Web
Analytics
TECUCI

La inaugurarea hipermarket-ului Kaufland din Tecuci – video


    La 6 ani de la începutul expansiunii grupului german Kaufland în România a avut loc inaugurarea oficială a primului magazin de acest gen din Tecuci. La evenimentul desfăşurat miercuri, în jurul orei 11, au luat parte: primarul Eduard Finkelştain, viceprimarul Cristinel Basalic, şeful Poliţiei Rutiere Tecuci, cms. Ionel Cîlici, şeful Poliţiei Municipale, cms. Florin Balcan, alte oficialităţi, reprezentanţi ai presei locale etc. Directorul magazinului, Mariana Condruz, a precizat că grupul Kaufland este unul din cele mai mari concerne de retail din Europa, cu peste 1000 de magazine în 7 ţări (n.n. Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România). Hipermarketul din Tecuci are 150 de angajaţi şi o suprafaţă generoasă de 2900 de metri pătraţi pe care se întind departamentele de legum-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi, patiserie şi cele nealimentare, de produse electrocasnice, cosmetice, textile.

  “Ne-am dorit să oferim localnicilor din Tecuci, un magazin de bun gust, cu o gamă variată de articole, în jur de 15000, condiţii decente de cumpărături”, a spus directorul magazinului. “Suntem la un moment deosebit pentru noi tecucenii. Suntem la deschiderea uneia din cele mai mari investiţii făcute în municipiul Tecuci, în ultimii 20 de ani. Sunt 2 mai importante: investiţia de la fabrica de conserve Contec şi această investiţie, la un nivel de peste 5 milioane de euro. Este un element care nu poate decât să ne bucure şi să ne dea încredere că această zonă frumoasă a noastră este într-o zodie bună, într-o zodie de dezvoltare, chiar în condiţiile unor ani dificili, ani de criză (…) Prin efortul comun administraţie locală-Kaufland am făcut din această zonă una din cele mai frumoase ale municipiului Tecuci şi din ceea ce discutam cu colegii de la Kaufland, unul din cele mai frumoase magazine Kaufland din România sub aspectul integrării urbanistice şi al amenajărilor urbanistice perimetrale. (…) Ne bucurăm să fim aici la Tecuci cu un asemenea magazin. Este un prilej de comerţ civilizat, un prilej de ofertă modernă, cum ne-o dorim cu toţii, într-un secol al avansului tehnologic”, a declarat edilul Finkelştain. După tăierea panglicii şi ciocnirea unui pahar de şampanie, invitaţii au avut ocazia să devină primii clienţi ai hipermarketului. Contactat telefonic după inaugurare, primarul ne-a spus că în opinia sa politicienii au lipsit de la eveniment tocmai pentru a nu da o anumită conotaţie acţiunii. La întrebarea legată de posibilele efecte negative ale deschiderii hipermarketului asupra comercianţilor din sectorul alimentar, edilul a răspuns că este posibil să se declanşeze o stare de concurenţă, actorii economici fiind nevoiţi să se adapteze, să adopte politici de marketing bune (produse de calitate, la preţuri cât mai mici). Edilul a dat ca exemple supermaketurile Euro Pic Mic şi Kligor, care indiferent de apariţia unor magazine concurente au rămas pe nişte poziţii solide.

Programul afisat de Kaufland:  Luni – Sambata 8 – 21,   Duminica 8 – 18.

 

 

 

 

 

 

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=RDu-iPEG-ZM’]

Sa ne amintim cum a fost…

UM1589 Tecuci demolata


15 comments

 1. mmm am cam gresit redactarea…. da ma rog a-ti inteles ce am vrut io sa zic

 2. aaaaa.colegi…pai cum dreaq dak 75% din angajati pe relatziile primarului…el a spus ceva real….nu ….Domanule Primar….

 3. Corect Romeo…Sa se faca mare tam tam cand se va deschide o firma care sa produca ceva…D-l Finkelstain care n-a calcat intr-o uzina decat in campanie electorala ar fi putut sa incerce sa salveze ICM-ul, IRA, FAM-ul, ca doar e “inginer” si a avut sprijinul puterii centrale, care conduce aceasta tara de 7 ani…
  Ne bucuram ca vin strainii, ne iau banii din oras,si basca, ne si falimenteaza putinele magazine autohtone…Vai de mama noastra!

