Web
Analytics
TECUCI

UPDATE: Victor Daniel Miron – bursier fundatia "Dinu Patriciu"


Victor Daniel Miron vine cu precizari si imagini de la eveniment:
Vreau sa precizez ca Tincuta Baltag este directorul Fundatiei Dinu Patricu iar Aurora Buleandra este din Tecuci, a absolvit Liceul “Spiru Haret” si in prezent coordoneaza programul de burse Inveteaza-ti viitorul al fundatiei.
Anul acesta pe parcursul taberei am invatat cum sa realizam si sa promovam o campanie sociala, iar la final fiecare echipa a avut de realizat o astfel de campanie pe care sa o prezinte intr-un “targ de campanii sociale”. Echipa mea a trebuit sa realizeze o campanie despre discriminare. In urma prezentarii camapniilor echipa noastra a fost premiata ca cea mai buna campanie iar premiile au constat in carti in valoare de 100 de ron (carti pe care noi le alegem) .
————————————————————————————–
Stirea initiala : 5.700 de elevi au devenit bursieri ai Fundaţiei „Dinu Patriciu“

Peste 100 de elevi s-au înscris în Tabăra Olimpicilor, organizată anual de Fundaţia „Dinu Patriciu”. Olimpicii naţionali au petrecut trei zile la Sinaia, unde au învăţat care sunt tehnicile de realizare ale unei campanii sociale şi cum se construiesc mesajele, astfel încât ele să ajungă unde trebuie. Sosiţi din toată ţara, unii dintre participanţi s-au aflat pentru a treia oară la Tabăra Olimpicilor.  „De-a lungul acestor trei ani am învăţat să fac proiecte pentru finanţare, mi-am îmbunătăţit comunicarea şi acum sper să învăţ ce presupune realizarea unei campanii sociale. După prima tabără am primit un ghid al proiectelor, care mă ajută să mă implic în viaţa socială din oraşul meu”, a spus Victor Daniel Miron, 18 ani, din Tecuci, olimpic la chimie. Prezent la eveniment, Dinu Patriciu le‑a vorbit viitorilor profesionişti despre şansele lor în ţară şi în Uniunea Europeană. „Trebuie să vă întoarceţi acasă, pentru că asta înseamnă să aduceţi elita în România, unde vă va fi mult mai uşor să vă construiţi cariere solide. Sunt convins că generaţia voastră va prinde o altă Românie”, le-a spus Dinu Patriciu celor prezenţi.  Tinerii care participă la Tabăra Olimpicilor nu sunt selectaţi doar după criteriul performanţei şcolare, ci şi după cel al implicării în comunitate. Au fost selectaţi cei care au făcut acte de voluntariat, care s-au implicat civic în organizaţii non-guvernamentale sau în proiecte care să ducă la dezvoltarea şcolilor lor. … citeste intreg articolul
Autor: Teodora Nicolae – Adevarul de Galati