Web
Analytics
TECUCI

La şcoala7 şi ţiganii or să aibă carte


Achitei Mihaela - eleva scoala7 TecuciLa scoala gimnaziala “Nicolae Balcescu” situata intr-un [intlink id=”325″ type=”category”]cartier [/intlink]marginas al orasului, unde ocupatia de baza a locuitorilor este agricultura si cresterea animalelor, nu a fost nimeni din oficialitati, nici macar vreun consilier local care se bucura astazi de votul acestora.
A fost prezent insa [intlink id=”20″ type=”category”]Parintele [/intlink]paroh Trandafir Toader, care a rostit un “Te Deum” si s-a rugat Domnului pentru bunastarea scolii, indemnand copii la invatatura.
Parintele si directoarea scolii prof. Postea Maria, in cuvantarile rostite au pus accentul pe [intlink id=”335″ type=”category”]moralitatea[/intlink] omului si unitatea familiei si pe nevoia intercomunicarii.
De la aceasta scoala, eleva Achitei Mihaela, a obtinut premul I la olimpiada de limba rromani si de aceea consideram meritorie stradania corpului profesoral de a lucra intr-un mediu oarecum [intlink id=”2645″ type=”page”]special [/intlink]si cu copii de etnie rroma, cu situatia materiala precara.

Scris de Octavian Cerchez colaborator tecuci.eu

Scoala7 Tecuci - clasa I Clasa I la scoala 7 TecuciCopii din clasa I scoala 7 Tecuci 2010


2 comments

  1. sc 7… o sc cu profesori extraordinari cu o doamna directoare deosebita si cu elevi eminenti….sc 7 nu e numai o scoala ci si o familie unita… fara discriminare… netinand cont de limba materna sau de culoare… a obtinut rezultate bune la multe concursuri si olimpiade.. suntem mandri sa fim intr-o asemnea scoala

  2. O scoala perfecta , dascali perfecti . O doamna director exceptionala si intelegatoare !!! O intreaga colectivitate unita in care nu se tine cont de etnie , culoare sau limba materna toti avem aceias sansa , aceleasi drepturi! O scoala care a fost remarcata prin multe premii in activitati extracuricurale , olimpiade si concursuri! Suntem mandri sa avem o eleva foarte eminenta Achitei Mihaela , olimpica la Lb. Rromani care ne-a adus numarate prestigi!

Comments are closed.