Web
Analytics
TECUCI

Toate au un final


Sinistratii tecuceni din tabara sunt ingrijorati deoarece le-a fost sistata energia electrica , avand acum de plata aproximativ 3600 lei  de familie pentru recuperarea datoriilor acumulate de-a lungul timpului. Ei sustin ca nu dispun de acesta suma, in plus s-a zvonit ca in data de 29 aprilie vor incepe evacuarile. “Conform HCL nr. 75/27.05.2010, începând cu data de 01.09.2010, tabăra de sinistraţi a fost închisă. Începând cu aceiaşi dată, persoanele care au continuat să locuiască în modulele amplasate în locaţia din strada Gh. Petraşcu, nr. 64, aveau obligaţia să-şi achite, din veniturile proprii, utilităţile consumate. În data de 14.10.2010, cele 42 de familii care au optat să locuiască în continuare în locaţia fostei tabere, au semnat un proces-verbal de predare-preluare a construcţiilor uşoare din elemente modulare acordate de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat prin, cu o durată de  valabilitate de 6 luni, prin care îşi asumau responsabilitatea achitării contravalorii utilităţilor publice asigurate şi folosite. Unul din punctele care prevăd rezilierea proces-verbal înainte de termenul stabilit este <chiriaşul împiedică folosirea normală a locuinţei sau nu a achitat în termen de 15 zile contravaloarea utilităţilor> . Rezilierea se face unilateral de către primărie, fără a fi necesar vreo notificare sau intervenţia instanţei. În urma refuzului locatarilor din locaţia Gh. Petraşcu, nr. 64, de a achita contravaloarea energiei electrice consumate, s-a procedat la sistarea furnizării energiei electrice şi înaintarea în instanţa de judecată a acţiunii privind recuperarea prejudiciului cauzat de cele 42 de familii prin neplata contravalorii utilităţilor folositea precizat purtatorul de cuvant al Primariei, Carmen Munteanu.


3 comments

  1. AFARAAAAA!!!! …nu mai suport da-tii afara!!!imi cumpar pusca!!!:)) daca nu pleaca…

  2. Domnule primar, chiar parerea noastra nu conteaza? nu ii mai supoert nimeni, nimeni din tot cartierul m am saturat sa i vad pe langa blocuri aruncand cu ouale de pasti date pomana. Va rugam luati o decizie o data situatia e sub orice critica, De ce nu ii mutati la acel bloc de nefamilisti din zona ala fara geamuri ca e bun ptr ei sa munceasca si ei ptr confortul lor nu noi, mutatii acolo ca nu deranjeaza pe nimeni.

  3. Bun si noi cand scapam de aceste larve umane? M-am saturat de ei, dom’le! Sa se inchida aceasta tabara de puturosi. Cat vor mai sta pe spinarea noastra? Domnule primar, chiar nu va pasa de locatarii din zona acestei tabere? Nu vreau sa sune ca o amenintare, dar la anul sunt alegeri. Nu mai candidati? Sau va bazati pe voturile tiganilor din tabara? Va stiam om drept si chibzuit. V-ati schimbat?

Comments are closed.