Web
Analytics
TECUCI

Tecucenii au luat cu asalt magazinele de electronice


Febra cumpărăturilor i-a cuprins pe tecuceni nu numai în ceea ce priveşte alimentele pentru masa de Paşte, ci şi pentru achiziţionarea de electronice şi electrocasnice. Cozile de la magazinele alimentare s-au mutat în aceste zile la birourile de credit ale magazinelor de profil.
La mare căutare în aceste zile nu sunt doar mielul, ouăle şi cozonacul, ci în mare vogă sunt şi frigiderele, aragazele, plasmele şi aspiratoarele.
Pentru a creşte vânzările, centrele comerciale se întrec în oferte care mai de care mai tentante, unele promovând ideea de reciclare a obiectelor vechi, pe când altele merg pe ideea de a se cumpăra cât mai multe produse, iar plata dacă se face pe o perioadă de 12 luni va fi echivalentul preţului de la raft, fără a se percepe niciun fel de dobândă. Cumpărătorii cu venituri mai consistente au posibilitatea de a achiziţiona un produs, indiferent de valoarea acestuia şi a-l achita cu bani ,,gheaţă” peste trei luni fără niciun fel de dobândă. Cei care doresc totuşi să aibă electronice şi electrocasnice noi în locuinţă la schimb cu cele vechi, au varianta plăţii pe termen lung ce se poate prelungi până la 60 de luni. Faptul că la finele contractului … citeste intrega stire sursa: ziarul Impartial