Web
Analytics
TECUCI

PP-DD continuă demersurile pentru validarea unui nou consilier


Remus Matei_tecuci.eu  PP-DD Filiala Galaţi s-a adresat săptămâna aceasta secţiei de contencios administrativ a Tribunalului gălăţean şi Prefecturii cerând dispunerea anulării hotărârii de validare a consilierului Matei Remus şi validarea supleantului Ghiorghi Militici: „Vă aducem la cunoştinţă faptul că PP-DD Galaţi a transmis către Consiliul Local Tecuci (n.n. prin adrese în data de 19 iunie) faptul că domnul Matei Remus nu mai este membru PP-DD Galaţi şi nu întruneşte condiţiile de validare, motiv pentru care conform legislaţiei în vigoare acesta nu poate fi validat în funcţia de consilier local… mandatul de consilier local revine primului supleant înscris pe listă respectiv domnului Ghiorghi Militici. Ataşăm prezentei adresele înregistrate la Consiliul Local Tecuci… Solicităm să dispuneţi anularea hotărârii luată nejustificat de majoritatea consilierilor locali ai Mun. Tecuci…”. La şedinţa de constituire a Consiliului Local Tecuci de sâmbătă, adresele înregistrate în 19 iunie nu au fost luate în calcul. Prefectul Emanoil Bocăneanu a precizat atunci că lui Matei Remus i se va putea retrage sprijinul la prima şedinţă ordinară. Matei Remus şi alţi 14 membri PP-DD din judeţ au fost excluşi din partid prin hotărârea nr. 22 din 14 iunie 2012 a Biroului Naţional de Coordonare al PP-DD, ”care a avut în vedere gravele disfuncţii semnalate de Biroul Permanent Judeţean Galaţi, în activitatea unora dintre membrii organizaţiei ce au condus la obţinerea unor rezultate foarte slabe în alegeri”. Într-o discuţie telefonică pe care am purtat-o anterior cu liderul PP-DD Tecuci, Samir Oancă l-a acuzat pe Matei Remus pe lângă slaba implicare în campanie şi de faptul că ar cocheta cu alte formaţiuni politice. Un punct de vedere al consilierului Matei Remus va fi adăugat în scurt timp.

hotarare-PPDD_tecuci.euContestatie-PPDD_tecuci.eu


7 comments

 1. Mai Fane, sau Remus, sau cum te-o fi chemand, realizeaza si tu ceva in viata ta si apoi priveste cu invidie spre altii. Se pare ca esti un mare frustrat. Citeste si tu cateva randuri din cartea scrisa de Samir Oanca si intitulata-Carnavalul manipularilor-iar daca vei avea capacitatea sa intelegi cate ceva, poate ca ai fi mai retinut.Iar domnul Dascalu, caruia ii apreciez comentariile acide, ar trebui sa fie mai atent la ilegalitatile pe care le reclama adresele respective si mai putin la felul in care documentele au fost redactate. Altfel riscam sa cadem in derizoriu. Iar dvs, domnule Dascalu, ati devenit sustinatorul lui Remus doar pentru simplul fapt ca v-a promis un loc de munca pt fetita dvs? Un gest onorabil, dealtfel..

  1. Stimate @valiv, pentru ca să nu vă mai obosiţi să faceţi doar execiţii de tastare, vă recomand cu căldură, asta dacă veţi avea capacitatea cognitivă necesară şi răbdarea bineînţeles, să vizionaţi următoarele documentare. Înainte de a da cu bâta în baltă, citez aici ce scrie pe site-ul unde se află postate aceste documentare:
   „Te avertizăm să nu mergi mai departe în explorarea acestor informații, dacă ești mulțumit de lume așa cum este ea, cu bune și rele și nu vrei să se schimbe mare lucru, sau dacă ești prea dependent de sistemul actual așa cum este el, iar paradigma oficială, sistemul de credințe comun acceptat, ți se pare ok. Dacă simți că viața ta așa cum este acum, adaptată acestui sistem îți oferă siguranță și confort sau dacă simți că aceste informații te tulbură mult mai tare decât poți suporta (unii oameni nu pot face față din punct de vedere emoțional unui alt adevăr legat de lumea în care trăim și pot înnebuni), oprește-te aici, te rugăm frumos … Acest blog nu este pentru tine! Dacă totuși preferi să mergi mai departe, îți reamintim că nu trebuie să-ți fie teamă de nimic. Viața este veșnică, cine ești tu cu adevărat este veșnic și orice experiență trăită este doar o încercare pe calea către Eliberare (Mântuire). Din perspectiva nivelului suprem de percepție (DIVIN, UNIVERSAL, TRANSCENDENT) NU EXISTĂ NICI BINE NICI RAU ABSOLUT, ci doar CONȘTIINȚĂ OMNIPREZENTĂ ÎN TOT ȘI TOATE, în mine și în tine și chiar și în lucrurile aparent lipsite de viață (VIAȚA ESTE OMNIPREZENTĂ, IN FIECARE ATOM, IN FIECARE PARTICULĂ, ÎN FIECARE STRING, ÎN FIECARE CUANTĂ ENERGETICĂ ȘI CHIAR ȘI ÎN VIDUL/PLENUUMUL COSMIC) conștiință care face diferite alegeri pentru ca în acest fel să experimenteze tot ceea ce poate fi experimentat. Ceea ce este expus în acest blog nu reprezinta adevaruri supreme ci doar niste puncte alternative de vedere, ce pot fi cercetate mai departe de cei interesati. Nu suntem autoritati in nici un domeniu, dar consideram ca avem dreptul la o opinie! Nu ne credeti pe cuvânt! Suntem doar masageri ! Unele articole şi documentare pot fi mai mult sau mai putin distorsionate, intentionat sau nu (de autorii lor). Cercetati, cercetati si iar cercetati!”
   Pentru „încălzire” recomand:
   http://fymaaa.blogspot.ro/2008/11/spiritul-timpului-ii-adugire-complet.html
   http://fymaaa.blogspot.ro/2008/11/ce-nu-tii-despre-bani.html
   http://fymaaa.blogspot.ro/2008/12/secretele-interzise-ale-pmntului.html
   http://fymaaa.blogspot.ro/2009/04/secretul-din-spatele-tuturor.html
   http://video.google.com/videoplay?docid=-4124586906110722434&hl=en#

