Web
Analytics
TECUCI

Legea 544, doar o bagatela la Primaria Tecuci


  Unele demersuri ale Primăriei Tecuci sunt ţinute în “semiumbra”, şi la care au acces doar  mai marii sau favoriţii instituţiei. Una din lucrările importante ale municipiului a fost ascunsă de către serviciul Direcţia tehnică. Ieri 17 august aflând pe surse că a avut loc licitaţia privind lucrarea “Înfiinţare Parc 1 Mai [intlink id=”15448″ type=”post”]Bulevard[/intlink] – alei pietonale, pavaj beton.” Pe site-ul Primăriei nu există nici un anunţ privitor la această licitaţie, la fel cum nu există nici la avizierul instituţiei. Prin urmare, nu prea pricepem cum două societăţi şi-au depus ofertele pentru participare, au plătit 6.000 lei garanţia de participare. Prin ce mijloace au fost informati participantii că va avea loc această licitaţie publică dacă serviciul în cauză nu a facut PUBLICĂ informaţia? Cele două societăţi ce vor să realizeze lucrările de pavare şi aleile în parcul de pe Bulevard sunt colaboratoare vechi ale Primăriei, respectiv Romprest SA şi Simetrica Suceava. Valoarea estimată a acestor lucrări, bineînţeles din fonduri de la bugetul local este de 390.271,71 lei fără TVA. Birocraţia primeză din plin la Primăria tecuceană, această enigmatică[intlink id=”4298″ type=”post”] licitaţie [/intlink]demonstrând încă o dată cum se fac şmenurile, care sunt favorizaţii ciolanului, chiar dacă aceste modernizări în teritoriu sunt  executate din “RON-ul” contribuabilului.


5 comments

 1. Bravo, Atena! Imi placi! Le spui direct, fara ocolisuri si… chiar esti informat. Auzi, MIX MUSIC EVOLUTION suporta toate cheltuielile cu concertele… Ce gluma buna! Cine mai face pomeni de genul asta? Trezirea, Ioana!
  In ceea ce priveste candidatura lui Cazacu, este pregatita pentru 2016. Pai nu trebuie sa “primareasca” si finul prietenilor? Cat despre veninul Atenei sa avem pardon. Mult mai veninos si ranchiunos este …..XXX

 2. IOANĂ, dragă…(apropo, am dat explicaţii de două ori, sunt bunicul Atenei, nepoata mea de şapte ani!)
  1. Este proiect de hotărâre de C.L. prin care se alocă 40.000 lei firmei Mix music Evolution, care aduce un program cu diverşi interpreţi, dar(în acelaşi timp)prin acest contract se acordă, fără cost, firmei mai sus menţionate, posibilitatea să amenajeze terase cu bere, sucuri, mici, acadele, etc. fără a plăti nimic, iar comercianţii tecuceni nu au acces.
  2. Gratuit, IOANĂ dragă, este numai accesul în incinta Oborului! Hai să-ţi fac o dezvăluire : firma Mix music Evolution nu cunoaşte pe nimeni în Tecuci, înafară de primar şi deci sponsorii sunt plătiţi de administraţia noastră locală, nu de Bodo, că el s-ar fi rătăcit de la sensul giratoriu de lângă Hotel mai departe!
  Dragă IOANĂ, eu nu arunc venin şi pentru că nu scriu neinformat, îţi mai fac o nouă dezvăluire(a doua) : mutarea centrului de greutate al festivităţilor din centrul oraşului la Obor, are două obiective clare :
  a. Punerea în “lumina reflectoarelor” a personajului ce trebuie crescut pentru viitoarele campanii şi proiecte portocalii, respectiv a domnului Cazacu.
  b. “Pedepsirea” (arătarea pisicii-pierderea importanţei ca personaj politic) a domnului Vasile Dănăilă zis şi Pazvante-speologul-tămăduitorul, cetăţeanul nostru de onoare din aceste motive!
  Dacă tu, IOANĂ dragă, consideri că acesta este venin, hai să-ţi dezvălui o sursă permanentă de “dulcegărie libidinoasă portocalie” ambalată pompos în organ de presă Radio Tecuci!
  Eu comentez pe banii mei, pe când Radio Tecuci cel mai mult pe banii contribuabililor judeţului Galaţi(2000 lei lunar de la Primăria Tecuci şi mai puţintel de la “n” Primării din judeţ.)!!
  Probabil, primarul nostru doreşte astfel (prin organizarea zilelor Tecuciului la Obor) să-i “premieze” pe cei care l-au huiduit pe deputatul Toader de sf. Marie în bâlci!
  În legătură cu 7D…eu ştiu trei dimensiuni : înălţime, lăţime şi lungime, restul până la 7D (jet de apă, pală de vânt, parfum, gâdilat, vibrat de scaun, masajul scalpului, scărpinatul în nas…etc) sunt pentru publicitate! Oi fi eu bătrân, da-s foarte informat, să ştii!

