Web
Analytics
TECUCI

Un simplu gest, onorabil


Tuchel-Daniel_tecuci.euAm încercat de mai multe ori pe parcursul zilei să luăm legătura cu noul primar, Daniel Ţuchel, pentru a afla opinia sa în privinţa rezultatului alegerilor şi primele măsuri pe care le are în vedere, dar nu am reuşit. Este totusi de apreciat gestul onorabil al câştigătorului alegerilor locale din 2012, de a împărţi scrisori de mulţumire tecucenilor, finalizand astfel, lupta electorala. “Mulţumesc pentru votul şi încrederea acordate… Este începutul construirii Tecuciului de mâine! A schimbării în bine! Scorul obţinut la alegeri, de peste 56% reprezintă pentru mine o onoare şi o imensă responsabilitate în acelaşi timp. Vă asigur că imediat după învestirea mea ca primar al municipiului Tecuci şi depunerea jurământului de credinţă voi pune în practică proiectele prezentate în campania electorală. Vă garantez că voi fi un primar în slujba tuturor tecucenilor, că voi administra oraşul cu credinţă şi respect faţă de cetăţeni. Vă garantez că peste patru ani Tecuciul va arăta un oraş de care să fim mândri”, menţionează noul primar în scrisoare.


13 comments

 1. In sfarsit incep sa se linisteasca apele…nu a mai comentat nimeni subiectul de doua zile…
  O fi oare linistea ce prevesteste furtuna? Sa speram ca nu!

 2. Sunt destul de sceptic in privinta faptului ca se va realiza vreo ceva in Tecuci , cu exceptia lucrurilor deja incepute si platite deja… de altfel . Oamenii de care este inconjurat si “dirijat” domnul primar nu-i vor permite sa se desfasoare decat daca cei de langa el “papa ceva bun”. El va fi doar omul cu ale carui maini se vor scoate carbunii incinsi din foc . Zic si io… asa… parerea mea !

 3. Mai dragilor concetateni, deja ii cantati prohodul noului primar? bag de seama ca simplu cetatean ca il jeliti tare pe FIKI si presupun ca va cam stricat combinatiile noul primar, strigati in gura mare ca Tuchel nu este bun….. ca a cumparat voturile?????? CARE VOTURI cine crede ca acum in 2012 se mai pot cumpara voturi e dus cu pluta, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar si ultimul roman cu doua clase nu mai poate fi cumparat in ziua de azi …. ceea ce spune-ti voi sar fi putut intampla acum 1000 ani dar in ziua de azi este exclus si orice om cu o minima cultura generala nu ar putea concepe asa ceva.
  In concluzie votul din 10 iunie a fost unul corect, am invatat in ultimii 23 de ani de democratie sa pedepsim pe alesii aceia care ne-au dezamagit ceea ce sa si intamplat , acum noul primar ca sa ne satisfaca pe noi Tecucenii ar trebui sa faca curatenie mai intai in Primarie , toti sefii de servicii sa fie schimbati iar acdeia din ei care sunt corupti si au functia de lipitor de afise sa-i dea afaraaaaaaaa………
  Cat despre competenta primarului, Tuchel inainte de a fi primar a fost patron de societate comerciala ajunsese la 50 – 60 de angajati….. nu e usor sa asiguri salariile acestora si sa platesti darile la stat…….. pe cand Fiki ce a condus ? un angro?

  1. Un inţelept din antichitate se intersectează în mijlocul unul drum, de lungime considerabilă cu un drumeţ. Acesta se opreşte şi-l întreabă:
   – Cât mai e până la Roma?
   Înţeleptul îi raspunde:
   – Mergi…
   Drumeţul presupune că nu a înţeles şi îi repetă întrebarea:
   – Ştii cumva cât mai e până la Roma?
   – Mergi…
   Călătorul iritat peste poate, mai face o ultima încercare, crezând că acesta are oarece probleme cu auzul:
   – Poţi sau nu poţi să-mi spui cât mai am de mers până la Roma?
   Din nou acelaşi răspuns:
   – Mergi…
   Drumeţul nostru renunţă şi porneşte în pas alert mai departe.
   Dupa 5 minute aude din depărtare:
   – Mai ai 2 zile de mers…
   Călătorul intrigat întrebă:
   – Păi bine omule, de ce n-ai spus de la început aşa?
   Înţeleptul răspunse calm:
   – Păi, trebuia să ştiu cu ce viteza mergi…

   Acesta este şi părerea mea: să-i acordăm încredere şi timp pentru a putea acţiona. Restul, sunt doar vorbe-n vânt.
   Iar pentru prima parte a comentariului mi-aţi stârnit o poftă de râs…. Vă mulţumesc! Pentru că a fost gratis? Mai ales ca e Duminică.

  2. Bravo, Doru!
   Inafara de un “sa-i” si un “ne-a”, de cate ori trebuia sa pui cratima (linioara) n-ai pus-o, dar de cate ori ai pus-o, nu trebuia!
   Incolo, stai bine la teorie.

