Web
Analytics
TECUCI

Tancrad Galati a lasat Stefan cel Mare de izbeliste


Carosabil, strada St. cel Mare din TecuciIn data de 3 noiembrie 2010 s-a inceput modernizarea strazii Stefan cel Mare pe tronsonul Gloriei-Dimitrie Harlescu, lucrare cu durata de realizare de doua luni. Modernizarea str. Stefan cel Mare trebuie realizata pe o lungime de 867 m si o suprafata carosabila de 6.696 mp. constand in realizarea de imbracaminte bituminoasa pentru trafic scazut, asigurarea si preluarea apelor pluviale prin inlocuirea caminelor de vizitare si scurgere cu altele noi precum si modernizarea trotuarelor. Vremea nefavorabila a impus sistarea lucrarilor, conditia fiind ca la inceputul primaverii sa se reanceapa in forta. Administratia locala a informat ca in toamna s-au desfacut bordurile existente  pe   lungime de 1674 m, s-au montat borduri carosabile pe aceeasi lungime, s-a reprofilat partea carosabila prin lucrari de plombare si frezare. Intre strazile Gloriei-Mihai Eminescu s-a “reusit” turnarea trotuarelor din beton superfinisat pe o suprafata de 814mp. Practic, in toamna s-au executat lucrari de 587.420 lei din total valoare de 904.672 mii lei. Aflam ca acum trebuiesc ridicate la cote si inlocuite gurile de vizitare si scurgere la canalizarea menajera si pluviala, ridicare la cote si aerisiri gaze, turnare strat uzura din MASH 16 si refacerea trotuarelor pana la Dimitrie Harlescu. Dorind sa aflam cand se reiau lucrarile de modernizare a str. Stefan cel Mare si ni se raspunde : ” lucrarile sunt in executie” ceea ce nu se vede. Mai aflam ca firma lucratoare Tancrad si-a incasat 80% din valoarea totala a lucrarii inca din decembrie, si, de aici se trage poate  “graba” de finalizare a lucrarilor.

Lucrari executate in toamna:

Groapa Stefan cel Mare din TecuciCarosabil deteriorat pe st. cel Mare din TecuciLucrari in carosabil la Tecuci, strada St cel Mare

 


2 comments

  1. @vasile
    Noi stim deja ca au fost ambele lucrari contractate in acelasi timp, Primaria se pare ca nu vrea sa stie ca nu ai cum sa le finalizezi concomitent (la timp si bine efectuate!). De aici si raspunsul “subtil” al directorulului tehnic al Primariei Tecuci.

  2. Stiti ce am aflat? Aceasta firma are doua lucrari in Tecuci. Amandoua in acelasi timp. Una pe Stefan cel Mare si cea de-a doua pe Galati. Ambele lucrari cu aceiasi echipa. Doar la noi se putea intampla asa ceva. Daca nu ma credeti intrebati oamenii care lucreaza la aceasta firma. Eu de la ei am aflat. Ce interes aveau sa ma minta?

Comments are closed.