Web
Analytics
TECUCI

Dintr-o donatie se va moderniza “terapia intensiva”


Dragos Teodoru director SpitalCei 70.000 de euro primiţi de spital ca donaţie, în urmă cu câţiva ani, şi-au găsit utilitatea.
Spitalul Municipal „Anton Cincu” se poate bucura, în sfârşit, de banii pe care i-a primit cu titlul de donaţie, în urmă cu câţiva ani, de la un cetăţean român decedat în Franţa. Detalii în acest sens ne-a oferit managerul spitalului, dr. Dragoş Teodoru.
„Încă de când am aflat de donaţie, am încercat să facem în aşa fel încât să putem folosi aceştia bani cât mai eficient, pentru spital.  La momentul respectiv, suma pe care o primisem – 70.000 de euro – părea una fabuloasă. Totuşi, între timp valoarea ei  a mai scăzut”, ne spune managerul spitalului.
„Acum lucrăm la o extindere a secţiei de Terapie Intensivă. Aveam ceva probleme în acest sens, pentru că nu aveam amenajări  pentru camera de pregătire preoperatorie şi pentru camera de trezire postoperatorie, spre exemplu. În plus, circuitele pentru medic şi pacient spre blocul operator nu erau închise, aşa cum prevăd noile norme. Acum, cu ajutorul acestor banilor din donaţie, vom rezolva aceste probleme”, mai spune dr. Teodoru. …citeste intreg articolul

Autor:  Gabriel Kolbay – Viata Libera