Web
Analytics
TECUCI

Tecuceanul Dan Dumitru, salt de la 5000m pentru o cauză nobilă


   Anul 2013 a fost unul dificil pentru romanii din Marea Britanie cu diferite comentarii si discutii in presa britanica atata la adresa romanilor din Romania cat si din Marea Britanie.
Aceasta campanie de strangere de fonduri pentru Fundatia Cancer Research are si rolul de a arata ca sunt si alti romani care trebuie tratati individual si respectati pentru ceea ce fac si nu pentru ceea ce sunt.
In Marea Britanie, Fundatia Cancer Research este cea mai mare Fundatie bazata pe lupta impotriva cancerului. Pana acum, fundatia a finantat mai mult de 200 de tipuri de cancer incepand cu tipuri obisnuite de cancer cum ar fi cancerul la san, cancerul de prostata sau ciroza pana la tipuri complexe, cancerul si tumorile intanlite la copii.
Dupa ce anul trecut am fost selectat sa port Flacara Olimpica, dupa ce am alergat diferite maratoane, anul acesta a fost timpul pentru o noua provocare.
Salt cu parasuta de la 5000 de metri, cel mai mare in Marea Britanie pentru amatori. Saltul cu parasuta in tandem nu este doar o dovada de curaj si nebunie dar si un mod de a strange fonduri pentru o cauza nobila.
Fiecare dintre noi are limite si frici care ne stabilesc personalitatea si felul nostru de a fi, dar odata ce acesta sunt depasite, incepem sa ne descoperim iar cea care prinde noi limite  este incredea in noi.
Pentru toti cei care apreciaza intregul meu efort in munca de voluntariat si stiu cat de cumplita e aceasta boala, cancerul, pot face o mica donatie la https://www.justgiving.com/Alex-Dumitru
Multumesc tuturor care m-au sustinut financiar si moral in cele 10 actiuni de caritate din ultimii 6 ani si in special mii de multumiri romanilor din cadrul Parohiei Sf. Macarie cel Mare, Leeds
Together we will beat cancer!

Dan Dumitru