 3. Nici nu stiu cam sa va spun… Doamna Atena sau Domnul Atena? Pentru zilele orasului totul e gratis… Mix music EVOLUTION vin cu proprii sponsori… deci nu a mai fost nevoie de cei 50000 lei.
  Si daca inca nu ati auzit de cinema 7D, dati un search pe google.
  Mai aveti mult venin pt a-l revarsa pe altii?.. numai sa atacati stiti!!!…

 4. PRIMARUL ASTA NU MAI APUCA ALTE ALEGERI.NU FACE NIMIC.STA DEGEABA.SA DEA LOCULLA ALTUL CARE LUPTA PENTRU TECUCI.

 5. “Prin ce mijloace au fost informaţi participanţii…. dacă nu a făcut publică informaţia?”… păi, a fost făcută publică, dar verbal, oral, audio, prin postul local de radio al lui Toader, căci toată ziua de dinainte şi cea cu pricina (17.08.a.c) a vuit radio-ul de mega-extra-fenomenala licitaţie, care fie vorba între noi este mizilic pe lângă cea care vizează aleile interblocuri, acolo comision baban, tată! D-na Nona a devenit tare secretoasă în ultimul timp! Prietenii ştiu de ce! (asta apropo de Direcţia tehnică şi ascunsul vinovat!) Site-ul Primăriei!!!…avizierul instituţiei!!!….ce spui tu, străine? — informaţia-i departe! Aici “transparenţă”… opacă, de-a dreptul! Nu prea pricepeţi cum cele două societăţi şi-au depus ofertele de participare, cum şi-au plătit garanţia de participare? Păi, e simplu : se ia una bucată director de Romprest cu punct de lucru la Tecuci, membru PDL, fost consilier local PDL, consilier parlamentar la cabinetul deputatului Toader şi implicit posibil apropiat al fostului deputat Petrea ( cel care îi dă pavele lui Simetrica Suceava!) care director se face că licitează contra Simetrica Suceava, dar “trădează” propria firmă (Romprest-ul) şi uite-aşa iese învingătoare firma suceveană! Adică e un fel de dat cu dreptu-n stângu’!
  Domnu primaru… mai uşor cu resursele din bugetul local, că cică tocmai s-a dat startul unei noi crize şi se-aude că abia de-acum ni se va tăia respiraţia de la măsurile de austeritate Boc-ciene!
  Nu mai vorbim de adevăratul “dezmăţ” ce va avea loc între 2-4 septembrie a.c. la Obor (nu mai e în centru ca până acum!) şi pentru care, cică, s-au alocat numai 50.000 lei (sanki!… restu-i de la deputat, probabil, că doar e ca şi-ncepută campania electorală din 2012) şi unde mai pui că o să avem un mini-părculeţ de distracţii şi putem viziona filme 7D…da, aţi citit bine: şapte de, cred că adminul radio-ului o fi încurcat seven day-ul cu tridimensionalul cinema-ului!

Comments are closed.