Web
Analytics
TECUCI

Debut la “Marea Povestire”


Saptamana globala la Tecuci Campania globala pentru educatie este un eveniment desfasurat anual, la nivel mondial, de o coalitie non-guvernamentala, sindicate si grupuri de cetateni din intreaga lume si care incepand din 2001 este coordonat in Romania de Organizatia Salvati copiii. Campania in acest an isi propune sa atraga atentia opiniei publice asupra importantei accesului la educatie al femeilor si fetelor, lansand un apel sa se aloce resursele necesare, sa se ia masurile oportune, si sa dea dovada de sprijin activ astfel incat fetele si femeile sa aiba sanse egale in domeniul educatiei. Saptamana globala la Tecuci are actiune la Scoala nr. 11 “Iorgu Iordan”  in perioada 2-8 mai 2011 fiind  denumita “Marea povestire”. Astfel, in data de 4 mai la sala 3 va fi dezbatuta tema “Marea povestire” de clasa a -V-a, coordonator profesor Doina Taciu. In 5 mai ora 12, la sala de festivitatii a Scolii nr. 11 are loc evenimentul ” Doamnele secolului al-XIX-lea- modele de educatie in epoca”, coordonator prof. Valentina Parascan iar directorul Bibliotecii municipale , Manuela Cepraga va prezenta exemplul reusitei in viata. In data de 6 mai, ora 11,  la biblioteca scolii are loc concursul de eseuri “Educatia de azi, succesul de maine”, coordonatori profesorii Ecaterina Jalba, Laura Coman, Carmen Iftimie, Adriana Niculescu. Tot  vineri 6 mai, la orele 17, la sala de festivitati este a doua parte a modelelor de educatie in epoca ” Doamnele sec XIX” , prezentate de prof. Valentina Parascan iar deputat Carmen Axenie este invitata pentru a vorbi despre un exemplu al reusitei in viata.


One comment

  1. Sînt consternat de numele apărut la finalul articolului şi nedorind să mai fiu cenzurat, nu pot să mai spun decît că mă voi strădui să fiu prezent vineri, 6 mai, la ora 17, în sala de festivităţi a şcolii nr.11, unde voi fi numai ochi, dar mai ales urechi….
    Oare d-na deputat Axenie va veni îmbrăcată tot în roşu?
    Oare aceeşi persoană îi va scrie şi acest ,,spici”…ştiţi despre ce vorbesc, nu? Aţi uitat articolul despre ,,Legitimitatea noilor realităţi” apărut pe 21.04.2011, unde domnia sa ne vorbea despre internet, biometrie şi genetică?
    Oare despre ce exemplu al reuşitei în viaţă ne va vorbi? Că n-o fi vorba de A. Ţuţu de la ,,Românii au talent” !?!?

Comments are closed.