Web
Analytics
TECUCI

Consilierul Pazvante, reiterează aspecte ştiute


  Consilierul Vasile Danaila-Pazvante este nemulţumit de unele aspecte constatate în municipiu şi a dorit să le comunice colegilor şi implicit primarului în şedinţa publica. În primul rând a sesizat faptul că, administraţia locală risipeşte bani pe ghivece de flori cu care s-a umplut centrul urbei: “De ce să investim aiurea? Cum să cheltuim banii pe nişte flori când era mai simplu, din resursele proprii să plantăm florile în pământ şi economiseam ceva? Trebuie să facem bani, nu să-i irosim, să-i cheltuim când sunt alte probleme arzătoare?!”. A propus apoi, în interesul cetăţenilor, să se facă şi şedinţe de lucru, pentru clarificarea unor probleme ridicate de acestia, cât şi o informare mai ampla a CL. A remarcat apoi că Poliţia locală nu-şi face datoria, întrucăt gasim la tot pasul movile de gunoaie: “Peste calea ferată la Gara de Sud este jale, cineva trebuie să urmărească situaţia”. A sesizat apoi faptul că la rampa Rateş ard gunoaiele destul de des şi ar trebui găsită o solutie pentru această poluare nepermisa. O altă referire a vizat lipsa hidranţilor funcţionali din oraş. In caz de incendiu se pare ca lipsesc resursele, echipamentele şi maşinile corespunzătoare, necesare intervenţiilor pompierilor. Şi cum investiţiile pentru retelele de hidranţi ţin de Apă-Canal, consilierul Pazvante a replicat: “Am dat vrabia din mână pe cea de pe gard cu acest serviciu de Apă-Canal. L-am mutat în judeţ iar punctului de lucru din Tecuci le-am plătit imensele datorii, iar ei în prezent încasează şi nici nu ne mai bagă în seamă, macar cu vreo informare, cum ar fi corect.  Am dat apa din oraş dl primar, de sute de ani am funcţionat cu apa noastră şi acum când s-a ridicat costul, stăm cu apă cu rugină, care curge doar când vor ei” a spus necăjit Vasile Dănăilă Pazvante.


9 comments

 1. imi pare rau ca sa investit in flori si candelabre
  asta ca sa arate mai bine orasul .dar cum ramane cu acele treceri de pietoni mai ales ca sa-u inceput scolile si nu am vazut marcat nimc sa nu mai zici ca vrei nu vrei trebue sa-ti aduci copii de la scola si trebue sa te duci la domnul primar cu anumite probleme …. cum ar fi reparatia imobililor care apartin de catre primaria tecuci se spune NU AVEM FONDURI DACA O SA GASIM POTE SE REZOLVA
  si nu trce 2 saptamani si vezi acele flori pe strada bineinteles ca sunt frumoasa dar nu era necesar
  deci si cu trecerea de pietoni era o urgenta

 2. Oare de ce nu a menționat cetățeanul de oanoare – zis și Pazvante – suma care s-ar fi economisit dacă florile(dealtfel foarte frumoase!)s-ar fi produs în serele proprii? Cică ar fi vorba de vreo 170 milioane Rol! Inclusiv salariații de prin Primărie cică ar fi nemulțumiți de această risipă. Totuși, trebuie să recunoaștem că rondul este deosebit, arată bine! Despre ghivecele cu flori și ele superbe, dealtfel, când le privesc suporții în care au fost înfipte, gândul mă duce la tinerii din ziua de azi ce-și asortează la costumele de liceu(inclusiv cravată la gât) o pereche de ”bașcheți” cum spun ei și ăia cu șireturile bicolore! Pe ei îi mai înțelegem, că-și caută modele în viață, dar pe cei din administrația publică locală, cum Dumnezeului să-i pricepem? Economie, așa-i, că-s vremuri grele, dar se putea un design adecvat și armonios cu frumusețile de crizanteme din ghivece!
  În privința externalizării apei, ne poate spune consilierul verde-nemulțumit de ce a votat în ședința de C.L. din luna iunie, parcă, scumpirea mc de apă începând cu întâi iulie și de ce acceptă la ape deversate 100%, de parcă apa menajeră ar fi cu circuit închis?
  Despre rampa Rateș, am mai vorbit cine-i proprietar, iar consilierul se află în treabă când ridică astfel de probleme!

