Web
Analytics
TECUCI

Preşedintele verzilor la Tecuci: „Sa ne luam ţara înapoi”


Partidul verde - Mugur Mihaiescu in vizita la Tecuci In data de 28 martie presedintele executiv al Partidului Verde, Mugur Mihaiescu impreuna cu vicepresedintele Ovidiu Iane si secretarul general Dumitru Silviu au sosit la Tecuci pentru a vizita orasul, a schimba idei cu presedintele partidului filialei tecucene, Vasile Danaila Pazvante. Aflat pentru prima oara in municipiul nostru prima impresie nu a fost deloc multumitoare: „Am observat doar gropi, oameni tristi, copii necajiti, un parc de admirat plus doua stradute bunicele, in rest investitiile, infrastructura sunt zero, nu se vede nimic. Dupa 21 ani avem nevoie de ajutor, trebuie sa ne luam tara inapoi, in Tecuci in primul rand trebuie sa dam oamenilor de munca, sa le dam de mancare, se vede ca sunt oameni simpli care asteapta un ideal . Trebuie sa  constientizeze cei de la putere ca nu se pot manca hartii si vorbe, e sufocata tara de tot felul de deliberari, ei maresc taxele, la Guvern sunt doar legitimatii si limuzine, ar trebui sa  valorificam sistemul energetic, agricultura, etc. Eu nu am venit la Tecuci sa promit bani, caci nu am, ci sa zic <sa muncim sa facem bani>;  toti de la toate partidele au proiecte dar stau in sertare, minciuna ne reprezinta?!  Sa inceapa Tecuciul ca oras pilot, sa creem locuri de munca, trebuie schimbare, familializare, o solutie gasita ca tineretul sa devina o forta de munca. Pentru asta a avut loc revolutia cand am strigat toti <jos dictatura!>, alegerile nu se castiga cu bani, dupa 21 de ani am ajuns sa ne vindem idealurile, votul cumparat este o umilinta pentru cei multi, in lipsa alternativei luati-le banul dar votati idealul. Sa luptam sa ne luam Romania inapoi!” a indrumat la conferinta de presa presedintele Mihaiescu. Conform confirmarilor participantilor, orasul nostru este a doua filiala vizitata, staff-ul propunandu-si sa faca cel putin un judet la doua saptamani, in urma „radiografiei” sa elaboreze planul in vederea alegerilor din 2012. „Vom miza doar pe oameni care au puterea exemplului, care au facut ceva pentru localnici. Trasam principalele probleme socio-economice intrucat la nivel de partid avem un acord . Partidul Verde nu vine cu critici si analize, avem solutii economice, avem un program politic” au specificat invitatii. Dupa o mica discutie cu primarul Finkelstain, verzii au vizitat „Casa Binelui” din parcul lui Pazvante, itinerarul final fiind Galatiul, unde au fost condusi de Pompiliu Comsa, Secretar executiv Partidul Verde, presedintele organizatiei judetene Galati.

NP – tecuci.eu

Vizita lui Mugur Mihaiescu, la Partidul Verzilor din TecuciMugur Mihaiescu in parcul Pazvante din TecuciIntalnirea lui Mugur Mihaiescu cu verzii din Tecuci


4 comments

  1. …Bine ca nu au ramas infipti in gropile de la pasarela-Draganesti,in drum spre Galati. VERZI,portocalii,rosii,albastri toti sunt mina in mina.Prezentati incredere 0.

  2. De ce se face referire la cei 21 de ani si nu la ultimii 4? Nu tot domnii acestia au condus tara si orasul? S-au boceala cu „Ne vrem tara inapoi” face referire la faptul ca esarfa portocalie a inceput sa fie cam alunecoasa. In aceste conditii, da, au dreptate sa planga dupa jucaria ce o vor pierde in curand.

  3. Mugur Mihaiescu vorbeste frumos. Dar cum sa ne luam tara inapoi?
    Ne indeamna sa incepem cu Tecuciul. Foarte corect, Tecuciul are unele caracteristici inca nestiute sau neglijate, care-l indreptatesc la o renastere serioasa.
    Dar ce inseamna, concret (ca de metafore ne-am saturat) sa ne luam Tecuciul inapoi?

Comments are closed.