Web
Analytics
TECUCI

Membri marcanţi ai PNL, la prima Gală a Premiilor de la Tecuci


Organizaţia locală a Partidului Naţional Liberal a desfăşurat sâmbătă, la sala “Ion Petrovici”, prima Gală a Premiilor PNL de la Tecuci. Printre invitaţii speciali s-au numărat: Crin Antonescu, preşedinte PNL, Victor Paul Dobre, preşedinte PNL Galaţi, Tania Bogdan, vicepreşedinte CJ Galaţi, şi alţi membri marcanţi.   Aceştia au sosit în aplauzele frenetice ale asistenţei, spre finele show-ului marca Adrian Enache (precedat de corul “Angelli”). “Suntem aşadar astăzi la sărbătoarea partidului nostru şi vom premia astăzi oameni, tecuceni, care şi-au îndeplinit un vis. Nu vom premia liberali, PSD-işti sau PDL-işti, ci vom premia valori identificate în spaţiul tecucean, sărbătoarea noastră fiind prilej de recunoaştere şi promovare a oamenilor reprezentativi din Tecuci”, a spus după prezentarea invitaţilor, liderul PNL Tecuci, Daniel Ţuchel. În acest sens, au fost premiaţi în cadrul galei: Alexandru Brăilescu din cls. a XII-a, Colegiul “Calistrat Hogaş”, deţinătorul unui palmares impresionant (Secţiunea – Elevi cu rezultate excepţionale la învăţătură),  tânăra interpretă Angela Bîtlan, răsplătită până acum cu peste 50 de distincţii, corul “Angelli”, distins şi peste hotare – prof. Mircea şi Marcela Călianu (Tinere talente tecucene în domeniul artistic), Marius Viorel Costin – 64 de medalii la caiac-canoe – şi trupa Akikai cu rezultate notabile la nivel internaţional (Performanţă sportivă), Tincuţa Marcu – învăţător Şcoala Nr. 5 (Dascăli), poetul Dionisie Duma (Personalităţi culturale locale), Mihalache Panaite, administratorul firmei Georgia Business Company (Oameni de afaceri), Ioan Costin (Nelu Gălbenuş) – pentru sprijinul acordat sinistraţilor din Tecuci şi celor din zonele adiacente (Voluntariat şi Caritate), generalul Constantin Ioniţă (Cariere de excepţie).

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=AAycGx2vq_g’]

Mesajul liberalilor Victor Paul Dobre şi Crin Antonescu

  După decernarea premiilor, Victor Paul Dobre i-a invitat pe scenă pe primarii PNL din zona noastră: Iancu Munteanu – Drăguşeni, Vasile Cârjău – Corod, Viorel Răcăşanu – Negrileşti,  Nelu Boghiu – Nicoreşti, Virgil Arghiri – Munteni şi Daniel Ţuchel – Ţepu. “A făcut lucruri deosebite (n.n. Daniel Ţuchel) dar îl aşteaptă o bătălie grea. Este cel pe care noi l-am nominalizat să câştige Tecuciul în 2012, o primărie care cred eu că ni se cuvine. Nu va fi simplu pentru că spre deosebire de ceilalţi colegi va trebui să joace şi semifinala cu colegii din PSD (n.n. la eveniment a fost prezent şi preşedintele PSD Tecuci, Daniel Butunoi). Eu ca şef al organizaţiei judeţene îmi doresc să o câştige şi împreună în această puternică şi solidă construcţie politică pe care am realizat-o să câştigăm Tecuciul. Va fi bine pentru tecuceni, pentru tot ceea ce-şi doresc ei pentru acest frumos municipiu…”, a declarat Victor Paul Dobre. Cuvântul de final i-a revenit preşedintelui PNL, Crin Antonescu, căruia i-a fost înmânat un premiu de excelenţă. ”Sunt onorat să fiu pe această scenă în faţa dumneavoastră, alături de oameni de toata isprava, de oameni care fac cinste Partidului Naţional Liberal şi comunităţilor pe care le servesc, de actuali şi viitori primari, de preşedintele dumneavoastră al tuturor liberalilor gălăţeni, fostul şi viitorul ministru Victor Paul Dobre şi de un om care să fie clar, pe scurt spus, va fi candidatul liberal al USL şi va fi primarul oraşului Tecuci, domnul Ţuchel”. Liderul PNL a mai vorbit despre partid şi valorile lui. ”PNL are o identitate pe care nu şi-o poate pierde, pe care a slujit-o mereu în toata istoria sa, inclusiv cea recentă, şi este un partid care nu şi-a pierdut ci şi-a întărit identitatea intrând în această contrucţie politică. PNL este singurul partid liberal şi singurul partid de dreapta din România, azi mai mult ca oricând”, a adăugat Crin Antonescu, acuzând ulterior pe actualii conducători. Evenimentul s-a încheiat cu artificii şi cu o revărsare de baloane galben-albastre.


