Web
Analytics
TECUCI

Finkelstain lupta cu premierul si ministri pentru investitiile tecucene


Eduard Finkelstain - primarul Tecuciului Primarul Eduard Finkelstain a participat marti la judet la intrunirea [intlink id=”370″ type=”post”]politica [/intlink]a PDL. Profitand de situatie pentru a readuce la cunostinta premierului Boc proiectele de investitii tecucene care au fost prognozate, si au ramas la stadiul initial sau la jumatate de drum din cauza lipsei fondurilor. „In prezenta premierului Boc si catorva ministri nu am putut sa nu profit de deosebitul eveniment pentru a-mi spune oful. Am insitat asupra centurii ocolitoare si am obtinut promisiunea, in fata a 102 invitati , ca pana in luna august va fi licitatia centurii. Am fost si joi si sambata la Bucuresti , am discutat punctual cu d.na Udrea, ministru Funeriu pentru [intlink id=”272″ type=”post”]investitiile [/intlink]intarziate, respectiv despre cele 2 gradinite, de la Scoala 10 si de pe  Bulevard, despre Campusul preuniversitar care are efectuate lucrari doar de 10%, despre Bazinul sportiv. Toate aceste investitii incepute sunt lasate in suspans din lipsa fondurilor din partea Ministerului Educatiei. Nu am omis nici discutiile despre ANL-urile etapa III , unde s-a promis ca o sa se ia in consideratie studiul de [intlink id=”7901″ type=”post”]fezabilitate[/intlink]; le-am amintit si despre ANL din zona industriala, etapa a II a, care se misca foarte incet, si mai trebuiesc alocati bani. Un element interesant de [intlink id=”451″ type=”post”]discutii [/intlink]a fost si proiectul de 10.000 km drumuri judetene reabilitate, profitand pentru a le reaminti ca am studii de fezabilitate depuse pentru modernizarea a 53 de strazi tecucene, proiect amplu in valoare de 36 milioane lei. Mi-au promis ca o sa aiba in atentie si acest aspect. Nu am omis sa abordez nici proiectul sistemului de canalizare in cartierul CFR, problemele constructiei unor noi locuinte sociale pentru a rezolva aceasta criza de locuinte din Tecuci” a explicat edilul Finkelstain .


12 comments

 1. Vorba lui Admin….cine ştie, cunoaşte…..
  Bravo, Vasile! Este corect ceea ce ai spus. Aşa se întîmplă(din păcate), conform lecţiei lui Stalin, contează cine numără voturile şi nu cine/ce votează.

 2. Frumoase comentarii! Nu stiu cati tecuceni il vor mai vota pe actualul primar, dar… nu uitati ca oamenii actualului numara voturile. Daca nu ma credeti, va rog sa fiti atenti la membrii sectiilor de votare. Vor fi pedelisti ascunsi sub titulatura de ziaristi, observatori independenti si, cum spuneam, membrii sectiilor. Sau mai bine spus presedinti si vicepresedinti. Una se va numara in sectia de votare, alta va ajunge la Galati. Drumul este lung, buletinele de vot trebuie sa „respire”, stampilele disparute de la sectii vor apare in preajma voturilor „aerisite”. Si uite asa vom avea un nou primar: Finkelstain. Eduard Finkelstain.

 3. Sunt deacord cu ideia ta dl dascalu ,dar hai sa fim seriosi chiar crezi ca ar avea cineva sanse sa castige in fata unui motor numit partid politic eu cred ca nu si chiar daca ar castiga sa presupunem ce ar putea face singur cand consiliul judetean e politic ti-o spun tot eu va intra in partidul care va fi la guvernare, fata de afirmatiile facute de Atena eu desi imi doresc ca alegerile sa fie dintr-un singur tur dar va garantez ca nu se va intampla si chiar daca va fi din primul tur actualul primar va pierde si de ce sustin asta din urmatorul motiv , astazi vorbind EDI.F nu m-ai are nici-o sansa in toate sondajele facute de catre PNL si PSD se afla clasat pe locul TREI sondajele sunt facute de catre institutii abilitate sustin aceste afirmatii deoarece cunosc bine aspectul , am m-ai spuso si o repet singurul contra candidat cu sanse foarte mari este D.BUTUNOI PSD atentie sondajele au fost facute cu referire la un singur tur si BUTUNOI avea 52,05% dar la un singur tur nu trebuie sa ai 50 + 1 va castiga ce-l care va avea m-ai multe voturi deci , cred in aceste sondaje deoarece toti nu vor sa m-ai auda de PDL si de actualul primar , tot orasul stie ca orasul este condus de catre el si Pazvante asa ca eu in locul lor nu asi m-ai candida sau asi candida la parlamentare Tecucenii cred ca in 2012 vor vota m-ai constienti si sper ca PDL-ul sa aiba soarta PSD-ului din 2004 si toate sondajele ne arata acest aspect din punctul meu de vedere imi este indiferent cine va candida dar imi doresc un singur lucru un tecuci fara PORTOCALII si cred ca sunt foarte multi care vor o schimbare chiar si cei din actualul aparat bugetar al primariei repet un independent nici nu are sanse si chiar daca ar avea in final tot va intra intr-un partid si in special la ce-l aflat la guvernare ,asta este parerea mea personala poate ma insel dar nu prea cred , mi-as dori sa dezbatem m-ai frofund aceasta ideie legata de viitorul primar pe care ni-l dorim Tecucenii….. eu vreau un primar TECUCEAN ROMAN….

