Web
Analytics
TECUCI

Preşedinte PP-DD versus director Poliţie locală


   Samir Oancă, şeful filialei Partidul Poporului, aduce acuzaţii directorului Cristian Popovici. Totul a început în urmă cu ceva luni, când Dan Diaconescu a acordat un interviu in direct la Radio Tecuci” De atunci sunt în litigiu cu conducerea Poliţiei locale, în speţă cu directorul acesteia. Am fost şicanat din cauza diferenţelor politice de opinie. Am fost amendat în primul rând pentru parcarea maşinii, cu o săptămână înainte şi alta după vizita dl. Dan Diaconescu la Tecuci. Asta în condiţiile în care respectat legea. Am fost amendat de ciocoiul politic numărul 2 , care este unul bicefal. Da, este vorba de familia Popovici, Nona plus soţul care a fost numit prin concurs şefia Poliţia locală. Este omul care răspunde la chemarea politică a primarului Finkelştain. Deşi am fost amendat pentru că am parcat pe trotuarul din faţa sediului, menţiunea pe care a trimis-o în instanţă a fost precum că aş fi călcat spaţiul verde, ceea ce nu-i adevărat” susţine Samir Oancă.  În fapt, conform precizărilor, preşedintele PP- DD evidenţiază: “Substratul e altul; eu am  fost şicanat politic, ei necăjesc populaţia tocmai pentru că nu au verificat dacă la parcarea în intrarea unui sediu, societăţi, bănci, ai loc disponibil, pentru ei este teama de a nu deranja pavelele. De aceea sunt amendaţi tecucenii. Când eu am fost amendat, şeful Popovici avea parcată maşina pe trotuarul de pe Bulevard. Pe el nu-l amendează nimeni, el execută comenzi politice”. Samir Oancă mulţumeşte instanţei tecucene pentru că a fost corectă, a gestionat corect procesul, i s-a anulat amenda, concluzionând: “Am învins al doilea ciocoi al Tecuciului, pe directorul Popovici!”.


11 comments

 1. mai nou domnul (daca il pot numi domn) Popovici sef al Politiei Locale Tecuci,practica si aplica figuri de K1 si modalitati de imobilizare copiate din filme americane politiste pe cetateni din municipiul Tecuci.Cat despre concursul pentru postul de sef al pol.locale este adevarat ca el a fost unicul candidat si castigator bineinteles,ar trebui cineva sa se autosesizeze in aceasta directie

 2. Desigur, “desigur” puteai adăuga în loc de “…” după “altele”, următoarele : Tancrad, DAS, Symetrica ş.a. Apropos astea nu sunt bănci de … credit . Sunt bănci de oferit … comisioane.

 3. ptr.Dl. Samir PP-DD, o intrebare :

  …cum te cheama pui de dac ???

 4. Foarte frumos , trebuia sa fie cineva care sa se puna de a curmezisul impotriva valului pd ist . Speram totusi ca justitia va fi independenta macar in al ………ultimul ……….ceas , caci altfel va fi mai rau ca pe timpul lui ceasca . Cat despre doamna cioco ( dar sa nu mai folosim termenul de ciocoi pentru dansa , ca e nevinovata de sde ani in primarie ) , vai saraca fata bogata , credite , masina noua , casa , dar ce casa , e amarita saraca , de ce oare o injura toata lumea ,, chiar si colegii din primarie .
  Ma intreb cum a rezistat atatia ani in diverse scaune unde si a facut numai dusmani .?

 5. Are dreptate Samir-n-ati vazut casoiul care le-a aparut in curte ,masina noua si altele…?

  1. ” Desigur” esti prost de mori il cunosc pe cristi popovici de -o viata si bag mina in foc pt, el ca nu e genul razbunator, ” casoiul ” ala pe care ilarati tu e facut cu credit bancar dak nusti adevarul taci,iar in functia aia de sef al politiei locale a fost prin concurs ,pe de alta parte cristi popovici este membru PSD-ist nu pdl-ist intr-un cuvubt vorbesti in necunostinta de cauza

   1. Cata dreptate… Cah! Nu este razbunator?!? Ma faci sa rad. Este un m…. ajuns pe scaun de director datorita sotiei (sotie plina de o nesimtire fara margini). El nu stie ce este razbunarea, dar cunoaste fooooooarte bine barfa. Barfeste ca o muiere cu 2 clase. Ce spui de concurs? A fost unul corect? Ha, ha, ha…. Cati concurenti au fost pentru postul de director? Iti spun eu. Unul singur. Sotul doamnei Termopan, pardon Nona. Unde a fost afisat anuntul si cand? Sunt multe bubite in capul familiei Popovici. Stau si ma intreb cand va deschide ochii domnul Primar. Din cate am auzit, el este un om inteligent si tocmai de aceea nu inteleg cum de s-a procopsit cu cei doi Popovici. O fi directiva pe linie de partid? Intreb si eu.

 6. Deci, asta este situatia ! Cand mai ieri un “ajuns” de la militia locala a vrut sa ma amendeze, invocand precizarile sefului, am zis ca el este tampit, dar nu este asa.
  Si deci, ciocoiul de la militia locala este sotul ciocoaicei de la Primarie !? Incredibil, cum se mai aduna acestia…

 7. Dl. Samir PP-DD legea este pt. toti romanii nu tecuceni ,caracaleni sau traseisti politici.poti sa-mi dai un em

Comments are closed.