Web
Analytics
TECUCI

Activitate febrila la constructia Kaufland-ului


De o luna de zile la viitorul centru comercial Kaufland se munceste de zor, santierul fiind in plina activitate chiar in zilele de sarbatoare. Marele „loz” castigator al Primariei de anul trecut a constat in vanzarea unui teren din fosta UM din str. Ghe. Petrascu, nr 62-64, valoarea achitata de  Kaufland (pentru cei 15.464 mp teren si pavilioanele din suprafata construita de 2001 mp)  fiind de 5,95 milioane lei. Supermarketul va fi finalizat la inceputul lunii decembrie. Momentan, terenul a fost dezafectat, deviate tevile de gaze din perimetru si o firma din Iasi, SC DAS SRL, a facut sapaturile necesare fundatiilor, consolidand terenul si efectueaza lucrarile de canalizare. Totodata societatea din Iasi a solicitat CL Tecuci un contract de colaborare, dorind utilizarea parterul unei cladiri din vechea UM pentru  gazduirea pe perioada lucrarilor de constructii. In schimb, societatea si-a luat angajamentul sa toarne 500 m de covor asfaltic  in continuarea drumului de la UM. Si pentru ca acesta cladire este improprie pentru locuit acestia, au gasit ca este potrivit sa repare instalatia sanitara si sa intretina imobilul in bune conditii. Contractul s-a facut pe o perioada de cinci luni, avandu-se in vedere ca se doreste inaugurarea Kaufland-ului in data de 1 decembrie a.c.


4 comments

  1. Intradevar, Kaufland-ul este un pas inainte pt Tecuci, pacat insa ca in jurul lui si nu numai, vor disparea multe locuri de munca. Sper ca balanta sa fie tousi pe plus.

  2. Eu am fost intr-un astfel de magazin la Targu-Mures.Are dimensiuni foarte mari si dotari exceptionale.Seamana cu un mol.Am inteles ca la noi va fi construit unul de dimensiuni reduse, un fel de Penny.

  3. Oare vor fi la fel de „curaţi” pe cît de „agresivi” sunt ? Sau or să ne umple de gunoaie, de-a dreptul, înîuntru şi de jur împrejur, la fel ca şi… „aniversatul” la cei 10 ani de existenţă în România, Reww – PENNY MARKET ??

  4. Kaufland are o politica foarte agresiva de expansiune in Romania.
    Toate orasele importante au fost bifate de Kaufland. Cine a ramas nebifat e clar ca nu conteaza.
    Am observat ca orase resedinta de judet inca nu au deschise magazine Kaufland .

Comments are closed.