Web
Analytics
TECUCI

Comunicat de presa PP-DD: Deruta la Tecuci


Samir Oanca - PP-DD - tecuci.eu  Dupa cativa ani de guvernare neoliberala, Romania, ca si restul tarilor europene, se afla in deriva atat sociala cat si ideologica, cufundandu-se intr-o criza profunda. Alegerile parlamentare din decembrie 2012 din tara noastra ar putea reprezenta o schimbare de viziune care sa produca un model economic mai ponderat, mai aplecat catre nevoile sociale. PP-DD la nivel national poate fi vectorul acestei noi ideologii. Intampinam insa o dificultate pe colegiul 2 Camera Deputatilor in judetul Galati, care reprezinta localitatile Tecuci, Matca, Cudalbi, Movileni si Cosmesti, in sensul in care presedintele interimar al organizatiei judetene Galati PP-DD “a gresit” intentionat punand in dificultate organizatia municipala Tecuci. Astfel, dumnealui nu s-a “lepadat de Satana”  si urmare a unor calcule numai de dansul stiute, in momentul depunerii candidaturilor a declinat orice propunere venita din partea electoratului tecucean si l-a sustinut pe d-nul Tiric Rivelino care nici macar astazi in ultima zi de campanie nu a raspuns la telefon si nu a trecut pe la sediul organizatiei locale Tecuci. Desi noi ne-am pregatit logistic si cu echipe de campanie nu am avut cui sa-i oferim sprijinul. In urma cu cateva zile cerandu-se lamuriri d-nul Eugen Chebac a declarat ca d-nul Tirică Rivelino a tradat intrand in solda altui partid. Drept urmare organizatia PP-DD Tecuci nu poate sustine un tradator si il face responsabil pentru lipsa de performanta in aceste alegeri pe presedintele judetului d-nul Chebac. Animata de dorinta de a ajuta partidul si de a promova in parlament oameni noi si reprezentativi, organizatia municipala a PP-DD Tecuci actioneaza in colegiul 1 Camera Deputatilor in ajutorul d-nei Hapeci Simona Daniela.

Cu deosebit respect,
Presedinte PP-DD Tecuci, Samir Oanca


11 comments

 1. Cu toate consecintele previzibile, imi asum riscul sa spun ce stiu si ce presupun despre Oanca Samir.
  Stiu ca este absolvent al Liceului teoretic nr 2, actualul Colegiu Calistrat Hogas, la clasa de mate-fizica – curs de zi, nu al liceului seral, cum sugereaza un comentator. (Desi, nici liceul seral nu e de rusine. D-l Viorel Burlacu, directorul Casei de Cultura, a absolvit la seral. Daca nu ma insel, avocatul Tirica, candidatul, a facut liceul agricol)
  Cred ca Oanca este, in politica, un idealist: a facut parte dintr-un partid destul de prigonit si de nefripturist, Alianta Populara, si, prin fuziune, din PNL, unde a muncit mult si fara rasplata. Rasplata, adica posturile, erau pe bani si Oanca nu avea bani.
  Presupun ca in PPDD a ajuns fiind incantat de declaratiile justitiare ale liderilor fondatori. Credea ca aici va conta devotamentul. Dar, se pare ca si aici a dictat banul, iar lipsa de bani, defectul cel mai mate al politicianului Oanca Samir si-a spus cuvantul. Pus in fatza realitatii electorale, PPDD prefera, totusi, ciocoii. Simpaticul tanar Tirica, poate ca e plin de calitati, dar fiti siguri ca aceea care a contat sunt banii.
  I-am luat apararea lui Oanca Samir nu numai pentru ca a fost atacat in stil securisto – stalinist,slujind scopuri electorale, dar recunosc ca am o slabiciune pentru romanticii din politica. Pentru cei care au idealuri, dar sfarsesc prin a fi calcati in picioare de unii plini de bani si de trambitele lor. De rinocerii care au nenorocit Romania.

