Web
Analytics
TECUCI

Casa de Cultură Tecuci a inchis stagiunea de vara


Spectacol la Gradina de Vara TecuciÎn sesiunea estivală din acest an, Casa de Cultură Tecuci le-a oferit localnicilor 5 spectacole la care şi-au adus contribuţia şi colective artistice de la Clubul Copiilor, sau din comunele Movileni şi Ţepu.
La reuşita acestor spectacole şi-au adus aportul de specialitate Mariana Enache, coregraf, Mircea şi Marcela Călianu, aranjament muzical, Mitriţa Velicu, dansuri şi melodii populare, precum şi Dan Cruceanu, latura tehnică, sub „bagheta” lui Viorel Burlacu, directorul instituţiei.
Ansamblurile „Piticot”, „Omătuţa”, „Asincron” şi „Angeli” şi laureaţi ai festivalul naţional „Floare de aprili” din acest an au oferit pe 17 septembrie la Teatrul de vară, un reuşit spectacol de încheiere a stagiunii estivale.
La acest ultim spectacol, în afara ansamblurilor menţionate, s-au remarcat prin acurateţea melodiei şi puritatea cu care au interpretat melodii populare micuţele Ioana Munteanu şi Beatrice Ciolan (în vârstă de 9, respectiv 8 ani), spectacolul încheindu-se cu suită de dansuri ţigăneşti, care a fost precedată de interpretarea a două melodii de muzică uşoară de către Arun Durancea, artist amator de etnie rromă.

A relatat: Octavian Cerchez – colaborator tecuci.eu