  1. Corect. As fi curios sa stiu cat timp va mai sta Muzeul in halul asta. Cand va taia panglica acolo?

 4. O FABRICA ?……….. NU ,MAGAZINE MAGAZINE,TOTI PRIMARII SA SE GANDEASCA SA ADUCA O FABRICA LA TECUCI,CACI PE CELE CARE AU FOST LE AU TERMINAT

 5. pe cand se investeste in locuri de munca in amaratul asta de tecuci? ………..ca sa aiba si tecucenii bani sa ii cheltuie in supermarketurile din tecuci ca slava domnului avem destule. PE CAND DOMN’ PRIMAR?????? SAU NU TI-A DAT NIMENI SPAGA CARE TREBUIA ?

 6. Un magazin ca oricare altul,nimic deosebit,marfa putina,preturi cam aceleasi peste tot si daca o tine tot asa sigur vine falimentul peste ei,sa le fie de bine!

 7. CAND SE VA AMENAJA SI TRECEREA PESTE CALEA FERATA, CA ESTE FOARTE URATA,MAI ALES CU ACEL WC ? AR TREBUI LARGITA TRECEREA PESTE CALEA FERATA .PRIMARIA TREBUIE SA INTERVINA LA CFR SA FACA CEVA CA ESTE FOARTE URAT DE TOT.MULTUNESC.

 8. Bravos,in sfarsit un hipermarket la Tecuci!
  Nici n-am putut dormi de bucurie si emotie!Domnule,ce sa zic s-a schimbat fata orasului iar ce e cel mai important aspect…(ma iertati,sunt coplesesit si-mi dau lacrimile….),e faptul ca baietasii de cartier au un nou sens giratoriu unde sa faca intoarceri in forta si sa-si impresioneze pasaricile!!!!
  Pana si prietena mea a avut cateva nopti zbuciumate pline de cosmaruri in care vorbea prin somn si rostea intr-una ‘s-a deschis’,” s-a deschis”…”vreau la el,vreau la el”… M-am si speriat pana am facut legatura …
  Acum alta e situatia acolo,te plimbi cu masina de doua ori in sensul giratoriu frumos luminat,apoi parchezi masina scumpa luata in rate sau din bani obtinuti din venituri corecte nete(provenite partial din cultura de plante exotico-botaniste-dar impozitati corect de autoritati)si apoi faci o parcare in primul rand la Kaufland….(daca ai loc intrucat in aceasta perioada mirifica toata suflarea orasului va defila in zona precum austriecii la Balul Vienez de Craciun.
  Apoi,intri in interior,te saluti cu toti angajatii,(ii cunosti,intrucat au trecut pe la toate supermarket-urile ,au dobandit know-how gratuit si acum iti zambesc frumos la raioane…),faci ce-i place cel mai mult romanului…cumperi ceva de mancare si brusc esti multumit si impacat cu soarta .
  Dar cel mai mult m-a impresionat(iar imi dau lacrimile…)modul in care s-au facut angajarile,cu tot cu politica lor de nemti ce sunt….suntem cei mai buni la un mic trafic de influenta cand e vorba sa ne angajam o ..cunostinta “buna” si foarte serioasa de altfel.
  Ar fi fost nasol pt tecuceni sa vina vreo fabrica sau vreo institutie de productie si sa produca ceva prin zona asta.Ganditi-va ca am fi putut fi poluati si ecologistii ar fi avut mult de treaba…
  Va felicit,va stimez si va apreciez peste tot!(nu neaparat in ordinea expusa)

 9. Toate-s bune si frumoase, bani sa avem.
  Un lucru ma nedumereste: de ce spune primarul in discursul sau “din ceea ce discutam cu colegii de la Kaufland…” ? E coleg cu ei, sau e primarul orasului??!!

  1. Nu primarul a zis “din ceea ce discutam cu colegii de la kaufland….” ci directorul magazinului…

   1. Gresesti. Citeste cu atentie textul, vezi unde sunt puse ghilimelele. Vizioneaza inregistrarea si asculta discursul primarului. Cam in momentul 04:20 primarul are acea exprimare.

Comments are closed.