  1. Este atacat în primul rând de cei ce au părăsit partidul de curând. Într-un mod pueril şi lamentabil.

 2. D-LE PARELOLOG SAU CUM… ASA SI MAI DEPERTE. EU LA TOTI TECUCENII DE „GENIUL” DVS., VA SPUN U N SINGUR LUCRU,CARE L-AM MAI REPETAT DE MULT ORI. NU VA MAI LEGATI IN VIATA VOASTRA DE OANCA SAMIR SI SUBLINIEZ CU ASTA. ARE O FORTA PUTERNICA. SAU CE REDETI TOTI CARE-L CRITICAT? CA NU AM CURAJUL SA VIN IN TECUCI MAINE SA VA VAD FATA? PUNETI-MA LA INCERCARE SI O SA VEDETI

 3. Ca si membru al PP DD Tecuci doresc sa fac public faptul ca Dl Oanca Samir are toata sustinerea organizatiei Tecucene PP DD pentru cele afirmate in legatura cu Dl Tirica Rivelinio care a dat dovada de o grava lipsa de respect fata de toti membrii PP DD Tecuci,organizatie care nu poate promova o persoana indezirabila ce nu reprezinta idealurile noastre.

  1. Oricum dupa alegeri marea majoritate a deputatilor si senatorilor care vor fi alesi pe listele PP-DD vor fi racolati de USL.Aducetiva ce a patit PRM-ul ultima data cand a intrat in parlament, cand imediat 16 parlamentari au dezertat la PDL. Asa se va intampla si acum.

  2. BUNA SEAR. CINE SUNTETI DE FAPT? NORMAL PREA PUTIN MA INTERESEAZA. DAR VA FELICIT DIN TOT SUFLETU, CA TINETI CU OANCA SAMIR.

   1. ce legatura are acest individ cu PPDD ?
    a fost pus acolo si nu are curaj sa organizeze alegeri pentru functia de presedinte la Tecuci . De ce OARE?

 4. ai dreptate domnul parerorolog , cred ca stii mai multe , dar ai o retinere in a spune tot .
  individul a facut pe dracul in patru si a eliminat pe rand pe toti cei care i au vrut scaunul , sau l au ajutat pe el si partidul sau binenteles au o clasa mai mult decat el .
  singurul merit al acestui individ este ca a reusit sa distruga organizatia Tecuci a PPDD si visul de schimbare a tecuceanului .
  ii dorum succes in inactivitatea politica in cadrul PPDD , in ultima saptamana cat mai este membru .
  mie personal oanca si militici mi-au spus sa nu l votez pe Tirica si doar pe nevasta lui varu so HAPECI , caci daca il prind pe Tirica o sa l dea afara din sediu ca pe CHEBAC .
  OARE CE ESTE IN ” MINTEA ” LUI .

  1. CARE INDIVID D-NA CARMEN? DOMNID DVS. CAND SCRIETI CEVA, MAI SI GANDITI?

 5. PP DD ul tecucean nu se dezminte! Trădările se ţin lanţ în această organizaţie locală…de tot râsul…Zic asta ,deoarece,tot ceea ce nu convine „preşului” O.S.,se numeşte „trădare”…nu-i aşa ?! Toţi cei care au ceva şcoală mai multă decât liceul „la seral”,devin indezirabili şi,bineînţeles trădători…ei reprezentând interesele altor partide…! Haida-de bre Oancă… cât crezi că o să-ţi mai „ţină”…!? Te vroiai de fapt mătăluţă deputat…iar avocatu’ ţi-a suflat chifteaua ? Mare pişicher Ţîrîică ăsta ! Acu,musîu Samir face campanie anti PP DD !? Hai că-i tare ! Un rumân neaoş,Samir (sic!),se luptă împotriva altui rumân neaoş,Rivelinio …şi Ţirică (sic!)…nu de alta,dar PP DD se vrea a fi partdul poporului….român… HAI LA LUPTA CEA MARE !

Comments are closed.