Web
Analytics
TECUCI

Un pensionar din Tecuci a reclamat la OPC Iaşi


marire penis Un pensionar din Tecuci a demonstrat la OPC Iaşi faptul că pilulele pentru mărirea penisului nu funcţionează. Un bărbat de vârsta a treia a reclamat la Protecţia Consumatorului o firmă din Iaşi care i-a livrat nişte pilule pentru mărirea penisului, care nu au avut însă efectul aşteptat.  Reprezentanţii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Iaşi au primit în cursul zilei de joi o sesizare mai puţin obişnuită. „Un pensionar din Tecuci, judeţul Galaţi, a văzut pe site-ul unei firme din Iaşi produsul vigRX, respectiv nişte pilule care are fi numărul 1 în ceea ce priveşte mărirea penisului şi îmbunătăţirea performanţelor sexuale cu efect garantat. Fiind foarte interesat de aceste efecte, a dat comandă de şase cutii cu pilule”, a declarat Daniel Piftor, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.  Pe la jumătatea tratamentului, pensionarul a luat legătura cu firma din Iaşi, nemulţumit de absenţa efectelor promise.
„I s-a spus să continue tratamentul până la capăt şi că i se vor returna banii dacă situaţia se va menţine. Rezultatele au fost zero şi la final, pensionarul trimiţând ca dovadă poze făcute înainte şi după tratament. Răspunsul celor de la firma din Iaşi a fost să-i ofere la promoţie un aparat de tip extender sau o pompă vacuum. Bărbatul a refuzat şi ne-a contactat pe noi”, a precizat Piftor.
Organele abilitate vor începe acum procedura standard în cazul unor sesizări de acest gen. „Chiar dacă este o chestiune ceva mai deochiată, cazul este deja pe traseu, la comisari. Vom merge la operatorul economic pentru un control pentru a încerca să recuperăm banii plătiţi de pensionar, care are o pensie de 700 de lei pe lună”, a încheiat Piftor.

Autor:  Cosmin Turcu
Sursa:  Adevarul.ro
Foto:    ilovemd.ucoz.com


One comment

  1. Mai mare jena, domnule pensionar! Îmi permit să-ţi dau un sfat: citeşte ,,Povestea omului,, şi roagă-l pe Admin să posteze şi finalul, iar apoi trage singur concluziile. Eu am înţeles un lucru în viaţa asta (şi am ceva ani, crede-mă!): Dumnezeu ne-a dat pentru fiecare etapă a vieţii ,,îndeletniciri,, corespunzătoare şi chiar dacă, ajuns la o vîrstă înaintată, inima zburdă ca la 20 de ani, exteriorul (caroseria) nu te mai ajută, ba mai mult chiar îţi crează numai probleme. Omul, ca şi fructul, începe să se stafidească de la exterior către interior. Aşa că, dragă domnule pensionar, trăieşte-ţi anii rămaşi pînă vine citaţia, citind, plimbîndu-te prin parc cu nepoţeii…..

Comments are closed.