Web
Analytics
TECUCI

Alternanţă: o nuntă, o şedinţa de consiliu…


  Sezonul cununiilor a început de la Sfântă Marie şi se va încheia când începe postul de Crăciun. În luna august  au fost înregistrate circa 70 căsătorii oficiate de autoritaţi. Ofiţerul de stare civilă trebuie să-şi întâmpine viitorii însurăţei în sala mare a Primăriei, unde au loc mare parte din evenimentele locale: licitaţii, şedinţe ale consilierilor, ale instituţiilor, întruniri diverse. Promisiuni de reabilitare şi modernizare, au fost destule. Şi atât. Pentru a rezolva cumva acestă situaţie, şefii urbei au promis că vor realiza un sediu special pentru starea civilă în vecinătatea Evidenţei Populaţiei. Asta s-a întâmplat în  2009 şi odată cu construirea unui perete la cei trei existenţi din spatele SPCLEP ar trebui să rezulte o sală adecvată acestui scop. Vorbe-n vânt. Nu s-a clintit nimic, totul fiind la starea iniţială.


2 comments

  1. Asta denota lipsa de respect fata de locuitorii orasului, si fata de banii pe care acestia ii varsa la buget, ca taxe. Ceremonia civila a casatoriei ar trebui sa se desfasoare intr-un spatiu cald, luminat, elegant, ca tinerele familii sa-si aduca aminte cu placere de eveniment.

  2. Pai la primarie nu e decat “joc” si veselie, ce le-ar mai trebui nunta, iar mai nou casatoriile se pot oficia, la buna intelegere cu “unii” , unde doresc mirii, nasii sau babacii cu lovele.
    Eu o sa-l rog pe primar sa-mi oficieze nunta la 25 929,03 m deasupra Tecuciului. Incerc sa-l ajut sa fie si el, in sfarsit la inaltimea functiei, in exercitiu. Totul e sa ma insor inainte de alegerile din 2013 luna mai.

Comments are closed.