Web
Analytics
TECUCI

Lucrări întârziate la parcul de pe Bulevard


  Mijlocul lunii septembrie a debutat cu demararea lucrărilor în Parcul 1 Mai. Firma desemnată câştigătoare, Symmetrica Suceava, avea obligaţia, conform contractului să finalizeze lucrările în 10 zile. Trebuiau să realizeze aleile pietonale cu pavaje din beton. Mare parte din aceste alei sunt lucrate, pe unde mai binişor, prin alte părţi mai puţin bine. Deşi trebuia în data de 30 septembrie să fie încheiate lucrările acestei societăţi, ca Primăria să-şi vadă de celelalte obiective ce trebuiesc derulate, respectiv montarea stâlpilor de iluminat, montarea mobilierului, etc., termenul s-a amânat. La faţa locului, angajaţii firmei Symmetrica erau în număr destul de mic pentru a face faţă realizării cât mai urgente a lucrării contractate şi pentru derulare mai rapidă. Conform afirmaţiilor acestora, este posibilă peste o săptămână încheierea lucrărilor. Sperăm că aşa va fi, dacă timpul ploios nu-şi va face apariţia îngreunând lucrul. Valoarea acestor alei este de 390.270 lei fără TVA.


2 comments

  1. Pentru cei care trec zilnic prin parc, stiu ca aceasta intarziere se datoareaza faptului ca aceasta firma nu are destui meseriasi.Doar unul singur pune pavelele, ceilalti se uita pentru-ca nu se pricep.

  2. intrebare retorica : De unde si pina unde a cistigat firma din suceava?? e aceaiasi firma care a pus pavele in zona industriala ?? aceiasi firma a j….. portocali flutur?? raspuns DAAAAAAAAA

Comments are closed.