 4. Nu mai bateţi apa în piuă, cu candidaţii la primărie din partea partidelor.La primărie, noi cetăţenii vom susţine şi vota în 2012, primar independent şi consilieri independenţi.Că sunt suficienţi oameni capabili în Tecuci.Nu mai votăm găşti, venite să aburească cetăţeanul sub denumiri pompoase de formaţiuni politice.Aşa că visători candidaţi la primări Tecuci, să-şi cheltuiască banii de campania ce va veni, pe ce vor ei.Ca să nu piardă banii de pomană.Vreau să aflu şi eu de un tecucean cinstit, care va vota cu vreun candidat de la vreun partid.Puteţi spune tuturor că în 2012, Tecuciul va fi primul oraş din România, care după 20 de ani, aruncă la gunoi, gaşca de politicieni.Noi cetăţenii, exact ca într-o democraţie, ne vom pune primarul şi consilierii independenţi, oameni dintre noi.Ajunge, gata cu hoţiile.Oraşul este al nostru, al locuitorilor, nu aparţine nici unui partid.În oraşul nostru, este normal ca NOI cetăţenii să facem legea. Că aşa este în democraţie.

 5. WAW…În iunie 2012, primarul va ieşi dintr-un singur tur, nu va exista al doilea tur-este prevăzut în noua lege electorală, cu propunere de la,ghiciţi desigur, PDL. Aşa că actualul primar nu prea trebuie să facă mari eforturi, rezultatul va veni de la sine, căci nimeni nu-şi riscă locul de muncă,nu? ( mă refer exclusiv la aparatul bugetar)

 6. Verbal tot spune acest lucru şi tocmai sîcîietoarea repetiţie spusă cu subiect şi predicat îl dă de gol, dar mai ales faptele sînt cele care „vorbesc” de la sine.În cei şapte ani de mandat ca şi primar, începînd cu jumătatea anului trecut a început să urzească planuri mari şi mai cu „vînzarea” la licitaţie de partid a unora incomozi, mai cu demisia unilaterală a altora, mai cu eliminarea cîtorva din propriul partid, a reuşit să domine total C.L. şi astfel să-şi ducă la îndeplinire tot ce şi-a propus.

 7. Eu stiam ca dl.Eduard Finkelstain nu va mai candida pentru un nou mandat.

 8. Tuchel, Pazvante, Butunoi… Poate ca sunt oameni de treaba, evident ambitiosi, dar destul de mediocri si limitati. Nu-i vad capabili de o viziune superioara. Buni „urechisti”, si-au insusit mestesugul reusitei in politica si fac parte din acea categorie sociala de succes in postcomunism, care a reusit sa gripeze motorul Romaniei.
  Poate ca Finkelstain ar fi fost un primar mai luminat, dar egoismul lui a invins. A subordonat totul interesului de a se mentine la putere cat mai mult timp, si-a cultivat excesiv relatia cu grupurile de sustinatori lasandu-le urbea prada, a tot facut calcule asa incat sa iasa in casig politic.

