Web
Analytics
TECUCI

„Flacăra democraţiei”, purtată şi prin Tecuci – video


  „Flacăra democraţiei”, o torţă simbolică, a fost aprinsă de preşedintele suspendat Traian Băsescu sâmbătă, 14 iulie, la finalul mitingului de la Cluj. „De astăzi (n.r. – sâmbătă, 14 iulie) până pe 29 iulie o flacără va arde, se va numi flacăra democraţiei şi va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta. Dacă pe 29 noaptea vom constata că românii au dat o lecţie lui Crin şi Victor, o vom menţine aprinsă, dacă românii vor spune da restauraţiei, o vom stinge până la alegerile viitoare”, a spus Traian Băsescu, citat de antena3.ro. ”Flacăra democraţiei” a fost purtată duminică după-amiază şi prin municipiul Tecuci, urmând să ajungă în zilele următoare la Bucureşti. „Noi am preluat-o de la limita cu judeţul Vaslui, la Tutova, în jur de ora 15.45-16.00. Deplasarea între localităţi s-a făcut pe biciclete, iar în localităţi în alergare uşoară, în plutoane de câte 10-15 tineri. Din 2 în 2 km îi înlocuiam. Tot prin localităţi s-au deplasat coloane de maşini. De la intrarea în Tecuci s-a plecat în alergare uşoară. S-au schimbat 3 plutoane. Traseul a fost str. Tecuciul Nou – 1 Decembrie 1918 – rond Parcul Central – str. Republicii – Gheorghe Petraşcu – benzinăria Lukoil. Flacăra democraţiei va rămâne în această seară la Focşani. Menţionez că în coloana de maşini cu steaguri tricolore s-au pliat foarte multe autoturisme şi chiar dacă noi mergeam foarte pe dreapta nu au dorit să ne depăşească, au vrut să stea în coloană. La Munteni 4-5 bătrâni au aplaudat acţiunea”, ne-a informat Liviu Butunoi, consilier judeţean PDL din Tecuci, care a fost numit sa raspunda de buna desfasurare a acestui eveniment.   Un scurt videoclip va fi disponibil AICI.

Flacara-Democratiei-mars_tecuci.euFlacara-Democratiei-Liviu-Butunoi_tecuci.euFlacara-Democratiei_tecuci.eu

 

 

 

 

Incidente la Orşova

”Flacăra democraţiei” aprinsă la Timişoara pe 20 iulie a ajuns duminică dimineaţă în Orşova acolo unde primarul PNL Ion Manea s-a repezit la cel ce o purta, i-a luat-o şi a aruncat-o într-un canal ce duce direct în Dunăre, a povestit deputatul PDL Doiniţa Chircu pentru gândul.info. Şeful Poliţiei Orşova, comisar Marian Cherescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că duminică dimineaţă, în jurul orei 10.30, Poliţia a fost sesizată de un tânăr, că în timp ce transporta „Flacăra democraţiei” prin Orşova, împreună cu alţi şase tineri, „a fost întâmpinat de un reprezentant al administraţiei locale, care fără explicaţii şi fără motiv a aruncat torţa într-un canal al Dunării”. Şeful Poliţiei Orşova a precizat că pe numele respectivului reprezentant al administraţiei locale a fost depusă o plângere penală, iar Poliţia face cercetări, urmând să fie făcută încadrarea faptei.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dm3M_flqEQs[/youtube]


4 comments

  1. Nu vă mai agitaţi degeaba…Băsescu va pleca şi va pleca acolo unde îi e locul…, pentru că este demnitarul ce a făcut cel mai mult rău poporului român.Cei care încă îl mai votează, sunt doar dulăii pedelişti, care acum se comportă, ca nişte căţeluşi disperaţi, văzând că pierd puterea. Totuşi numărul lor este foarte mic, în comparaţie cu forţa majoritară a populaţiei acestei ţări, zdrobită şi umilită de nedreptăţile acestui regim. Nu cred că există categorie socială, care să nu fi suspinat în toţi aceşti ani de guvernare portocalie (sau verde,sau movă,sau albă),iar acest lucru se va vedea clar pe 29 iulie.

  2. MERSI MULT MAI SICTIR DACA O SA MAI LAUZI ATAT O SA CANDIDEZ IMPOTRIVA LUI TUCHEL :::)))))DAR SA STII CA MAI ERAU CEVA MASINI:1-LIGA;UN RENAULT ROSU;UN LOGAN ALBASTRU ;SI INCA VO TREI DAR NU M- A PASIONAT SA LE RETIN

  3. USL-ul a fost ca o viitura care a trecut la locale si care incet ,incet va se stinge. Pana in noiembrie mai vedem. N-au solutii.300 de oameni la un miting… cand spui ca esti pe val…
    Romanul nu inghite minciuna.Mai vedem.

  4. Cred ca ati observat ca limbajul folosit de USL-istii care comenteaza nu difera de cel al liderilor politici, care compun alianta. La miting a produs stupoare si amuzamentul pustimii discursul scabros al presedintelui CJ Bacalbasa.Acesti indivizi au un caracter infect si mai devreme decat se asteapta vor fi aruncati peste bord. Primul semnal pe 29 iulie, apoi in noiembrie va sosi marea debarcare.

Comments are closed.