Web
Analytics
TECUCI

Sinistraţii sar la gâtul primarului


Sinistrati protest la primaria Tecuci La finalul sedintei ordinare de joi seara cativa sinistrati aflati in sala au dorit sa discute cu consilierii si primarul despre situatia lor actuala. Cum consilierii s-au furisat pe rand din incapere, cel care a ramas sa le asculte doleantele a fost edilul Finkelstain. “Doriti sa ne dati in judecata, sa ne dati afara din tabara dupa ce ne-ati impus sa platim cate 36 milioane, cum e posibil sa avem o suma atat de mare de familie? Nu puteam consuma atata curent electric. Ati zis ca a platit primaria si-acum trebuie sa scoatem noi acesti bani, este un jaf, nu este corecta suma, va bateti joc toti de noi, n-avea cum sa fie atata consum. Uitati ca ne-ati oferit bere in bar la avocatul Cacescu acolo in tabara pentru a va vota? S-au uitat promisiunile? Unde sa plecam acum?” a spus un sinistrat dintre cei prezenti. O alta persoana  a specificat ca este pensionara, n-are posibilitati de plata, nici de reconstructii, iar CL a uitat sa treaca pe-acolo: “Nu exista dreptate, ne-ati lasat precum cainii, cad copacii peste nepotii nostri, materialele de constructii impartite s-au facut pe preferinte. Avem desule cheltuieli cu documentele fostelor case, acum vreti sa platim sume atat de mari, de unde sa luam banii astia cand n-avem posibilitati? Consilierii pleaca acum dar vor avea nevoie de voturile noaste”. Si spiritele s-au incins, fiecare dorind sa spuna cat mai multe si in acelasi timp. Primarul Finkelstain a conchis odata pentru totdeauna ca situatia va ramane precum e si nu-i mai poate tolera in nici un fel. In plus a tinut sa specifice ca nu a fost nicicand in tabara sa imparta beri sau bani pentru obtinerea voturilor. Cand tonurile sinistratilor au devenit destul de acute a fost nevoie de interventia politistului local pentru a-i face sa paraseasca sala. Nici in al doisprezecelea ceas aceste persoane nu au inteles ca toate pomenile sau sfarsit si nu are cine sa-i mai duca in spate dupa aproape patru ani.


4 comments

 1. Nu ţin cu primarul, dar haideţi să facem cîteva împărţiri :
  3600( lei noi) : 4( ani) = 900 ( lei pe an)
  900 ( lei noi) : 12 ( luni) = 75 ( lei noi)
  Deci a rezultat că o familie a consumat curent de 75 lei pe lună, ceea ce este posibil şi rezonabil. Vi se pare mult deoarece presupun că este valoarea cumulată pe cei patru ani.
  În privinţa celuilalt aspect, cu berea din barul lui Căcescu, domnilor sinistraţi de ce v-aţi lăsat ,,cumpăraţi” ? Este ca la dare şi luare de mită : vinovat în aceeaşi măsură este şi cel care primeşte, nu?

 2. Halal consilieri mai avem! Felicitari domnului primar ca nu a cedat in fata “sinistratilor”. In ceea ce priveste berea si banii, domnul primar organiza in timpul campaniei “intalniri de cartier” nicidecum sezatoare cu bere… Glumesc si eu, ca primarul nostru a uitat perioada campaniei. O sa si-o aminteasca la anul… 2012 – an electoral. Ura, iar primim bani si bere! Pardon, “intalniri de cartier”.

 3. AFARAAAAAAAAAAA Numai rau fac pe la blocuri nu-i mai suporta nimeni. Afara.

 4. Frumos s-au mai purtat consilierii! Ca de obicei: la placinte, inainte! Iar aici era razboi.

Comments are closed.