Web
Analytics
TECUCI

Comunicat de presă


comunicat_presa  Primarul municipiului Tecuci, ing. Eduard Finkelstain, îşi exprimă indignarea şi regretul faţă de vandalizarea a peste 70 de lucrări funerare din  cimitirul Eternitatea, produsă în noaptea de 24-25 mai de catre persoane neidentificate.  Consider că acest josnic eveniment, unic în istoria recentă a oraşului nostru, este direct legat de agresivitatea campaniei electorale locale şi de adversităţile personale create în această perioadă, caracteristici care sub nici o formă nu pot justifica asemenea acţiuni, şi pe care le dezaprob cu fermitate.  Am solicitat instituţiilor de ordine şi siguranţă publică efectuarea urgentă de verificări pentru identificarea şi sancţionarea făptaşilor, precum şi intensificarea acţiunilor in teren pentru prevenirea unor alte evenimente antisociale, în această perioadă electorală.  Am cerut conducerii cimitirului efectuarea imediată a reparaţiilor necesare la toate lucrările avariate şi aducerea acestora cat mai rapid la starea anterioară producerii acestui eveniment.


7 comments

 1. Luptele politice ar trebui sa se duca intr-o campanie electorala transparenta nu intr-un cimitir unde parintii, rudele, prietenii si eroii neamului nostru se odihnesc.Si eu sunt tecucean si ma mandresc cu asta, sunt rocker, dar nu am devastat nici un cimitir si nu o voi face vreodata, condamn intru totul faptele lor si sper ca politia sa-si faca datoria.

 2. are pe naiba legatuara asta cu campania electorala.are legatura cu idiotii aia de rokeri sau ce naiba sunt,eu am lucrat in cimitir si stiu ca veneau noaptea niste idioti care bagau aer in sticle.si….parca erau si paznici in cimitir.

 3. Fusai degraba-n cimitir. Liniste, frumos si pace. Parca ceva mai multa pace decat pe-aici. Or fi ceva “vampiri” si acolo da’ oleaca mai mititei. Un domn de la politia comunitara ne-a spus ca nu a fost o vandalizare propriu-zisa, ci numai furt de fier vechi-grilaje, cruci.
  Poate ne explica domn’ primar de primarie care din candidatii la functia de primar se gandeste sa moara curand de-avu nevoie repede de cruce, si grilaj.
  Iar dac-o muri, sa moara frate, ce mai, bucuria lui !

 4. De unde stie primarul ca vandalizarea este legata de campanie? Daca are amanunte in acest sens sa le dea publicitatii si Politiei. Fii mai concret Finkelstain inainte de a aduce acuzatii. Tipic bolsevismului: “lasa ca stiu eu!”
  Inca esti primar, nu IRESPONSABIL. Ce treaba are Cimitirul cu adversarii politici? Dupa “vrajeala” cu buldozerul care va distruge parcul lui pazvante (atentie! parcul este inca al tecucenilor)acum Finkelstain a regizat vandalizarea Cimitirului. Din DISPERARE!

  1. pentru GARDUL DE FIER:
   daca erai putin atent si nu orbit de fanatism ai fi inteles ca PRIMARUL TECUCIULUI, nu s-a referit la un anume candidat, fie el Tuchel sau Anda Bourceanu ci ca aceasta barbarie fara precedent se leaga cumva de agresivitatea comunicarii electorale promovata de anumiti competitori. Si ca sa adaug putin de la mine de ce Tuchel are limbaj dublu si la fel de agresiv? EX. cand se intalneste cu cei mai nevoiasi de prin cartierele marginase promite ca va matura toti functionarii din primaria Tecuciului iar cand a fost sa imparta pixuri, ace, brice si…, prin primarie, se dadea de ceasul mortii ca nu a spus el asa ceva, ca legea nu-i permite sa se lege fara rost de functionarii publici si mai am exemple. Pai, de la un asemenea specimen psihologic ( spre psihiatric } te poti astepta la orice.

 5. Dragi oamenii nu amestecati morii cu campania electorala ! Ce D-zeu asa de jos ati cazut. Or fi fost o fractiune de baieti cu ceva praf in nas sau alta grupare nazista,dar nu amestecati candidatura la primarie cu profanare de morminte sau distrugere de morminte. Cu sig Politia ii va depista.

Comments are closed.