Web
Analytics
TECUCI

Ai ceva de vânzare? Ocupă un colţ de stradă, un trotuar…


  Strazile, trotuarele, zonele interblocuri au fost asaltate de o vreme de comercianţii ambulanţi, atât din oraş cât şi din zonele limitrofe. Dis de dimineaţă îi observi cu maşini, căruţe direct pe pavelele trotuarelor tocmai turnate, descărcând marfa sau uneori vânzând chiar la botul calului. Această modalitate de comercializare este arhicunoscută în peisajul tecucean, nelipsind astfel de expuneri de pe nici o stradă principală. Şi chiar dacă lucrurile taraganeaza de ceva timp nimeni nu mai ia măsuri pentru sancţionarea comerţului stradal neautorizat. Nu mai comentăm de mirosurile rămase dupa plecarea acestora, de mizeria pe domeniul public. Exemplificând:  cazul tinerei ce vinde pepeni şi zarzavaturi de două săptămâni la colţul blocului A turn de la Liceul Agricol uneori chiar din atelaj, puţin mai înainte, după podul Tecucel alt comerciant ce a pus stăpânire de la începutul anului pe un amplu loc, unde mirosurile resturilor aruncate sunt insuportabile, peste drum de Poşta de pe Ghe. Petraşcu, în toate direcţiile ce dau către Cina, în zona interblocuri unde nu lipsesc astfel de chilipiruri vândute direct de pe sol, remorci, etc. S-a sperat că se va acţiona cumva odată cu intrarea în vigoare a noului regulament de comercializare în teritoriu valabil de la 1 august dar nu se întrevede nimic în acest sens. Cine credeţi că ar trebui să acţioneze în acest caz.  Şi de ce?


3 comments

  1. DACA OMUL PLATESTE CEVA LA PRIMARIE SI PASTREAZA CURATENIA CARE ESTE PROBLEMA? VEDETI PE CEI DIN PIATA CARE UMBLA CU PROSTII.

  2. asadar si prin urmare,in ciuda faptului ca unii nu sunt in stare sa faca bani de o coaja de paine,unii,de exemplu cei de langa podul tecucel care vand legume se descurca in ciuda si invidia celor care vad,aud dar nu pot face nimic.Eu ca si cumparator nu mi se pare ca in jurul celor care vand legume miroase urat sau este mizerie.Totul este ok,totul este autorizat,stiu aceste lucruri deoarece sunt vecin cu acele persoane.Cel mai bine ar fi ca cei care au ceva impotriva persoanelor ,,care vand pe marginea trotuarului,, sa isi vada de ale lor si sa lase invidia deoparte pt ca nu au nimic de castigat.Lasati intepaturile pentru la anul.

  3. Alo Localii ce faceti ? amendatii motociclurile in piata ca de … ia amendatii pe aia ce vind unde nu trebuie.

Comments are closed.