Web
Analytics
TECUCI

Parcul „1 Mai” la limitele asteptarilor


Vara si-a intrat in drepturi iar tecucenii doresc sa iasa din locuinte pentru a se racori. Si unde ar putea iesi in orasul nostru, cand, singurul refugiu ramane Parcul Central concesionat administratorului Pazvante? Nimic de comentat, ba jos palaria pentru oaza ce a creat-o, in timp ce parcurile tecucene sunt ramase in paragina. Si-asa se face ca zilnic Parcul Central este asediat peste limite in timp ce celalalte consoarte tot spera ca cineva sa se ocupe si de aspectul lor. Dorind a sti daca anul acesta Primaria are in vedere modernizarea Parcului 1 Mai, de pe Bulevard, ni s-a raspuns: „Pana la aceasta ora in Parcul 1 Mai au fost inlaturati arborii uscati si degradati, s-au executat lucrari de curatenie si amenajare a spatiilor verzi, cu personalul din cadrul serviciului Ecotec, iar in perioada urmatoare se vor amenaja aleile principale prin pavare cu pavele autoblocante, valoarea estimata fiind de aproximativ 600.000 lei”. La fata locului se vede ca s-a mai tuns iarba, dar a crescut repejor la loc,  aleile arata groaznic, banci nu exista, maidanezii s-au mutat acolo, tinerii soferi fac slalomuri printre copaci, daca tot nu-i vede nimeni. Pentru reamenajarea acestui parc au fost rostite sute de promisiuni. Poate, in primavara urmatoare va intra in „reparatii capitale” si va fi redat tecucenilor, avand in vedere ca 2012 va fi si an electoral, poate…


12 comments

 1. TREBUIESC PAVATE ALEILE CARE DUC DE LA POD TECUCEL PANA LA STATIA DE EPURARE PENTRU CA CETATENII TREC PRIN NOROI SI GROPI.VERIFICATI CONSILIERILOR P… CE SUNTETI.MAI MODERNIZATI SI ZONE UNDE SE PLATESC IMPOZITE MARI (ZONA 1).NU MAI SPALATI BANII CU PARCUL LUI PESTE SI ASA ESTE DEGRADAT 100%.NU MAI STRICATI BANII,VA RUGAM.

 2. CA DE OBICEI TOT ALEILE VECHI SE MODERNIZEAZA ALTE ALEI NU?PE ALEILE PRINCIPALE SE AFLA CHIAR VILELE B…. DIN TECUCI.NU SUNT BANCI SUFICIENTE,LAMPILE DE ILUMINAT SPARTE,NU SUPRAVEGHEAZA NIMENI PROTECTIA LA DISTRUGERA PARCULUI DE CATRE RAUFACATORI(ELEVII CARE SUNT LA SCOALA BEAU BAUTURI ALCOOLICE IN GASTI ORGANIZATE SI LAS IN URMA LOR MULTA MIZERIE SI DEZASTRU).Sa nu se mai dea voie la accesul masinilor in parc.Plantarea de arbori si plante trebuie facuta si crearea unor locuri de agrement si a unor locuri de consum si supraveghere a activitatilor din acest parc.

 3. DA ! e si normal ca trebuiesc pavate aleile din parc mai ales ca sunt vilele acelea impunatoare ………… numai ptr. omul de rand nu se paveaza acele alei. Pana unde merge nesimtirea unora de asi pava „propriul” cartier rezidential pe banii prostimii(CONTRIBUABILULUI DE RAND). ALOOO AUDE SAU VEDE CINEVA !!!! PANA UNDE MERGE NESIMTIREA IN ROMANIA ASTA?

  1. Ai dreptate, Nelutu.
   Dupa nerusinarea de a distruge un parc labartandu-si viloaiele lor, tupeul le este inca nemasurat.
   Nu cred ca interesul publica a mai fost atat de mult calcat in picioare ca in acesti ani.
   Nu stiu sa fi avut un consiliu local mai rapace decat acesta.

 4. Bravo ATENA felicitari ai perfecta dreptate si ma bucur nespus ca putem informa cetatenii acestui oras despre capusele primarului . Aceasta REPTILA care se ascunde in spatele partidului verde care se schimba precum camelionul luandusi tot felul de infatisari in fata cetateanului pentru a le castiga votul mai recent sa transformat in vraci acest cetatean de onoare al orasului. Sper ca tecucenii sa realizeze in 2012 la alegerile locare care vor urma ca acest pazvante nici nu doreste si nici nu e capabil sa conduca un oras ,dar va candida doar sa rupa cateva voturi in speranta ca tot actualul primar sa castige , se inseala cinesi m-ai iroseste votul pe o mana moarta.

