Web
Analytics
TECUCI

Start la sensuri giratorii


sens giratoriuDe curand s-a finalizat sensul giratoriu de la Turist, iar pentru o fluienta si un trafic mai bun, Politia rutiera impreuna cu administratia locala au gandit la realizarea altor doua sensuri, respectiv in cartierul CFR si in Zona industriala. Primul va fi realizat pe tronsonul strazilor General Dragalina, Vasile Parvan, Matei Basarab, Vasile Conta, respectiv la reunirea celor opt strazi, locul fiind cunoscut popular sub denumirea de “opt colturi”. Si pentru ca multi tecuceni s-au plans de traficul incontrolabil ce se produce  la centrele comerciale Plus, Takko, Carm-Olimp, Decheman, s-a decis infiintarea unui sens giratoriu in acest punct lucrandu-se tot cu balize cu nisip. Sensul va cuprinde intersectia strazilor 1 Decembrie 1918, Bobalna, General Dragalina, sperandu-se a se infiinta cat mai curand.

A informat N.P. tecuci.eu


6 comments

 1. Cu privire la sensul giratoriu de la Hotel, este o mare porcarie ordonata de Nona P…,fara a se tine cont de faptul ca pe acolo trebuie acces liber masinilor de pompieri si ambulantelor.Dar daca nu e minte…, nici Dumnezeu nu cere….
  Pacat de banii chelruiti

 2. la 8 colturi era nevoie(pt cei ce prind lucrarea) ,e trafic .la turist sunt de tot rasul.la plus un sens giratoriu bun(pt cei ce prind lucrarea) ,pietoni ce fac.stai o pasarela cu tot ce trebuie e ok

 3. Sa punem giratorii in toate intersectiile.Bineinteles e o gluma.
  La hotel erau semafoare.Chiar s-au cheltuit niste bani pentru modernizare, apoi au fost abandonate.Acum montam giratorii, ca bani sunt destui.

 4. daca ai locui intru-na din zona in care se vor amplasa sensurile giratorii nu cred ca ai mai comenta…asa ca bravo potilitie tecuce si primariei……sau poate nu esti sofer si nu stii ce inseamna sa stai in trafic.

 5. nu te mai trezi vorbind.in toate tarile din vest sant aceste sensuri giratorii ,asta denota ca nu pierzi mult timp tu in trafic.inteleg ca nu ai nici masina.BRAVO POLITIEI DIN TECUCI CA S-A GANDIT SI LA ACESTE ALTERNATIVE CA ERA O NEBUNIE CAND ERA AGLOMERAT LA ZONA TURIST ACUM E MAI USOR DE TRECUT ………………

 6. ORASUL CAMPION LA SENSURI GIRATORII ABSURDE!
  Doar cu bun simt elementar si cu o hartie si un creion pt. statistica se poate constata numarand masini, timpi de asteptare, blocaje si injuraturi ce timpenie vor sa faca cei de la …SUPER -POLITIA RUTIERA. Giratoriu intr-o intersectie foarte stramta, locuri de parcare pana la coltul strazilor (nu exista loc de viraj la dr. sau stg.) si alte multe inventii ni se pregatesc… Giratoriu la “8 colturi”= inutil. La PLUS, daca conducatorii auto s-ar invata sa circule pe ambele benzi nu numai pe cea din mijloc, si doar o banda de asteptare pentru intrarea la Plus ar simplifica suficient lucrurile… In rest asteptam din partea POLITIEI RUTIERE masuri corecte si concrete pentru fluidizarea traficului (nu pentru infundarea lui) nu viziuni futuriste si utopice.

Comments are closed.