Web
Analytics
TECUCI

Licitatie pentru asfaltarile din 2011-2012


  Miercuri la orele 11 la sala mare a Primăriei a avut loc licitaţia pentru contract ” Lucrări întreţinere străzi asfaltate pentru perioada 2011- 2012 în municipiul Tecuci”. Comisia prezentă a fost formată din preşedinte ing. Nona Popovici şi alţi 4 membri, funcţionari ai Direcţiei tehnice din Primăria Tecuci. Au fost prezente două societăţi gălăţene, care pentru participare au depus garanţie a câte 22.000 lei fiecare. În proiect, valoarea estimată a realizării întreţinirii străzilor tecucene era trecută suma aproximativă de 1.580.000 lei. Ca de fiecare dată SC Tancrad a fost nelipsită de la licitaţie, pe lângă aceasta fiind prezentă şi SC Vega 93 SRL. Propunerea financiară a Tancrad- ului a fost de 1.548.410 lei  iar a societăţii Vega 93 a fost de 1.568.300 lei , ambele valori fără TVA. Ambii operatori economici au propus 12 luni termen pentru realizări. ” Evaluarea acestor două oferte se va face în interval de 20 de zile” a precizat preşedintele comisiei.


8 comments

 1. pai degeaba asfalteaza in oras daca nu face si drumul judetean 241 ca e vai de capul lui numai sa venit pe drumul acela sa vedeti

 2. ce mai conteaza trancrad, vega bla bla bla…………. cine da onorariu(spaga mai grasa) mai mult ala ia lucrarea. VRAJEALA VRAJEALA SI NOI VB. SA NU TACEM SI EI ISI UMFLA BUZUNARELE IN FRUNTE CU …………NAIBA SA II IA PE TOTI!

 3. Tancrad=pdl, Vega fost psd..diferenta trebuia sa fie mica. Inca o licitatie trucata.De vreo cativa ani in tara asta totul se trucheaza.Pana cand oare?

  1. vega = nasul , tancard = finul ( adica acelasi om cu 2 firme ) , sa ne amintim de ceva timp in urma la licitatie participa constructia sa si building construct srl , adica tot deputatul Petra cu domnul Edy in spate . Acum daca nu mai este deputat este in dizgratie si catiga maharii galatului tinuti in brate de Chebac si Toader . Asta e lumea in care traim si ne complacem .

 4. EU ZIC CA TANCRADUL FACE TRABA BUNA.A SE VEDEA CE S-A FACUT IN TECUCI.EXEMPLU;STR.GALATI,STR.H.P.BENGESCU,STR.POPA SAPCA,ROND GARA DE NORD,ASFALTARE CENTRU POD TECUCEL,STR.MARE ETC. FATA DE VEGA SRL REABILITARE TECUCEL CU LUCARI DE SLABA CALITATE.VA RUGAM DRAGI TECUCENI SA VERIFICATI CELE MENTIONATE MAI SUS.VA MULTUMESC.

  1. Asa e vega o da a ploaie ,pe cind firma asta tancrad e destul de serioasa. O bila alba Tancrad ,una neagra Vega

 5. Ori e Vega, ori Tancrad
  Si-n versatilizari de bard
  Un edil toarna asfalt
  Din bugetul subtiat
  Tot atat cat e de lat
  In steatopigii…de stat!

Comments are closed.