Web
Analytics
TECUCI

Viaţa politică la Tecuci, prea bună…, prea ca la ţară!


   A trecut 8 Martie, a trecut și 9 Martie, Mucenicii au venit și au plecat, Moșii au bătut în uși – acolo unde s-a întâmplat, poate mai săraci ca în alți ani… Au rămas în urmă un pumn de datorii acumulate pentru câteva flori și mărțișoare cumpărate, un șpriț, o plimbare la iarbă verde. Probabil că românii vor scăpa repejor de datoriile „de martie”, mai ales că de astăzi intră în postul Paștelui, ce-a mai bună scuză de altfel de a nu mai arunca pumni de bani pe carne care nu e carne, pe salamuri făcute din resturi animaliere, pe brânzeturi care de care mai „bune ca la țară”…Ce rost are să ne mai ascundem după deget? Știm cu toții că în România moartea se găsește expusă pe rafturile frumos colorate, intens strălucitoare ale supermarketurilor  …citeste intreg articolul   sursa: zonapress.ro


2 comments

  1. Cea!!!Grea e viata la oras.Ortografia se invata la clasele I-IV? s-au l-a facultate? sami de-a si mi-e cine-va informatie.Eu vin de l-a tara si nu pre-a stiu cui sa ma adresez. Dar vreau s-a invat pentru ca vre-au sa scriu parodii.

  2. domnule senator butunoi cum e posibil sa faceti aceste greseli , in numele al tuturor celor care v-am votat si am sustinut had-ul va rugam sa luati imediat masuri si demitetii pe toti directorii fara studii desemnati de psd,eu personal masimt umilit ,ma-ti adus in stadiul sa-mi fie rusine sa spun ca sunt psd-ista,daca nu luati masuri ve-ti avea mari probleme….

Comments are closed.