Web
Analytics
TECUCI

Laboratorul „Clara Moraru”


  Cel de-al treilea laborator de informatică al Colegiului Naţional ”Spiru Haret” a primit numele Clarei Moraru, o fostă elevă a instituţiei, stabilită actualmente în Luxemburg. Directorul adjunct Rodica Cristovici ne-a precizat că acest gest este un semn de recunoştinţă pentru sprijinul şi donaţiile Clarei Moraru, o figură cunoscută în mediul de afaceri. Noul laborator beneficiază de 34 dintre calculatoarele trimise din Luxemburg în luna mai, restul de 16 fiind repartizate în celelalte clase. Colegiul a comandat mobilier specific şi a efectuat şi alte lucrări care se impuneau unui astfel de laborator. Prin programul „Motivaţie, performanţă, recompensă”, ce a debutat în 2010 şi urmează să se încheie în 2012, Clara a mai sprijinit constant vârfurile de la ”Spiru Haret” oferind burse, excursii etc. De actele ei de caritate s-au bucurat de-a lungul timpului nu numai Colegiul ”Spiru Haret” ci şi alte unităţi educaţionale din Tecuci.


2 comments

  1. Ma simt deosebit de onorata de aceasta distinctie si de privilegiul de a putea oferi ceva liceului datorita caruia am devenit persoana care sunt astazi.
    Multumiri tuturor, promit ca nu va voi uita!

  2. Frumos gest, atat din partea Clarei, care nu a uitat de unde a plecat, cat si din partea celor din colegiu, care au gasit cel mai frumos mod de a multumi pentru donatiile facute. Elevilor, spor la carte!

Comments are closed.