Web
Analytics
TECUCI

Eveniment „Open Day” cu Avon


AVON-prezentare_tecuci.eu  TECUCI… mare sarbatoare mare… 15 mai 2012, zi speciala dedicata tuturor celor care si-au dorit perspective noi. Sala, al carei nume  este  „Ion Petrovici” a gazduit un mare eveniment – „OPEN DAY”. Însăşi denumirea evenimentului ne duce cu gandul  la un alt eveniment pe care l-am putea denumi „OPEN MIND”. Pentru ca, curiozitatea oamenilor ne pastreaza in alerta, ne-am bucurat de prezenta a 200 de persoane interesate si dornice sa ni se alature in echipa AVON. Fiecare dintre ei s-au bucurat de sedinte de machiaj, sedinte de manichiura cu nuante multicolore din noua gama a lacurilor de unghii PRO NAIL, si nu in ultimul rand… PREMII pe care cum stim cu totii le adoram! Evenimentul a fost un succes si ma bucur ca pot fi lider intre liderii echipei mele!
Sa traim si sa visam colorat prin CURCUBEUL CULORILOR AVON!

AVON-unghii_tecuci.euAVON-produse_tecuci.euEchipa-AVON _tecuci.eu

 

 

 

 

 

 

 

AVON-prezentare-cataloage_tecuci.euAVON-testare_tecuci.euAVON-Tecuci-unghii_tecuci.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

A comunicat Coca Ionescu – Area Sales Developer


3 comments

  1. va rog foarte frumos daca se poate sa publicati anunturile despre diverse evenimente din orasul asta mic si nenorocit inainte de a se intampla nu dupa aia. Ca sa stim si noi aia de poate vrem sa mergem undeva la ce ne asteptam si ce putem alege dintre putinele evenimente care se intampla prin zona, ok?

    1. Daca organizatorii ne trimit anuntul in timp util noi postam orice anunt. O facem in mod curent. In acest caz anuntul a venit foarte tarziu.

    2. Scumpa Andreea, joi esti invitata de la ora 17, la Protoieria Tecuci, unde va avea loc lansarea de carte ”Rani deschise”, autor Speranta Calimi.Invitat de onoare-Cassian Maria Spiridon.
      Sambata, de la ora 9, esti invitata la sala ”Ion Petrovici” a Casei de Cultura Tecuci, la Festivalul ”Drag mi-e cantecul si jocul”.Va participa si un ansamblu de dansuri populare de la Chisinau.

Comments are closed.