Web
Analytics
TECUCI

De Sf. Andrei doua accidente grave


Auto_AccidentIn data de 30 noiembrie, orele 13 pe DJ 25 pe raza localitatii Draganesti s-a inregistrat un eveniment rutier soldat cu ranirea grava a unei persoane, care a suferit fractura de brat stang si care a fost transportata la Spitalul Judetean Galati. Viorel C. de 18 ani, din Ivesti in timp ce conducea autoturismul Passat cu nr. GL 06 UFF, a efectuat depasirea unui vehicul fara sa se asigure ca poate face aceasta manevra insiguranta si avand viteza mare, nu s-a putut redresa, astfel ca a intrat in coliziune cu auto Dacia Logan cu nr. GL 06 UXV apartinand Scolii de soferi Scatec, care circula regulamentar, pe care l-a proiectat intr-un copac.

In aceeasi data, la orele 13,10 in Tecuci , pe strada 1Decembrie 1918, in zona Prolacta, la trecerea de pietoni s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea pietonului Dan Dumitriu C., de 14ani, din Tecuci, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii. Conducatorul auto tecucean Cosmin B. de 23 ani in timp ce se afla la volanul autoturismului Dacia cu nr. GL 05 AGB, nu a acordat prioritate de trecere pietonului si continuandu-si drumul l-a accidentat, pe marcajul pentru trecerea pietoni.

“Pe numele celor doi conducatori auto s-au intocmit dosare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prevazuta si pedepsita de articolul 184 din Codul penal. De remarcat ca ambii conducatori auto sunt tineri, lipsiti de experienta in conducerea autovehiculelor”, a precizat comisarul sef al Politiei rutiere, Ionel Cîlici.

N.P. – colaborator tecuci.eu