Web
Analytics
TECUCI

Ecotec actiuni si statistici


poze-trandafiri.blogspot.com

Directia Publica de Salubrizare si Zone Verzi “Ecotec” executa mai multe activitati in teritoriu, sarcinile vizand salubritatea, recuperarea deseurilor, intretinerea peisagistica si administrarea rampei Rates. In luna mai a.c. activitatea de intretinere peisagistica a constat in: mobilizat sol 207 mp, tuns gard viu 2.305 mp, tuns gard viu buxus 120 mp, tuns in forme gard viu 140 mp, plantat flori 45.580 bucati, cosit gazon pe 110.340 mp, plantat plante la brazda 850 bucati, intretinere zone verzi (udat) 22.300 mp, doborat 19 arbori. Despre activitatea de salubritate aflam ca s-au maturat 1.232 mp trotuare, pe 3.881 mp s-a intretinut curatenia, maturat carosabil mecanizat pe 646 mii mp, colectat, incarcat, transport gunoi stradal pe 631 mc. In luna trecuta s-au depozitat in rampa Rates  9.940 mc deseuri, din care 3.643 mc de pe raza municipiului Tecuci. In plus , au fost sortate urmatoarele cantitati de deseuri reciclabile: 1.810 kg ambalaje de hartie si carton, 1.280 kg ambalaje din materiale plastice si 280 kg hartie si carton.


4 comments

  1. draga np ,nu am facut referire la voi cand am scris “v-a facut primarul loc de munca” ,ci la cei de la ecotec care se fac ca muncesc.daca tot iau niscaiva bani,ar trebui sa fie mai responsabili.in plus ,nu am nici o indoiala in privinţa faptului ca raportul nu ar fi facut de scurtu.dar ia intrebaţi-l ce e cu factura aia trecuta pe “decontari cheltuieli societate” in care era trecut şi un…PARFUM!!! Verifica! sa vedem cum explica dl scurtu povestea cu parfumul?

  2. Camelia, orasul nostru este curat doar pe arterele principale. Incearca sa te aventurezi printre blocuri sau chiar pe ulitele (nu le pot numi strazi) din cartierele acestui oras. Vei ramane oripilata de imaginea care ti se va infatisa in fata ochilor. Eu nu am sesizat nici o “pupatura” in materialul prezentat de d-na Nina. Este o prezentare a activitatii unui alt serviciu ineficient, ca multe altele, condus de o persoana ineficienta. Eu nu pot decat sa felicit colectivul acestui site ca si-a pastrat verticalitatea.

  3. Daaa..ce sa povestesc ! Au gadilat praful si trandafirii din faţa Primariei,ca sa i-a ochii Şefului Mare-Edi Fink,iar acum se dau grei si muncitori! Sa fim serioşi !! Calculeaza ecotec in metri !!! ce? dar maţele moarte care zac cate trei zile in soare la ce capitol le includeţi?v-a facut primarul locul de munca si va bateţi joc,dar vad ca aveţi tupeu sa faceţi “bilant”.dar buruienile care au invadat orasul (incercaţi sa priviti un pic mai departe de zona centrala!!!) ,in ce le masuraţi? a-ţi inceput sa cam pupaţi in fund tecuci.eu!!!

    1. @camelia, toate datele din material sunt raportate de seful Ecotec, sub privirea si semnatura primarului, aveti impresia ca stam noi sa le numaram bucatile de flori sadite sau metri lucrati/sau nu? Acest raport de activitate pe luna mai a fost prezentat de catre Ecotec catre Administratia locala, daca aveti nemultumiri de cum arata orasul puteti sa va adresati primarului, si …stai linistita…nu pupam pe nimeni (suntem mai reci in acesta privinta)…si nu ne-a facut primarul niciun loc de munca, nu avem niciun contract macar cu dansul(la ce ne-ar ajuta?), nu suntem subordonati de nicio culoare politica. In tecuci.eu, daca citeati mai atent materialele (bune, rele) sesizati ca suntem pur si simplu impartiali.

Comments are closed.