Web
Analytics
TECUCI

Noului an scolar la Colegiul National “Calistrat Hogas”


Colegiul Calistrat Hogas din Tecuci anul scolar 2010La deschiderea noului an scolar la Colegiul National “Calistrat Hogas” au fost prezenti primarul municipiului Ing. Eduard Finkelstain, precum si inspectorul general Doru Razmerita si inspector Olariu Eugenia.
In curtea din fata colegiului au fost prezenti o multime de elevi si parinti. S-a intonat imnul de stat, preluat de starea de amplificare, dupa care parintele Gheorghe Leca de la Parohia Bisericii “Sf. Ion” a rostit rugaciunea Tatal Nostru, impreuna cu asistenta si a binecuvantat dascalii si elevii scolii, urandu-le sanatate si spor la invatatura.
Directoarea scolii Prof. Viorica Tiron, a prezentat pe scurt din realizarile scolii in anii trecuti si cel precedent, cand numerosi elevi au fost premiati la olimpiade si concursuri nationale. In anul scolar recent incheiat, absolventii la bacalaureat fiind in procent de 97%.
Primarul Eduard Finkelstain, fost elev al colegiului a inmanat diplome de merit elevilor care s-au remarcat la concursurile nationale, precum si dascalilor care i-au indrumat, printre care: prof. Doina Radu, Natalia Hulea, Monica Popa, si elevilor Varlan Iustin, Damaceanu Andreea, Caulea Marin.
Inspectorul Genegal Doru Razmerita a punctat necesitatea unei mai bune legaturi intre scoala si parinti. Dupa care directoarea scolii a prezentat orarul claselor, micii elevi ramanand la ore, altii ramanand a invata dupa amiaza.

Doua scurte clip-uri video se pot vedea AICI si AICI.

Scris de Octavian Cerchez colaborator tecuci.eu

Colegiul Calistrat Hogas Tecuci - deschidere an scolarColegiul Calistrat Hogas Tecuci deschiderea anului scolar 2010 Colegiul Calistrat Hogas premierea copiilor de catre Primar