Web
Analytics
TECUCI

Canalizarea cartierului CFR, tot pe loc, pe loc…


canalizareIn iarna a fost aprobat studiul de fezabilitate si acordul CL Tecuci la contractarea finantarii obiectivului “Extindere retea canalizare menejera in cartierul CFR Tecuci”. Obiectivul investitiei doreste imbunatatirea conditiilor de trai ale localnicilor si protejarea, imbunatatirea calitatii mediului inconjurator. Reteaua de canalizare planificata vizeaza realizarea pe o lungime de 11500 m, cu conducte din PAFSIN, montate sub adancimea de inghet. Obiectivul de investitii va fi finantat din Fondul de mediu si fondul bugetului local. Valoarea totala a investitiei este de 9. 998. 920 din care 600. 000 lei este cofinantare din partea CL, durata de realizare fiind de 24 luni. Dorind a afla cand se preconizeaza demararea lucrarilor de canalizare menejera in cartierul CFR purtatorul de cuvant al primariei Carmen Munteanu a tinut sa precizeze: ” Proiectul de extindere canalizare cartier CFR se afla in etapa de evaluare la Administrarea Fondului pentru Mediu”. Astfel, localnicii celor 23 de strazi vizate pentru lucrari canalizare din cartier CFR vor mai avea de asteptat pana la un raspuns favorabil/sau nu din partea Fondului de Mediu.


2 comments

  1. DE CE MAI NE INCURCA SI TAMPITII ASTIA DE LA MEDIU?CU CE AJUTA EI POPULATIA ?SUNT BUNI NUMAI DE LUAT BANI SI ATAT.NUMAI BETE IN ROATE ARE TECUCIUL ASTA.

  2. Bănuiesc că în această sumă, este prevăzut şi costul reasfaltării străzilor după ce vor fi săpate?! Dar sunt convins că nu este aşa, deoarece kilometrul de drum asfaltat la români este de minim un milion de euro.Cred că cei de la mediu şi cu alţii, fac socoteli, ce dreak să mai furi din banii de investiţie, şi aşa puţini.Sau poate lucrarea va începe la anul în primăvară, fiind ţinută pe post de asul din mânecă al PDL-ului, să fie votaţi iarăşi.Că nu cred că şeful de la mediu este de la USL şi ţine lucrarea pe loc, ca să piardă pedeliştii, voturile celor din cartierul CFR!

Comments are closed.