Web
Analytics
TECUCI

Viorel Burlacu si-a anuntat public retragerea


Viorel Burlacu  Gala Dansului desfasurata sambata la amiaza a inclus un moment care a luat totalmente prin surprindere publicul din sala de spectacole Ion Petrovici. Dupa cuvantul de deschidere, directorul Casei de Cultura, Viorel Burlacu si-a anuntat retragerea din calitatea de manager fara sa mentioneze un motiv concret. O intreaga sala l-a aplaudat furtunos ca un gest de recunostinta pentru munca depusa la carma Casei de Cultura. Atitudinea publicului, a prietenilor, l-a emoţionat intr-asa o masura incat nici la sfarsitul evenimentului nu l-au parasit emotiile. Luni se implinesc 11 ani de cand  prof. Burlacu a preluat conducerea institutiei de cultura. Directorul a multumit tuturor colegilor, colaboratorilor si si-a cerut iertare celor carora le-a gresit in acest rastimp. Viorel Burlacu a tinut sa mai declare ca o sa-si continue activitatea cu aceeasi pasiune in cadrul Casei de Cultura, in functia de referent. Desi directorul nu a numit motivele retragerii este mai mult decat evident ca presiunea politica pe care au resimtit-o toti directorii institutiilor de cultura in ultima perioadă si-a spus cuvantul.


12 comments

 1. cata prostie..cata incompetenta…cate creiere spalate…asemenea comentarii ale unora ‘Scurti’ nu doar la “nume”, ci mai degraba la minte, nu ar merita sa apara nici macar pe binecunoscuta rola utilizata in legatura cu anumite nevoi fiziologice…fiti “fara liniste”…totul se plateste..mai devreme sau mai tarziu…inclusiv minciuna si pupincurismul…

 2. Curaj Domnule Profesor Burlacu, sa ramaneti la fel de spiritual asa cum va stiu de cand ne erati profesor de jurnalism. Sa ramaneti si la Casa de Cultura cum doriti, dar si la clasele de jurnalism de la fostul meu liceu…Va port amintiri frumoase!

 3. In viata, toate au un inceput si un sfarsit. Felicitari domnului Burlacu pentru tot ce a facut bun la Casa de Cultura si mult succes celui care ii va urma! Cred ca rautatile din anumite comentarii vor fi infirmate de viata… Pacat ca politica isi baga coada murdara si in cultura!

 4. D-nu Stefan, Viorel Holteiul, pardon Burlacu, vrea sa se retraga cu demnitate, mandru de cariera-i plina de succesuri, aaaa, sa nu uitam si prolifica, asa ca a inventat asa zisa demisie, sa nu iasa pe usa din dos, cu coada-ntre picioare.Logic, simplu ca buna ziua.

  1. In stirea data de tecuci.eu corect se vorbeste despre retragere si nu de demisie… Este o diferenta mare intre cei doi termeni.

 5. Rusine domnilor ziaristi (daca va puteti numi asa).In loc sa scrieti despre copiii aceia minunati care s-au prezentat la Gala dansului va transfomati in umarul pe care plange cu atata amar un om care si-a bagat fara rusine in buzunar banii contribuabililor tecuceni si nu numai.Ati preluat cu buna stiinta o minciuna pe care V.Burlacu a spus-o in fata unei sali arhipline. Nu, nu avut nici pe departe demnitatea de a-si da demisia ci a fost demis pentru indisciplina si fals in acte publice. Asteptam totusi un material despre Gala dansului.

  1. Informatiile despre activitatile desfasurate in UAT Tecuci sunt postate pe tecuceanul.ro. Click pe site-ul amintit si aveti informatii exaustive legate de cultura, arta si sport. Caci, pentru asta-l platim (platiti). Daca a fot demis (ori nu…), ar fi trebuit sa aflam de pe siteul mai sus amintit, aceasta fiind o informatie de interes public. Dar, va facem cunoscut ca, primaria nu a anuntat mutarea de care vorbiti. Sau mai exista un canal secret de informare publica si tecucenii nu stiu?
   In alta ordine de idei, va facem cunoscut, in cazul in care nu stiati, ca acesta este un site privat de exprimare. Avem o politica proprie de exprimare. Daca doriti sa relatati vre-un eveniment care va intereseaza (preocupa), si credeti ca merita cheltuiala, construitiva propriul site, blog sau ziar online. Succes! Si va asteptam la evenimente. Dar cum va recunostem?

  2. bravo stefane. burlacu a furat suruburile de la usile de la WC ul case de cultura. Asa ii trebuie.

 6. pai noul director va fi mircea calianu. Asa cum a facut chiar el afirmatia undeva: noi cu primarul suntem un grup si peste tot trebuie a ne punem oameni din grupul nostru -organizat- spunem noi mai departe

  1. acest calianu impreuna cu nevasta-sa pupa [xxx] fostului primar pe la toate sindrofiile. Inteleg ca buzele sale nu pot lua pauza?

 7. Traim vremuri tulburi…este timpul lichelelor politice, traseisti semidocti luati din galeria tulbure a partidelor si parasutati in functii publice. In politica USL nu conteaza valoarea ci doar faptul ca este sau nu din partidul lor. Cat despre primar…fara cuvinte…este incredibil cat de multa ranchiuna poate incapea intrun singur om! Stiu ce spun pentru ca il cunosc de vreo zece ani…jalnic caracter!

 8. “Felicitări” primarului! A mai îndepărtat un om valoros. Păcat!

Comments are closed.