   ……………………….
   Şi mai poţi vedea şi altele acolo.Dar bomboana pe colivă pe care îl recomand să-l vezi primul este acesta, în care poate te vei regăsi cât de curând.
   http://fymaaa.blogspot.ro/2009/05/colapsul-economic-al-argentinei.html

   Vizionare plăcută. Şi pe Mesia îl aşteaptă evrei, noi nu trebuie să aşteptăm nici un Mesia, e suficient să facem noi toţi ceva.

 2. totusi nu inteleg cine trebuie invalidat
  va dau un exemplu , mai bine zis va spun o ghicitoarea : cine este personajul care este casatorit , este cetatean al Municipiului Tecuci , jud Galati ,absolvent al Liceului matematica fizica 1986 , absolvent al Facultatii de management in Asigurari , a lucrat in functia de contabil la abatorul Tecuci iar in prezent este Analist politic si economic .
  Domnule Admin , daca ghicesti cine este te rog sa l suni sa ti aduca o copie dupa aceste diplome si poate chiar cartea de munca , sa vedem daca a semnat vreodata un stat de plata . Asa sa stim cine ne reprezinta .
  1.ce liceu a terminat ?, ca nu stiu asa ceva in Tecuci
  2.facultatea de management in asigurari????????????? voi ati auzit de asa ceva ?
  3.am intrebat pe cineva care a lucrat la abator si nu a auzit de el , voi ce credeti ?
  4.analist politic si economic ? ce trebuie sa termini ca sa poti deveni o asa personalitate ?
  5.daca e casatorit , de ce nu sta pe la casa lui , ci pe la altele ?
  Daca nu ati ghicit sa l rugam pe oanca samir sa ne aduca la redactie aceste diplome , sau daca nu sa ne lase , onoarea unui consilier e mai presus de toate

  1. Daca taceai intelept ramineai! Îţi raspund la ghicitoare cu alta ghicitoare: Specialitatea de analist politic a obtinut-o pe cind facea liceul la seral, la 30 si ceva de ani, iar faculatea de asigurari a facut-o din 2 in 3 ani? Iar de cind era contabil cu liceul la baza la abator, nu a mai avut nici un loc de munca? Decit acela de agatator de gagici la Gara de nord? Casatorit? Intrebati-i nevasta. De cine o fi vorba?

 3. Nea admin, am şi eu o rugăminte, verifică ce publici pe site, că vede lumea aberaţii şi le ia de bune, având încredere că publicaţi documente reale, nu invenţii şi fabulaţii, care sună a legal, dar de fapt sunt făcute aşa în grabă pe genunchi să impresioneze pe cetăţean. Poate totuşi verificaţi cele scrise în acele adrese şi poate îmi arătaţi unde este legalitatea din ele. Pentru că pregătirea mea juridică fiind doar…până la genunchiul broaştei, puţin ajutor nu strică.

