Web
Analytics
TECUCI

Demisia directorului Cazacu, doar un zvon


 Maricel- Cazacu_tecuci.eu

Contrar zvonurilor apărute în ultima perioadă Maricel Cazacu este în continuare director la SC Pieţe Zone Verzi SA. „Sunt la birou, semnez nişte documente. Nu mi-am depus demisia deşi am luat în calcul orice posibilitate. Eu sunt încă sub contract de mandat până în august. Aştept constituirea noului Consiliu Local. Voi prezenta un raport, voi discuta cu primarul. S-au făcut lucrări de modernizare, există investiţii în derulare. Lucrările la miniparcul de distracţii sunt semnate şi urmează să înceapă. Orice-ar fi vreau să ies pe uşa din faţă”.


5 comments

 1. Pacat ca nu are nici-un pic de verticalitate, altfel nu ar vrea sa linga acolo unde a scuipat luni intregi.
  Aceasta este mentalitatea celor care au avut fraiele pana acum!

 2. O innoire nu se face cu oameni vechi si nu se face folosindu-te de aceiasi gandire, de acelasi mental. Peste rani si putori nu se da cu parfum. Locul se curata, se oblojeste si se pune in reguli „sanitare” care sa pazeasca si sa ne pazeasca de alti „Cazaci”, „Turci”, „Spiridoni”…Se da cu flit!

 3. ete na habar nu aveam ce functie are acest individ..am fost vecini si cata greata are se uita la oameni parca sunt niste rahati,,la fel si chioara de nevasta-sa care habar nu are sa parcheze o masina imi pare rau ca nu am filmat-o sa o pun pe net….grentosu.

 4. „Da-i omului puterea pentru a vedea cine e cu adevarat.”

  un individ cu iesiri de …continut injurios… un tupeist – asta e maricel cazacu, care odata numit director la piete zone verzi s.a. a crezut ca e firma lu` ma`sa si a impanzit toate parcarile din centrul orasului cu taxatori enervant de insistenti si nesuferiti.

  i-auzi ce are el in cap !!! vrea sa vorbeasca cu noul primar. prost ar fi sa te bage in seama, ba …continut injurios
  faceai mult mai bine daca-ti prezentai demisia si ieseai pe usa din dos. acum risti sa iei UN SUT IN CUR si sa iesi pe usa din fata.

  PS:
  nici acum nu inteleg de ce trebuie sa dau eu 3.5lei pe un kil de cartofi cand el e doar 1.5.

 5. Votul de blam pe care Tecucenii l-au dat nu a fost indreptat strict catre primar, ci catre intreaga sa echipa. Deci… daca oamenii astia ar avea un gram de onoare, si-ar da singuri demisia pt ca majoritatea nu ii vrea. Dar cand ciolanul e atat de dulceee… e ca si cum ai incerca sa ei un os din gura unui caine… Domnii acestia au devenit dependenti de ciolan…si nu ii vor da drumul decat dupa lupte crancene.

Comments are closed.