Web
Analytics
TECUCI

Primarul Finkelştain acuzat: primul ciocoi politic al Tecuciului


Întro conferinţă de presă ce a avut loc miercuri la orele amiezii la Partidul Poporului, preşedintele Samir Oancă subliniază că are o lungă listă cu ciocoii locali care au jefuit din bugetul local în ultimii ani şi o va face publică. “A început numărătoarea inversă pentru aceşti ciocoi, sunt mulţi, şi-i vom lua la purificat pe rând. Primul ciocoi politic local este primarul Eduard Finkelstain. Sunt şi ciocoii din jurul Tecuciului care vor să vină să pună mâna pe bugetul Tecuci, şi sunt şi cei care speculează o anumită poziţie, bugetul local, ca să parvină. Democraţia este înşelătoare, populaţia este jefuită cu bani publici, această democraţie nu este defectă în profunzime dar trebuie ajustată. Lăcomia a fost imensă şi de aceea s-a ajuns aici” a punctat Samir Oancă. Totodată a concis că România este o ţară prăbuşită şi doar Dan Diaconescu impreuna cu partidul sau ar reuşi ridicarea ţării din prăpastie, din punct de vedere economic şi al nivelului de trai. În plus, alierea cu alte partide este inadmisibilă: ” Nu facem fuziune, alianţă politică cu niciun partid care a guvernat în ultimii ani. Cât despre susţinerea Mişcării populare, niciodată! PDL vrea să ducă electoratul în eroare. Din partea PDL, respectiv Boc, Băsescu, Udrea, Finkelstain, există intenţia de a ne subtiliza şi culoarea violet, culoare alesa de PP- DD”. Cât despre primirea în partid a unor membri ce au aparţinut altor formaţiuni politice preşedintele Oancă a spus că îi poate primi cu condiţia să nu fi fost ciocoi, fapt ce-l vor sesiza actualii membri. “Până în prezent a fost o politică neoliberală care a dus lumea în convulsii, ne-au afişat doar nuanţe, noi ne deosebim radical. Au ştiut să închidă spitale şi au cumpărat avioane, dăm afară poliţiştii şi ne facem publicitate…  suntem nemulţumiţi de corectitudinea presei din ultimii 20 ani. Pe plan local vreau să mergem cu două persoane în faţă: primar şi viceprimar. Suntem decişi ca în scurt timp să anunţăm persoana pe care partidul o va desemna pentru funcţia de viceprimar deoarece vom avea majoritatea în Consiliul local” a precizat şeful PP-DD Tecuci.


4 comments

 1. MULTUMESC PENTRU RASPUNS , UN MOMENT AM CREZUT CA SE APLICA CENZURA SI PE ACEST SITE, SAU VA-TI INREGIMENTAT POLITIC .
  DAR MI-AM SCHIMBAT PAREREA SI CRED CA VETI RAMANE ACELASI OM VERTICAL PE CARE-L CUNOASTEM , CHIAR DACA INCEPE CAMPANIA POLITICA SI CUVINTELE VOR DUREA , SI VOR DERANJA PE CEI CE SE SIMT CU MUSCA PE CACIULA .
  CU TOTII NE DORIM O SCHIMBARE TOATALA , OAMENI NOI SI DUMNEAVOASTRA PUTETI FI STINDARDUL DORINTELOR NOASTRE .

 2. Datorita filtrului pus pentru comentarii spam, unele comentarii nu au ajuns la noi pentru a fi aprobate. Filtrul bloca IP-urile si nu continutul. Din acest motiv am eliminat filtrul. Incercam sa gasim o alta solutie tehnica. Cei care nu-si regasesc comentariile sunt rugati sa le reposteze. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

 3. Raspund si pe acesta cale. Am instalat un filtru antispam datorita numarului foarte mare de comentarii spam (6-800 pe zi), folosite de cei ce promoveaza website-uri. Daca sesizati ca un comentariu este corespunzator dar nu apare va rugam sa ne atentionati cu un mesaj din sectiunea de contact. Incercam sa rezolvam promt situatia.

  1. Cred ca filtrul e de natura sa-i menajeze pe rasfatati de critici acide.
   Si mie mi-a disparut un comentariu, fara ca el sa fie necivilizat, dimpotriva, continea prea mult spirit civic.
   E adevarat, mi-am schimbat pseudonimul cu unul pe care-l gasesc mai adecvat, dar asta nu trebuie sa deranjeze, oricum e o conventie. Cred ca trebuie sa primeze continutul si, DATORITA CONTINUTULUI, nici asta nu se va publica.
   Asa se erodeaza orice initiativa democratica si incep compromisurile. Pacat, admin, cand am intrat prima data pa acest site era o alta atmosfera. Pe parcurs, ceva s-a schimbat.

Comments are closed.