 4. Alt candidat bun pentru o funcţie de primar, este domnul Constantin Ene, preşedinte al PP-DD pe judeţul Galaţi, care şi dânsul, semnează „ca primarul”, o adresă către tribunalul judeţean Galaţi secţia contencios, care râsul curcilor are numărul diavolului la înregistrare, adică 666. Şi colac peste pupăză poate îi spune cineva domnului prim…pardon, preşedinte că în România lui 2012 există internet. Unde se poate citi legea 215 actualizată, adică aici : http://legeaz.net/legea-215-2001-actualizata/
  Şi bănuiesc că preşedintele tribunalului are nişte studii totuşi şi nu ia de bun ce scrie în acea adresă. Să trecem peste articolele 31, 32, care nu au nici o legătură cu speţa în cauză, dar articolul 96, alin.9 din legea 67/2004 este cireaşa de pe tort. Citez din lege:
  „(9) Candidaţii înscrişi în liste, care nu au fost aleşi, sunt declaraţi supleanţi în listele respective. În
  caz de vacanţă a mandatelor de consilieri aleşi pe liste de candidaţi, supleanţii vor ocupa locurile
  devenite vacante, în ordinea în care sunt înscrişi în liste, dacă, până la data validării mandatului
  pentru ocuparea locului vacant, partidele politice sau, după caz, aliantele politice ori aliantele
  electorale pe listele cărora au candidat supleanţii confirma în scris, sub semnatura conducerilor
  judeţene ale partidelor politice, respectiv ale acelor partide politice care au constituit aliante politice
  sau aliante electorale, că supleanţii fac parte din partidul politic respectiv ori din unul dintre partidele
  politice care au constituit alianţele politice sau alianţele electorale, după caz.”
  Deci cu alte cuvinte legea se referă la apartenenţa la partid a SUPLEANŢILOR de pe listă, nu a celor aleşi şi validaţi.
  Ei, dar limba română, logica şi carnea de porc..e…lucru greu fraţicule. Mai puneţi băieţi mâna pe o carte ceva şi lăsaţi cârciumile, că acolo se făcea politică într-adevăr, dar asta pe vremea lui Caragiale. Suntem în 2012, ce..puii mei, ca să-l parafrazez pe Bendeac şi să nu zic…în plm.

 5. Ştiu o vorbă din popor care spune aşa: „Morţii se acoperă cu pământ, iar vii se acoperă cu hârtii!”. Bănuiesc că unii români au pus egal între acoperirea cu pământ şi cu hârtii, că se acoperă cu hârtii ca şi cum ar fi morţi. Mă minunez că preşedinta PP-DD, doamna Simona Man, are calităţi instinctive de primar, nu ştiu de ce a candidat undeva, sau are angajaţi pe puncte, cu pregătire la ff. Spun asta deoarece, hotărârea nr. 22, emisă pe data de 14 iunie 2012 este luată în baza art.17 (şaptesprezece)litera f, din statutul PP-DD. Dânsa a semnat ca „primarul” fără să verifice ce semnează. Cool frate. Ei de aia unii bărbaţi devin misogini şi nu acceptă femei în funcţii. Sunt îndrăgostite frate. Cu toate că părerea mea este că şefia unui partid naţional în România este o…pălărie prea mare pentru mulţi cei aflaţi acolo. Eu unul aş intra în pământ de ruşine, sau dacă aş locui în Japonia mi-aş face sepuku, când aş descoperi că fac treburile pompieristic. Pentru că nu există articolul 17, litera f, în acest statut. Dar cum PP-DD a reuşit să strângă doar firimiturile de la masa politicii, mă aşteptam să văd cum se face politica pompieristic, cu hei rup, şi hai tovarăşi la lupta cea mare. Ar fi de râs dacă nu mai mult de plâns, pentru că s-a spart ca un balon de săpun, un partid care apăruse în forţă pe plaiurile româneşti, ca o speranţă, şi care datorită celor aflaţi la butoane, nepricepuţi în ale…maselor populare, şi-au dat cu stângul în dreptul. Pentru că dacă democraţia într-un partid, înseamnă ca dispoziţiile să fie date de la centru, după ce Dan Diaconescu a răguşit, reiterând mereu, că cei din organizaţiile locale îşi pot pune candidaţi şi că sunt independenţi de forul de conducere de la Bucureşti, atunci s-a asistat la cea mai mare abureală televizionistică din România. Şi mă aşteptam la orice la PP-DD, numai la lupte pentru ciolan ca în vechile partide, nu m-am aşteptat. Am activat în politică din 1992 până în 2009, şi credeam că nu voi mai vedea în anul de graţie 2012, într-o formaţiune politică nouă aceleaşi coterii, găşti, şmecherii, lupte pentru interes personal, – şi unde? -, la nivel local. Adică înţeleg să asist la bătălia greilor, gen Băsescu, Ponta, Antonescu, etc, iar cei din teritoriu să-şi vadă de cetăţenii care i-au ales. Nu frate, cred că cei din teritoriu sunt invidioşi pe cei cu funcţii mari, şi încearcă şi ei să epateze prin nişte bătălii, în care au ca arme doar prăştii, fără să realizeze că toate aceste acţiuni ale lor, practic vor îngropa PP-DD în teritoriu, şi va rămâne numai la OTV, pe ecran.

Comments are closed.