Web
Analytics
TECUCI

Crin Antonescu, prezent la Matca si Tecuci


* Astazi 29.oct.2010, la invitatia Presedintelui organizatie Tecuci Daniel Ţuchel, Crin Antonescu Presedintele Partidului National Liberal impreuna cu Victor Paul Dobre, in jurul orei 12 au efectuat vizite fulger in comuna Matca si Municipiul Tecuci.
* In comuna Matca, preotul Neculai Lazar a savarsit o slujba de Sfintire a noului sediu al organizatiei locale, in prezenta simpatizantilor din comuna si a unor primari din comunele Ţepu, Munteni, Nicoresti si altii. Presedintele PNL Crin Antonescu si a deputatului de Galati Victor Paul Dobre au au rostit scurte alocutiuni indemnand populatia la rabdare si intelepciune.
* La Tecuci, cei doi politicieni au reiterat necesitatea unor masuri organizatorice, pe strazi si cartiere pentru ca la urmatoarele alegeri locale, Partidul National Liberal sa castige primaria prin presedintele organizatiei, Daniel Ţuchel.  Videoclipuri: Clip 1 , Clip 2, Clip 3 , Clip 4 , Clip 5 si Clip 6

Raspunzand unor intrebari, Crin antonescu a mentionat necesitatea intelegerii cu PSD, desi au doctrine diametral opuse, dar in acest moment, alta cale de lupta contra guvernarii actuale nu exista.

Crin Antonescu si Daniel Tuchel la TecuciCrin Antonescu vizita de lucru la TecuciSfintirea noului Sediu PNL din comuna Matca

————————————————————————————

Crin Antonescu la Inaugurarea Sediului PNL MatcaCrin Antonescu la Sfintirea sediului PNL MatcaCrin Antonescu saluta politistii din comuna Matca.

——————————————————————————————

Informeaza Octavian Cerchez – colaborator teciuci.eu