Constantin Cojocaru care a coordonat un colectiv de câteva zeci de români inimoşi.
  Nimeni nu are dreptul să considere afirmaţiile mele ca fiind infatuate, până nu va citi cu atenţie Constituţia Cetăţenilor !
  DA ! Românilor şi nu numai nouă, Constituţia Cetăţenilor ne oferă un real program de resetare economico-socială şi politică pe care, la rândul nostru îl putem oferi întregii lumi .
  Apropo,aţi citit Constituţia Cetăţenilor ?!
  Dacă nu aţi citit-o încă, accesaţi adresa următoare http://www.variantacojocaru.ro

Comments are closed.