8 comments

 1. de ras,toti sunteti buni,dar sa faceti ceva,sa nu mai suferiti nu,lasatii macar pe cei care vor sa faca pt voi ceva bun.pt

 2. Foarte frumos ce s-a produs sambata,de cand eram copil n-am mai vazut asa ceva, o sala plina de inganfati cu fulare galbene si afara politia care oprise locuri de parcare pentru musafiri de parca poti rezerva loc de parcare cand vrei tu!
  Premierea copiilor a fost cel mai ieftin spectacol, ei trebuind sa multumeasca partidului ca au fost chemati, primind o hartie(diploma)si o cupa de plastic de 10 lei.Da mare lucru domnilor PNL-isti, MULTUMESC si eu.

 3. Au acum tecucenii de lucru.Dar numai din gură, că ceva efectiv nimic deocamdată.Aşadar şi prin urmare e multă bătălie pe vorbe, sau pe ciolan, depinde cum priveşti lucrurile.Realitatea este că, catindatul(sic) PNL are banii necesari pentru campanie. Pe când cel de la PSD are doar…promisiuni.Aşa că la afişe şi pomeni pe primul loc este PNL.Nenorocirea este că băieţii au scăpat din vedere faptul că UNPR-ul va arunca dublul banilor pe piaţă(sic) campaniei faţă de PNL. Important este ca noi cetăţenii, să le păpăm banii, că şi aşa sunt de furat şi vom vota normal un independent. Cine anume? Surpriză.Inclusiv consilierii locali.Deocamdată cu două găleţi pline de doctrine politice, nimeni nu a putut cumpăra nimic de mâncare şi nici să plătească vreo factură la utilităţi.S-a dus vremea aburelii.2012 va aduce schimbarea reală în prima comunitate din ţară. Politicienii la lada de gunoi a istoriei. Nu avem nevoie de ei.Avem nevoie de oameni gospodari, cu merite, corecţi şi cinstiţi. Oameni care vor munci în primărie fără a fi remuneraţi.Cărora să le pese de oraş şi de locuitori, nu să-şi facă avere pe spinarea celor mulţi. Să terminăm cu demagogii, să fie o normalitate meritocraţia.

 4. Văzând cât de supărat este “un tecucean” m-am hotărât să scriu exact ce mi-a trecut prin minte apropo de USL în Tecuci şi anume o fabulă intitulată sugestiv “Racul, broasca şi o ştiucă”, cu menţiunea că, spre ruşinea mea (şi sper să fiu iertat, că sunt bătrân!) nu mai ştiu cine a scris-o:
  “Racul, broasca şi o ştiucă
  Într-o zi s-au apucat
  De pe mal în iaz s-aducă
  Un sac cu grâu încărcat.
  Şi la el toţi se-nhăma:
  Trag, întind, dar iau de seamă
  Că sacul stă neclintit,
  Căci se trăgea neunit.
  Racul înapoi se da,
  Broasca tot în sus sălta,
  Ştiuca foarte se izbea
  Şi nimic nu isprăvea.
  Nu ştiu cine-i vinovat;
  Însă, pe cât am aflat,
  Sacul în iaz nu s-a tras,
  Ci tot pe loc a rămas.

  Aşa-i şi la omenire,
  Când în obşte nu-i unire:
  Nici o treabă nu se face
  Cu izbânda şi cu pace.”

  1. Omul cât trăieşte învaţă. Nu este o scuză vârsta. Mă rog e mai greu cu compu.terul(sic) de la o anumită vârstă în sus. Dacă întrebi pe “goagâl”(sic) poţi afla lucruri incredibile. Inclusiv autori de fabule. Adică Alecu Donici.

   1. Pssst ! Da-mi voie sa-i suflu: Semnal M !
    Sau astia doar au cantat-o ? . . .

 5. In cazul asta USL-ul nu exista la Tecuci. PSd-ul va merge cu Daniel Butunoi iar PNL-ul cu cel de la TEPU. Propun ca Tecuciul, in caz ca(putin probabil) va castiga cel din Tepu sa se numeasca Tepuci…Asa vom rezolva toate problemele.

Comments are closed.