Web
Analytics
TECUCI

Important e sa votezi. Restul e mizerie.


Saci cu buletine de vot  După închiderea urnelor şi realizarea operaţiunilor specifice, preşedinţii celor 33 de secţii de votare din Tecuci şi locţiitorii lor au transportat sacii sigilaţi cu buletinele de vot, la Galaţi, cu un autocar. Un preşedinte de secţie din Tecuci a povestit pentru tecuci.eu în ce condiţii au petrecut timp de 8 ore până la predarea sacilor la Prefectură. “Am ajuns la Galaţi la 3.30 dimineaţa. Acolo a început calvarul. Am debarcat într-un autobuz neîncălzit pe care scria loc de aşteptare, în faţa Prefecturii. Am crezut inţial că e o glumă. Am tot aşteptat să ne vină rândul. A fost cumplit. Printre noi se aflau profesori, directori de şcoli, asistenţi medicali. Am fost invitaţi în foaierul Teatrului Dramatic. Acolo erau nişte mirosuri vă daţi seama de la atâta lume venită după drum, de la pachetele cu mâncare. Erau oameni culcaţi pe jos lângă mochetă cu capul pe saci. Un coleg a găsit o draperie şi a  încercat să intre în sală dar acolo era beznă şi a călcat nişte oameni care dormeau. A fost cumplit. Abia la 11 ne-a venit rândul să predăm sacii”.

Impecabila organizare. Sau, asa e cand iti vezi saci’n car…


4 comments

  1. Vezi ca poza e veche. Mosul din imagine este incaltat cu sandale. Nu prea se poarta sandale la vremea asta.

  2. Daca nu va convine de ce v-ati dus?Acuma cine nu ar fi vrut sa piarda o noapte pentru 6 milioane? In conditiile in care USL-ul da afara pe capete oamenii din servicii pt. a-si baga acolitii. Nu va mai plangeti, voi sunteti priveligiatii regimului, o sa va umple astia de bani si favoruri, pana la a saptea spita.

  3. Barbar, rudimentar. Iar rezultatele din toata tara de o uniformitate suspecta.

    1. Dictatura si autocratie . Cam asa s-ar traduce aceasta uniformitate, suspecta. De fapt, acestea ar fi consecintele. Sa traiti tovarasi ! Sa fiti destepti ! Va saluta, BIBI-cul.

Comments are closed.