Web
Analytics
TECUCI

Videointerviu cu Laurentiu Groza, Directorul Muzeului Mixt Tecuci


[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Z39CBVTRZeA’]

Laurentiu Groza, directorul Muzeului Mixt Tecuci a acordat publicatiei protecuci.ro un interviu legat de unele aspecte legate de activitatea curenta a muzeului si relatiile acestuia cu presa locala. A raspuns cu acesta ocazie la intrebari referitoare la situatia automobilului de epoca EGO, tablourile de patrimoniu din gestiunea muzeului, principalele activitati ale institutiei pe perioada restaurarii acestuia si nu in ultimul rand a facut precizari la interpelarile din consiliul Local Tecuci (in special cea a consilierul Petru Papuc).


4 comments

 1. Am inteles ca acea comoara de la Tiganesti a fost gasita pe vremea lui Ceausescu. Cand a fost predat aurul muzeului din Galati?

 2. Am inteles eu gresit, sau cele trei tablouri sunt sechestrate la Bacau deoarece n-au avut bani sa achite restaurarea?
  Trebuia neaparat restaurate? De ce la Bacau?
  Exista un motiv de graba asa incat sa faca acest lucru, desi nu aveau banii asigurati?
  Pot fi siguri ca nu primesc inapoi niste falsuri?

 3. E adevarat ca dl. director nu este un prea bun vorbitor, dar la montaj ati taiat cam mult si in unele locuri interviul e greu de inteles pentru un ascultator neavizat.
  Trebuie spus ca acuzatiile i-au fost aduse domnului director in ziarul Zona.Unde mai nou este atacata si doamna Lucia Gologan, sub pretextul ca ar candida pentru functia de primar, desi dumneaei nici nu are de gand sa faca asa ceva.Cred ca ar trebui sa ai luati si dumneaei un scurt interviu.

  1. Regretam ca a trebuit sa facem un montaj mai riguros. Dar, e o vorba celebra in cinematrografie care spune asa „Ce se taie nu se fluiera”. Unele secvente au fost scoase la cererea intervievatului iar altele deoarece erau explicatii mult prea ample sau care ieseau in afara subiectelor abordate. In felul acesta am fi depasit minutele formatului propus de max 10-15 min. Desigur, doamnei Lucia Gologan, o sa-i facem o propunere pentru un viitor interviu pe tema sugerata.

Comments are closed.