 5. Pazvante nu l-a certat pe dl. Coman numai pentru că a votat „pro” la proiectul în cauză (ce prevedea atragerea de fonduri nerambursabile – vreo 15 miliarde lei vechi – şi o mică cotă – în jur de 2 sau 5 % de la bugetul local-cofinanţare) de altfel, după cum s-a menţionat, împotriva proiectului au fost exact consilierii verzi, ci s-a luat de consilierul Coman deoarece acesta s-a ridicat în şedinţă şi şi-a explicat votul dat. Dar Pazvante s-a mai luat şi de doamna de la investiţii, sub umbrela căreia s-a construit proiectul, precum şi de doamna de la urbanism.
  Dar ce deranjează cel mai mult este că acest proiect, deşi a fost votat, el nu a fost pus în aplicare. Cineva foarte interesat, i-a „dat peste mîini” executivului şi în loc să se facă investiţii în parcul 1 Mai s-a realizat o igienizare ce va costa 600.000 lei.
  Şi ne mai mirăm că ţara noastră este cotată ca fiind codaşă la atragerea de fonduri europene. Aceasta este „reţeta” ,dragi tecuceni : „faceţi voi proiecte, aprobaţi-le, că noi ştim cum să le blocăm!” …şi cînd spun „noi” mă refer la Pazvante, desigur! Apropo, domnule cetăţean de onoare, aşa ne „onorezi” oraşul? Atenţie la noul regulament…am înţeles că interzice activitatea de comerţ în parcuri!
  În cazul implementării acestui proiect de investiţii s-ar fi „spart” monopolul zonei de recreere a tecucenilor, ar fi apărut încă o zonă cu aceeaşi activitate, care are amenajate şi zone pentru practicarea unor sporturi şi nu ar fi fost numai ca în Parcul Central, unde „bei, mănînci şi te vindeci subit energetico-geologic-geo-spaţial…Geo-Gică-Sile”!!!!
  CONCLUZIE : avem un primar „prizonier al dependenţei” de Pazvante şi al „fricii ca acesta să nu întoarcă armele, dacă-i deranjează interesele”!

 6. Cu siguranta ca la primavara se vor sinchisi sa faca ceva in acest parc, doar este an electoral. Nu am mai fost de mult timp pe aleile acestui parc. Ultima data cand am fost era o sarbatoare. Stiu ca a cantat Sofia Vicoveanca. Sotia mea a insistat sa mergem. Era o mare fana a Sofiei Vicoveanca. De atunci nu am mai fost prin acest parc. Cred ca au trecut vreo 7-8 ani de atunci.

 7. @ADMIN cum de ti-a scapat un amanunt dintr-o sedinta de consiliu cand sa votat pentru amenajarea PARCULI 1 MAI . Sau poate ai interese sa nu scrii despre cum si cine a votat impotriva acestui proiect . Te ajut eu sa-ti amintesti si pentru convingerea ta cred ca sunt si filmari video de la acea sedinta CL . Ei bine afla ca ace-l proiect a fost votat de catre toti consilierii primariei mai putin trei consilieri si oare cine sunt acei consilieri consilierii PARTIDULUI VERDE in frunte cu tovarasul PAZVANTE . Imi amintesc ca atunci consilierul local COMAN sa certat cu PAZVANTE deoarece a votat impotriva lui pazvante . Ce sa intelegem domnilor cetatenii?????????

 8. Cred ca promisiuni au fost facute si de…,,corifeii” care au impanzit parcul cu vile si terenuri de sport!!
  Trebuiau conditionati…sa intretina si terenul de langa ei…ca au cu ce…slava Domnului(Nu-i asa domn primar????)
  Doamne,…cand ma gandesc la orasul Tecuci….,,un Marasesti un pic mai mare,…in care…fiecare face ce vrea…”…. Pacat..!!!!!!!! Retorica ar fi:..,,OARE CHIAR NU MAI EXISTA FRICA,RUSINE,TEAMA,…????????…ca de bun simt….??!!!

 9. Şi după alegerile locale din 2012, poate se va afla şi prin ce minune s-au construit vile în parc. Cred că unii au luat în serios vorbele „Legea este ca o barieră, la care dulăii sar pe deasupra, căţeii trec pe dedesupt şi boii stau la ea!”

Comments are closed.