 4. Copilasi nu e cazul sa fim naivi si sa credem ca marmota impatureste ciocolata. Numai cine nu a mers prin cartierele marginase nu a aflat cum de s-a realizat un procent atit de ridicat la vot si mai ales pe cjt si-a vindut ,,boborul” votul. Constatarea tardiva ca din nou noi toti vom fi condusi de cei alesi de partea cea mai usor manipulabila a populatiei, nu ne serveste la nimic daca ramine la stadiul de constatare. Noul primar are majoritate in consiliu, partidul lui la putere, deci totul trebuie sa mearga struna.
  Totusi, o intrebare nu-mi da pace : cit va costa panseluta si bordura ca sa fie recuperate sumele uriase cheltuite in campania pentru primaria Tecuci si ce ,,oportunitati” are Tecuciul ca sa merite aseenea zbateri uriase? Sa fie vorba de sacrificiu pe altarul umanitatii????

 5. Astept cu nerabdare un prim interviu, fie si on-line, al primarului ales al Tecuciului, din care sa aflu si eu, mujicu cetatean, ce vrea domnia-sa, de fapt si de drept sa faca pe durata celor 4 ani, impreuna cu membrii Consiliului Local pentru Tecuci si tecuceni… asa clar, fara dus-intors, pe perioade de timp bine delimitate… pentru fiecare categorie sociala in parte… pentru infrastructura orasului… pentru sanatatea cetatenilor si a mediului… pentru linistea urbei… si cate si mai cate isi propune el şi îşi propun ei, cei aleşi… ca pana acum, drept sa va spun, eu nu sunt prea clar, nici prea limpede, nici prea dumirit in ceea ce inseamna un Program de administrare local… sau un Contract de administrare locala… sau o altceva, prin care USL-ul, in speta primarul liberal Tuchel & Consiliul Local compozit, pe de o parte si Tecucenii pe de alta parte se angajeaza, in mod reciproc, unii fata de altii… SĂ CE…? Să facă, să dreagă… stricăciunile altora… Sau cum se va proceda în cazul în care angajamentele celor două părţi nu vor fi duse la îndeplinire… sau onorate, dacă n-o fi prea pretenţioasă exprimarea… că tot vorbeaţi, domnule Marian Topriceanu de “onorabilitatea” gestului domnului Tuchel de a ne fi adresat o scrisoare, nouă, tecucenilor… întreb şi eu aşa… ca să-mi formez o părere… nu că nu aş avea deja una… dar atunci când o societate comercială îşi ANGAJEAZĂ un administrator, între cele două părţi se încheie un contract… acum oare, n-o fi cazul…? Asta fiindcă, noi, tecucenii nu suntem organizaţi… într-un SRL sau o societate comercială, ceva… iar Consiliul Local este organizat, legal… că noi, plebea, cei care populăm spaţiul acesta, om fi ceva de genul gintelor sau triburilor din Comuna Primitivă… dar nerecunoscuţi din punct de vedere legal… dacă nu roim în jurul unui partid sau altul, al unei alianţe sau alta…?!

  1. A făcut demersuri pentru un videointerviu înainte de începutul campaniei electorale cu actualul primar. Am încercat şi zilele trecute. Din păcate demersul nu a avut succes. Aşa încat n-o să insistăm şi o să continuăm să facem videointerviuri cu tecucenii care au ceva de spus şi doresc să o şi facă. Respectăm dorinţa acestuia de a-şi face imaginea aşa cum doreşte. E democratic.

  2. cum adica, perelologule, “ce vrea sa faca” ? n-a trecut nici o saptamana de la alegeri, si deja am uitat ce a promis dl. tuchel in campanie?

   in legatura cu videointerviu, bla bla … asta e genul lui tuchel: aroganta totala. calca pe urmele celor de la PDL (deja).

  3. conform pliantului electoral, toate cele promise ( un fel de contract cu tecucenii) se vor realiza in urmatorii ZECE-DOUZECI ani, asta pentru cei care apuca sa triasca pana atunci. Cum am vazut ca marea majoritate a tinerilor au votat cu tuchel, cred ca lor li s-a adresat. Asa ca ii asteapta un viitor luminos, numai in cazul in care mai raman prin Tecuci sau macar in Romania. FERICITI CEI SARACI CU DUHUL CACI A LOR VA FI IMPARATIA … TECUCEANA!

   1. nu are la dispozitie decat 4 ani. nu mai pupa un alt mandat din partea tecucenilor daca nu se tine de cuvant.
    in alta ordine de idei, sa fim putin seriosi, si din inertie in 10-20 de ani, cu cea mai proasta administratie, tecuciul ar ajunge la “performantele” sustinute de tuchel in campania electorala.

 6. Da, este un gest frumos care arata ca d-l Tuchel priveste cu seriozitate misiunea pe care si-a ales-o.
  Mult succes, domnule primar!

Comments are closed.