Web
Analytics
TECUCI

Tecuciul sub teroarea cainilor


Caini De fapt, toata tara este in aceasta situatie, pentru ca niste parlamentari de doi lei, care nu pot trece legile importante decat prin asumarea raspunderii (oare de ce mai platim această pletora?), s-au trezit sa dea o lege pentru protectia cainilor. Sacrificam miei, vaci, porci etc. dar, cainele a devenit un fel de animal sfant. S-au cheltuit (si s-au furat, probabil) sume uriase, la nivel national, pentru  adaposturi  si pentru intretinerea lor. Mor oamenii de foame, de frig , nu -si pot cumpara medicamente si cheltuim banii aiurea, pentru ca cei mai multi caini sunt vagabonzi si torturează lumea. Nu poti iesi din bloc, copiii nu pot merge la scoala, ori la gradinita, fara riscuri majore, din cauza lor. Zeci de oameni au fost muscati in ultimul timp. S-au inregitrat si decese. Asta pentru ca niste indivizi iresponsabili ii hranesc la scara blocului, de unde ei nu mai pleaca. Si nimeni nu ia nici o masura. Le sunt dragi aceste animale, nu au decat sa le ia in casa, nu sa-i terorizeze pe altii. Dar, oare, cei care au caini in casa platesc taxele legale? Alesii nostri trebui sa inteleaga ca misiunea lor e sa-i protejeze pe oameni (nu cred ca vor sa adune voturi de la caini). Sa fie aspru pedepsiti cei care ne sfideaza si hranesc aceste vietuitoare pe trotuare. Sa faca presiuni asupra parlamentarilor sa anuleze legea. Cainii pot revigora industria pielariei. Asa procedeaza toate popoarele civilizate. A vazut cineva vreun caine pe strazile din Viena, Berlin, Londra etc.?

Autor: prof. Vasile Ghica


5 comments

 1. GIULS,
  Daca te-au strapuns cat de putin coltii unui caine, mergi iute la spital, este foarte periculos!

 2. De managerul spitalului municipal nu mai aveti nimic de scris sau va platit sa nu mai scrieti despre acest i… Cu ce bani pleaca la schi a mai prins o spaga barbalata,pentru ca din banii lor nu se indura sa cheltuie,isi schimba masinile de doua ori pe an cu ce bani pe vreme de criza cand salariile sunt destul de mici ,cum de acestia doi isi permit.

  1. Va rugam sa faceti comentarii la postarile potrivite. Remarca: noi nu ne ocupam de o persoana sau alta. Cei care au comentat virulent sau au trimis documente au fost vizitatorii. Calomniile si invectivele nu ajuta la informarea corecta ori la limpezirea acestora. Daca am fi platiti de acesta, in mod logic, am scrie de bine…

 3. ASTAZI (25.02.2011)O HAITA DE CAINI M-A ATACAT IN SPATELE BLOCULUI C1 DE PE GHE.PETRASCU.M-A MUSCAT DE PICIOR SI MI-A FACUT O VANATAIE DE ZILE MARI.ABIA AM REUSIT SA SCAP DE EI.CEI DE LA PRIMARIE AR TREBUI SA-I EUTANASIEZE PENTRU CA SE CHELTUIE PREA MULT CU STERILIZAREA.CAINII IN LUNA IANUARIE SI FEBRUARIE SUNT FOARTE PERICULOSI PENTRU CA SUNT IN PERIOADA DE IMPERECHERE.RUGAM INSISTENT CA CEI DE LA PRIMARIE SA NU MAI PROTEJEZE CAINII CI OAMENII.VA MULTUMESC.

 4. E cat se poate de limpede! Mie imi plac cainii si observ ca printre exemplarele care ratacesc pe strazi sunt unii foarte frumosi, cu priviri umane, inteligente. Dar pericolul a devenit serios, iar mizeria de peste tot este inadmisibila.
  Cei care fac parte din ONG-urile care, chipurile, protejeaza cainii, sunt niste prefacuti iubitori de animale.
  Din pacate, ca orice problema grava care treneaza de ani si ani, nu vad decat o solutie drastica.

Comments are closed.