 9. Faptul ca intra-devar dl primar simte cum ai fuge scaunul de sub fund aceasta e ultima prosteala pe care vrea sa ne-o dea tecucenilor ….dl primar dar PDL-ul e de 7 ani la putere Boc nu este premier de cateva zile , pana acum ce-ai facut ai dormit bine….te-a apucat harnicia acum in precampania electorala , nu te m-ai agita ca „sa furat mireasa” indiferent ce -ai face esti pierdant in anii anteriori te-am votat deoarece nu aveam alternativa ,acum s-au schimbat datele problemei chiar avem pe cine vota eu cred din punctul meu de vedere ca vei preda primaria cum ai luato , in 2004 ai obtinut primaria cu 82% in 2012 cred ca psd-ul va obtine 82% ai reusit sa ne determeni pe toti cetatenii acestui oras sa nu te m-ai dorim atat pe tine cat si pe partidul tau de guvernare …rusine dl primar ai dovedit a fi ce-l m-ai puturos edil si slab,in acelasi timp ai reusit sa aduni toti sobolanii in jurul tau , ATENA sunt total deacord cu tine dar te contrazic la afirmatia ca tot actualul primar va castiga aici te inseli , motivul ptr care sustin acest lucru este urmatorul , actualmente datorita faptului ca situatie economico financiara a cetatenilor nu le permite sa m-ai stea gura casca prin baruri terase etc stau si se uita la tv , eu cred ca acum toti sunt informati despre guvernarea PDL eu cred si sustin ca oricine ar ajunge in turul doi va castiga dar sar putea sa nu intre dl primar in turul doi atentie faptul ca are in mana tot aparatul administrativ ti-o spun din surse sigure ca nu-l va ajuta cu nimic urmarind rezultatele alegerilor anterioare am observat ca nu prea la ascultat electoratul sansa lui de a castiga e una singura , sa nu candideze D.BUTUNOI daca va candida D.B va esi primar , deci sansa actualuilui edil e una singura sa intre in cursa cu TUCHEL , daca se va bate cu TUCHEL are sanse sa castige un nou mandat sau varianta dintrun singur tur , daca are iarasi sprijinil lui PAZVANTE sa-i faca culuar spre un nou mandat ceia ce nu cred , aud si eu prin oras , prin toate zonele orasului ca nimeni nu-l m-ai voteaza pe actualul primar asa ca hai sa-l lasam sa se odihneasca nu-l m-ai treziti din somn ca doarme bineeee.

 10. ,,Am fost şi joi şi sîmbătă la Bucureşti…” Aşa grăiaţi şi la radio ieri cu mîndrie şi patriotism! Iarăşi ne luaţi de proşti, domnule primar!Credeţi că nu ştim ce eveniment a avut loc la acest sfîrşit de săptămînă cînd :
  ,,LA al XIV-lea Congres
  Tot pe Boc l-aţi ales”
  Avea d-na Udrea timp să vorbească cu primarul Tecuciului despre ,,proiecte de investiţii tecucene rămase fără finanţare” ! Haideţi să fim serioşi, ce Dumnezeului!
  Am mai spus-o şi cu altă ocazie : nu ne jigniţi inteligenţa, domnule primar! Aşa cum sîntem noi, provinciali, avem clase mai multe decît trenul personal….
  Si mai spuneaţi cu diferite ocazii că ,,…acest ultim mandat…” sau ,,…cînd ne vom încheia cu toţii mandatul în 2012…”. GOGOŞI, domnule primar actual şi viitor ( deşi voi necăji o persoană- D.D.-cu insistenţa mea, dar nu mai e mult pînă în iunie 2012 şi ,spre dezamăgirea multora, la numărătoarea voturilor va ieşi primar, pentru al treilea mandat, actualul edil) Campania electorală este în deplină( ilegal, bineînţeles)desfăşurare!
  Mare dreptate avea Emil Cioran cînd spunea că :
  Proştii zidesc lumea şi deştepţii o dărîmă!”

 11. Mai usor de discutat cu ministrii decat cu subordonatii.
  Ce pacat ca d-l Funeriu si d-na Udrea nu raspund si de curatenia oasului, de trotuarele inca blocate de masini, de ruinele pe langa care trecem riscand sa ne trezim cu caramizi in cap, de strazile care n-au mai avut nicio interventie serioasa din timpul lui taica Lazar…

 12. odata cu apropierea cu repeziciune de anul electoral a inceput si bombardamentul cu gogosi umplute de promisiuni a politicienilor. Domnule primar, ne-ai tot aratat de ce esti in stare in mandatele pe care le-ai avut. In afara de castiguri ale tale personale si ale apropiatilor tai ( Cazacu, teodoru, s.a) Nimic. Este drept ca nu prea ai pe cine alege, dar pe tine nicigand. Mai bine nu mai irosi banii nostri pe deplasari personale!!!!!!!!!! la intalniri cu mai stiu eu cine unde numai despre binele comunitatii nu discutati. Cantati pe la altii care nu pricep ca noi te stim bine.

Comments are closed.