Web
Analytics
TECUCI

Blocatoarele intra in functiune din mai


Blocare roti A treia zi de Paste, marti 26 aprilie conducerea SC Piete-Zone Verzi SA va face plata pentru achizitionarea blocatoarelor de roti. Suma necesara este 2960 lei intrucat sunt comandate opt bucati la 370 lei fiecare. “Marti onoram ordinul de plata iar la sfarsitul saptamanii viitoare vor sosi blocatoarele. Vor fi 6 pentru autoturisme, 3 pentru dube si 1 pentru autobuze si camioane. Prin aceste achizitii nu se doreste decat constientizarea conducatorilor auto” a precizat directorul unitatii, Marcel Cazacu. Chiar daca achizitia si intrarea in actiune era planificata de la inceputul lunii aprile, s-a mai dat un ragaz soferilor ce vor fi indisciplinati pe cele 4000 locuri de parcare cu plata ce le detine Piata, gandiund probabil ca lumea este in asteptarea sarbatorilor pascale. De la inceputul lunii mai daca nu se plateste taxa de parcare, soferii vor fi nevoiti sa plateasca deblocarea rotilor, valoarea fiind de 100 lei. Fiecare va chibzui daca prefera sa plateasca 2 lei sau 100.


2 comments

  1. Poate îmi spun şi mie inteligenţii ăştia care conduc cică oraşul, unde opresc maşina pe strada mare!?! Anunţ pe această cale, papagalii care au ajuns în funcţii din greşeală vitelor care i-au votat, că există o lege a circulaţiei în ţara asta de fecale, respectiv Codul rutier, care specifică clar ce înseamnă oprire, staţionare şi parcare.Nu face orice şmecher legi noi, doar ăia din parlament. Aşa că oprirea însemnând maxim 5 minute, voi opri oriunde în oraş, şi dacă vine vreo slugă a ăstora să-mi blocheze maşina, am pregătit un lanţ şi o bâtă.Că dacă în decembrie 1989 m-am bătut cu USLA-şii la Inter şi am fost împuşcat nu mie frică de pistol. Mă bat cu ori câţi de mulţi miliţieni, chiar dacă e vreun moldovean de 2 metri. Mor cu el de gât.Iar parcarea, propun ca cei din consiliu local să o facă 2,5 lei sau 3 lei pe oră, aşa mai venind ceva bani la bugetul oraşului şi aşa sărac.

  2. Sa speram ca domnul Cazacu nu va face diferenta intre o Dacie si o masina de fite. M-am saturat de acesti “oameni” cu bani si pile care parcheaza unde le pofteste inima si sufletelul.

Comments are closed.