 3. A, si inca ceva:
  Vi s-a parut cumva ca glastrele cocotate pe stalpi in fiecare primavara reusesc macar cu o miime de grad sa aduca si frumusete nu doar goliri de buget?

 4. In orasul nustru au aparut intai banci suficient de mari ca sa rivalizeze cu tancurile “Panzer VI Tiger”. Incet incet ele au fost trecute cu vederea si pentru ca, multe dintre ele, bagate sub sub pavele, nici nu mai par atat de ingrozitoare.
  Anul trecut in centrul orasului ne-am trezit cu stlpi si candelabre intr-un stil care, din pacate, nu are nici o legatura cu aspectul arhitectonic din jur.
  Acum avem dintr-o data jardiniere, acestea parca smulse din gardul gradinii zoologice…ce era daca se mergea pe acelasi stil cu candelabrele…
  Asta ca sa nu vorbim deloc de parcurile tecucene.
  Ai senzatia ca oricine vine si striga la oale, clesti, foarfeci si cosuri de nuiele paate sa vanda orasului ceva.
  ESTE EVIDENTA CA NU EXISTA NICI O VIZIUNE SI CA ASPECTUL ORASULUI A INCAPUT PE MINTEA CUI NU TREBUIE, ca si banii de altfel

  AM REVENIT PENTRU CA AM SESIZAT UN DEZACORD, MULTUMESC

 5. La sedinta in care s-a hotarat trecerea serviciului public de alimentare cu apa la Galati, nu s-a opus nici un consilier.Domnul Vasile Danaila Pazvante a fost si el de acord.Acum degeaba mai plange.Referitor la groapa de gunoi aceiasi consilieri la propunerea executivului au refuzat construirea unei noi gropi de gunoi ecologice, cu fonduri europene, sub pretextul ca nu vor sa se aduca la noi gunoiul din Galati.Insa acum la noi se aduc gunoaie din Barlad si alte comune, gunoaie care ard mocnit de aproape o luna.

 6. Pazvante se vaita?? el e cel care plateste pe tot locul din parc o chirie de 150 de lei pe luna?? el care foloseste apa noastra sa alimnteze toate fintinile ,cascadele din bani publici?? el care acum s-a dezis de finchispaga ,doar sa mai fure ceva voturi la anul si apoi sa se intoarca ca o sluga aservita??

  1. Pt Doru. Platind o chirie nesemnificativa de un cuantum de 150 de lei asa cum te pronunti a scos Tecuciul din anonimat. A redat o pata de culaore acestui oras gri domnule “doru!. Sunt convins ca atunci cand aveti in vizita rude sau prieteni din alte localitati vor cu nerabdare sa viziteze “Minunea de la Tecuci” ( asa cum spun toate televiziunile nu noi, eu sau tu!) si automat ii cari sa viziteze locul! Daca mai gasesti al doilea loc in Europa de est identic te premiez! ( astept raspuns)

   Cu privire la alimentarea cascadelor ar fi bine sa va uitati cu atentie ca sunt 4 puturi forate de la care se face alimentarea!
   Din punctul meu de vedere vorbesti mult si mult si mult in plus! Iti recomand sa te uiti la DD-TV nu pe http://www.tecuci.eu si sa faci afirmatii false!

   1. Dupa reamenajarea parcului ”1 Mai”, parcul lui Pazvante o sa iti
    para o mizerie.

    1. O mizerie!? Dinule, te auzi!? Poate in privinta pavajelor da! ca primaria nu paveaza parcul central (mi se pare politic-normal), dar totusi fii realist!

Comments are closed.