Web
Analytics
TECUCI

Tancrad, ăl mai tare din parcare


Modernizare Stefan cel Mare Tecuci In data de 30 mai a avut loc deschiderea ofertelor pentru obiectivul „Lucrari [intlink id=”16568″ type=”post”]balastari[/intlink] strazi Tecuci”. Trei societati galatene si-au depus intentiile de a demara lucrarile in teritoriul nostru, respectiv Constructia (399.187 lei), Tancrad  (395.262 lei), Romsit (280.485 lei). Zilele acestea s-a decis ca societatea castigatoare a licitatiei sa fie Tancrad Galati  cu valoarea de 395.262 lei fara TVA, perioada de derulare a muncii prestate fiind stabilita la cinci luni calendaristice. Angajatii [intlink id=”14952″ type=”post”]Tancrad [/intlink]au inceput deja de astazi balastarea strazilor pline de cratere, lucrand pe strada 1 Decembrie 1918, de la pod Tecucel spre Zona industriala, pana la mijlocul lunii noiembrie preconizandu-se finalizarea tuturor arterelor de acoperit . Practic, de o buna perioada de timp Tancrad s-a dovedit a face fata tuturor lucrarilor ce se impun a fi desfasurate in teritoriul tecucean. Modernizarea strazilor Stefan cel Mare, Popa Sapca, Galati, Hortensia P. Bengescu, [intlink id=”17272″ type=”post”]plombarile [/intlink]stradale, acum si balastarile, Tancrad a acaparat tot ce se putea…


2 comments

  1. În spatele acestei firme sînt nume „cu greutate” :
    –Necula ( fost PSD-ist, actual şi viitor PDL-ist)
    –Chebac ( fost PD-ist, actual PSD-ist şi viitor PDL-ist)
    –Toader ( fost PD-ist, actual PDL-ist şi viitor „tras pe linie moartă”) V-am mai spus şi cu alte ocazii că ei, politicienii, îşi dau mîna peste capetele noastre şi stau la aceeaşi masă, servind acelaşi fel de mîncare.
    Primarul nostru este un foarte bun negociator şi „face afaceri” cu …nu contează culoarea politică…numai să fie bine pentru tecuceni(sic!)

  2. Se apropie epoca PSD si noi nu ne dam seama? Aceasta firma este patronata de psediti. De cand face afaceri primarul nostru pedelist cu pesedistii? Oare isi schimba orientarea politica? Nu ar fi de mirare ca doar era liberal odinioara.

Comments are closed.