Web
Analytics
TECUCI

La şcoala7 şi ţiganii or să aibă carte


Achitei Mihaela - eleva scoala7 TecuciLa scoala gimnaziala “Nicolae Balcescu” situata intr-un cartier marginas al orasului, unde ocupatia de baza a locuitorilor este agricultura si cresterea animalelor, nu a fost nimeni din oficialitati, nici macar vreun consilier local care se bucura astazi de votul acestora.
A fost prezent insa Parintele paroh Trandafir Toader, care a rostit un “Te Deum” si s-a rugat Domnului pentru bunastarea scolii, indemnand copii la invatatura.
Parintele si directoarea scolii prof. Postea Maria, in cuvantarile rostite au pus accentul pe moralitatea omului si unitatea familiei si pe nevoia intercomunicarii.
De la aceasta scoala, eleva Achitei Mihaela, a obtinut premul I la olimpiada de limba rromani si de aceea consideram meritorie stradania corpului profesoral de a lucra intr-un mediu oarecum special si cu copii de etnie rroma, cu situatia materiala precara.

Scris de Octavian Cerchez colaborator tecuci.eu

Scoala7 Tecuci - clasa I Clasa I la scoala 7 TecuciCopii din clasa I scoala 7 Tecuci 2010


2 comments

  1. sc 7… o sc cu profesori extraordinari cu o doamna directoare deosebita si cu elevi eminenti….sc 7 nu e numai o scoala ci si o familie unita… fara discriminare… netinand cont de limba materna sau de culoare… a obtinut rezultate bune la multe concursuri si olimpiade.. suntem mandri sa fim intr-o asemnea scoala

  2. O scoala perfecta , dascali perfecti . O doamna director exceptionala si intelegatoare !!! O intreaga colectivitate unita in care nu se tine cont de etnie , culoare sau limba materna toti avem aceias sansa , aceleasi drepturi! O scoala care a fost remarcata prin multe premii in activitati extracuricurale , olimpiade si concursuri! Suntem mandri sa avem o eleva foarte eminenta Achitei Mihaela , olimpica la Lb. Rromani care ne-a adus numarate prestigi!

Comments are closed.