Web
Analytics
TECUCI

Partidele politice s-au trezit la viata de 8 martie


Buchet lalele Politicienii tecuceni nu au lăsat să trecă neobservată ziua de 8 Martie şi au ieşit cu flori şi felicitări în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor. Reprezentanţii PDL şi-au făcut simţită prezenţa pe străzile tecucene printre primii. Eduard Finkelstain, edilul şef al urbei, ne-a precizat: „Tin să felicit pe această cale toate doamnele şi domnişoarele din Tecuci şi să le urez o primăvară cât mai senină. Împreună cu colegii mei am hotărât să oferim în această importantă zi 1.000 de flori şi felicitări. Gestul este simbolic, însă sperăm să ajungă la inima doamnelor”. Dacă o parte dintre contribuabilele tecucene a avut parte de o floare şi o felicitare, funcţionarele, în mare majoritate, au avut o zi liberă. „Cum nu am avut fonduri pentru a face surprize doamnelor din administraţia locală, am hotărât ca acestea să beneficieze de o zi liberă. Acest fapt nu a dus însă la perturbarea activităţii în Primărie, mai ales că doamnele aflate în puncte cheie s-au prezentat ca de obicei la program”, ne-a mai spus Eduard Finkelstain.
Nici opoziţia nu s-a lăsat mai prejos, liberalii şi social-democraţii au făcut de asemeni act de prezenţă în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Pe data de 7 martie am sărbătorit Ziua femeii în sânul partidului, urmând ca astăzi doamnele din Tecuci care nu sunt membre PSD să aibă parte de o floare şi o urare de bine. …citeste intreaga stire

Sursa:  monitoruldegalati.ro


2 comments

  1. Mai bine va puneati veste in culorile partidelor si ieseati sa faceti curatenie in parcuri.Sa plantati flori,copaci,cum se facea pe vremuri.Asa dadeati dovada cit de gospodari sunteti.Domnul primar sa mai viziteze si spitalul de copii,ca nu e departe de primarie,sa vada ce mizerie de spital e.Ca te duci cu o boala la urgenta si iesi cu trei,patru.Abia ateptati o mica sarbatoare sa va petreceti si sa va luati libere.

Comments are closed.